MyHeritage ostaa Filaen

MyHeritage ostaa Filaen

Meillä on ilo ilmoittaa, että MyHeritage on allekirjoittanut sopimukset 90,91%: n osuuden hankkimisesta Ranskan johtavan sukututkimuspalvelun Filaen osakepääomasta ja 89,11% äänivallasta. Suunnitelluilla lisätoimilla MyHeritagen omistusosuus Filaessa kasvaa myöhemmin 100 prosenttiin.

Lisätietoja lehdistötiedotteessa.

Ilmoitus merkitsee uuden aikakauden alkua ranskalaiselle sukututkimukselle, joka voi hyödyntää Filaen asiantuntemusta Ranskan historiallisista rekistereistä, MyHeritagen huipputeknologioista ja maailmanlaajuisesta ulottuvuudesta. Tämä on 12. MyHeritage -hankinta, ja se vahvistaa MyHeritagen asemaa johtavana sukututkimuspalveluna ihmisille, joilla on eurooppalaiset juuret. Filaen nykyistä Pariisin toimistossa työskentelevää tiimiä vahvistetaan ja yhtiö jatkaa työskentelyään itsenäisenä.

Filae

Perustettu vuonna 1994, tunnettiin aiemmin nimellä NotreFamille.com ja Genealogie.com ja nimettiin Filae.comiksi vuonna 2016. Yritys on sitoutunut tekemään sukututkimuksesta helpompaa ja helpommin saavutettavaa innovatiivisten tekniikoiden ja ainutlaatuisten ranskalaisten, digitoitujen ja siirtokirjoitettujen kokoelmien avulla. Perusarvot; helppokäyttöisyys, saavutettavuus ja innovatiivisuus yhdistettynä sukututkimussisältöön ovat toimineet perustana MyHeritagen ja Filaen väliselle jatkuvalle suhteelle. Molempien yritysten perustajat näkivät voimien yhdistämisen luonnollisena vaiheena tässä suhteessa.

Yllä olevassa kuvassa vasemmalta oikealle ovat Tj Toussaint Roze ja tiimin jäsenet Loo Xiao-Hui, Frédéric Robillard, Yann Guillerm, Laurent Fordant, Géraldine Beauvais, Jean-François Walter, Isabelle Paupière, Patricia Masson, Nicolas Tombette, ja Vincent Brossier, entiset tiimiläiset Mathieu Caron ja Isabelle Godefroy. Kuvasta puuttuvat Emmanuel Condamine, Fatima Morgado, Ismail Bziz, Cédric Coulonges, Benjamin Bitton, Anatole Juge, Bruno Del Vecchio, François Degrincourt, Violaine Champetier, Antoine Leyh, Jennifer Fernandes, ja kaikki Filaessa työskentelevät freelancerit. Meistä on hienoa saada teidät joukkoomme!

Avaa uusia näköaloja heille, joiden juuret ovat Ranskassa

Hankinnan jälkeen Filaen historiallisten tietojen kokoelmat, jotka sisältävät yli miljardi tietoa, ladataan MyHeritageen ja ne tulevat MyHeritage-käyttäjien saataville, mikä luo uusia sukututkimusmahdollisuuksia eri puolilla maailmaa oleville ranskalaisjuurisille ihmisille. MyHeritagen resurssien ja teknologioiden avulla Filae voi nopeuttaa historiallisten kokoelmien digitointia ja indeksointia ja ne tulevat molempien käyttäjien saataville. Filae pysyy Pariisissa toimivana ranskalaisena yrityksenä ja jatkaa toimintaansa itsenäisenä. Filaen perustaja Toussaint Roze jatkaa yhtiön johdossa ja sen toiminta jatkuu keskeytyksettä. Filaen nykyisten tilaajien käytettävissä olevien palvelujen laajuus pysyy muuttumattomana, ja sen jäsenille esitellään pian erikoisetuja.

Yksityisyystakuu

MyHeritage panostaa voimakkaasti yksityisyyteen; se sisältää vahvan sitoutumisen käyttäjien yksityisiin tietoihin, mikä tekee siitä ainutlaatuisen suurten sukututkimusyritysten joukossa. MyHeritagen tietosuojakäytännöissä todetaan yksiselitteisesti, että MyHeritage ei ole koskaan myynyt tai lisensoinut henkilö- tai geneettisiä tietoja eikä tule tekemään sitä tulevaisuudessakaan.

Jännittävä yhdistelmä

”Pyrimme nopeuttamaan kasvua ja tunnistimme uskomattoman mahdollisuuden”, sanoi Filaen perustaja ja toimitusjohtaja Toussaint Roze. ”MyHeritagella on vertaansa vailla oleva kokemus, tekninen asiantuntemus sekä erinomainen maine, ja olemme vakuuttuneita siitä, että yhdistämällä omat vahvuutemme Filae kokee vahvan kasvun, joka rikastuttaa kaikkien ranskalaisperäisten sukututkimusresursseja.”

”Teimme kuten ostaessamme Geni.comin kahdeksan vuotta sitten ja suunnitelmamme on säilyttää Filaen itsenäisyys ja olemassa oleva tiimi sekä vahvistaa sitä”, sanoi Gilad Japhet, MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja. ”Ranskalaisille sukututkijoille on paljon hyötyä tästä yhdistelmästä, jossa yhdistyvät MyHeritagen resurssit ja tehokkaat hakutekniikat sekä Filaen laajat historialliset arkistot ja osaaminen ranskalaisessa sukututkimuksessa. Filaen hankinta on MyHeritagelle merkittävä askel, joka perustuu pitkäaikaiseen luottamukseen ja keskinäiseen kunnioitukseen.”

Tämän hankinnan ansiosta MyHeritage-käyttäjät voivat odottaa merkittäviä parannuksia vuoden 2021 syys- ja joulukuun välisenä aikana.