Halloween-viikonloppuna ilmainen pääsy kaikkiin kuolintietoihin MyHeritagessa

Halloween-viikonloppuna ilmainen pääsy kaikkiin kuolintietoihin MyHeritagessa

Halloweenin ja pyhäinpäivän kunniaksi MyHeritage tarjoaa 26.10 – 3.11.2022 ilmaisen pääsyn kaikkiin kuolintietoihin MyHeritagen historiallisten tietojen kokoelmissa.

Tee ilmaisia hakuja kuolintiedoista

Tämän kategorian tietoja ovat kuolemat, hautaukset ja hautausmaatiedot sekä muistokirjoitukset. Ne ovat tärkeitä tietolähteitä sukututkijoille. Kuolintodistukset tehdään yleensä muutaman päivän kuluessa kuolemantapauksesta, ja niissä voi olla monenlaisia tietoja henkilön elämästä, kuten ikä kuollessa, syntymäpaikka, vanhempien nimet ja alkuperä sekä kuolinsyy. Tietojen antajan nimi saatetaan myös mainita, mikä voi olla tärkeä vihje uusien sukulaisten löytämisessä.

Hautaus- ja hautausmaarekisterit voivat täydentää kuolintodistuksia ja tarjota lisätietoja, kun taas muistokirjoituksissa voi olla runsaasti henkilön elämään liittyviä tietoja; esim. hänen kiinnostuksensa kohteet, ammatti, intohimot ja sidosryhmät.

Viime lokakuun jälkeen olemme lisänneet 224 miljoonaa tietoa jo ennestään valtavaan kokoelmaan. Kokoelmassa on nyt yhteensä 810 792 208 tietoa. Vuoden aikana on lisätty tai päivitetty yli 80 kokoelmaa, mm. laajat kokoelmat Yhdysvalloista, Ranskasta, Australiasta, Uudesta-Seelannista ja monista muista maista. Joten vaikka olisitkin tutkinut MyHeritagen kuolintietojen kokoelmaa aiemmin, on hyvinkin mahdollista, että löydät jotain uutta sukuhistoriaasi liittyvää.

Älä missaa tätä mahdollisuutta! Tee nyt ilmaisia hakuja