Tule tapaamaan meitä RootsTech 2023 -konferenssiin!

Tule tapaamaan meitä RootsTech 2023 -konferenssiin!

Olemme iloisia päästessämme viimein RootsTech 2023 -tapahtumaan! Meillä on hieno valikoima luentoja, tuotelanseerauksia, arpajaisia ja monenlaista toimintaa osastollamme. Rootstech järjestetään Salt Lake Cityssä ja verkossa 2.-4. maaliskuuta.

Rekisteröidy RootsTechiin täällä!

RootsTech on vuoden suurin sukututkimustapahtuma houkuttaen sukuhistorian harrastajia ympäri maailmaa. Se on hieno tilaisuus parantaa sukututkimustaitojasi, tutustua uusiin resursseihin, työkaluihin ja tekniikoihin sekä pitää yhteyttä muihin sukututkijoihin.

Seuraavassa on joitakin odotettavissa olevia MyHeritage-tapahtumia:

Luentoja ja tapahtumia osastolla:

Kuulet sukututkimusasiantuntijoidemme, tuotetiimimme jäsenten ja toimitusjohtajamme, Gilad Japhetin uusimpia sukututkimus- ja DNA-päivityksiä. Lanseeraamme myös uusia ominaisuuksia.

Alla on luentojemme ja osastotapahtumien aikataulu (klikkaa isommaksi)

Aikataulu

RootsTech 2023 -tapahtumia MyHeritagen osastolla:

MyHeritagen osastolla tapahtuu aina jotain jännittävää: tuote-esittelyjä, luentoja ja arvontoja! MyHeritage-tiimin jäsenet ovat paikalla auttamassa sinua ja sukututkimustasi eteenpäin. Hyödynnä sopimusten ja DNA-pakkausten tarjoushinnat.

Luvassa on monia yllätyksiä, joten muista piipahtaa paikan päällä.

Ellet pääse paikanpäälle, niin voit rekisteröityä virtuaalitapahtumaan ja seurata MyHeritagen sukututkimus- ja DNA-luentoja ilmaiseksi! Luentoja on 185 eri aiheesta 30 kielellä yhteensä 1500.

Millä tahansa tavalla olet Rootstechissä tänä vuonna, joko henkilökohtaisesti tai virtuaalisesti, olemme iloisia voidessamme tavata sinut!