MyHeritage Complete -sopimuksella saat kaiken, mitä MyHeritage voi tarjota sukututkimukseesi!

MyHeritage Complete -sopimuksella saat kaiken, mitä MyHeritage voi tarjota sukututkimukseesi!

MyHeritagen Complete -sopimus on kaikkea sitä, mitä haluat sukututkimukseltasi! Sopimuksen tehtyäsi saat rajoittamattoman koon sukupuuhusi eli henkilöitä sukupuussasi voi olla niin paljon kuin haluat ilman rajoituksia.

Mitä muuta saat Complete-sopimuksella?

Saat osumia toisiin sukupuihin ja historiallisiin tietoihin. Tarkista osumat alkuperäislähteistä ja jos ne ovat oikein, voit muutamalla klikkauksella liittää ne omaan sukupuuhusi.

Saat myös Smart Matches -osumia, jotka ovat osumia toisten kaltaistesi sukututkijoiden tai harrastajien sukupuihin. Muista taas tarkistaa tiedot alkuperäislähteistä, ettet tietämättäsi levitä väärää tietoa.

Olemme inhimillisiä ja siihen kuuluvat myös virheet, jotka voidaan korjata. Puun johdonmukaisuuden tarkastin kertoo sinulle, jos sukupuussasi on virheitä: esimerkiksi jos lapsi näyttää syntyneen ennen äitinsä syntymää tai hänen kuolemansa jälkeen. Selkeä näppäilyvirhe, jonka voit korjata, kun saat siitä tiedon.

Kaikki DNA-tulosten tulkitsemiseen ja yhteisten esivanhempien etsimiseen tarvittavat viimeisimmät ja uudenaikaisimmat työkalut esimerkiksi Theory of Family Relativity -sukulaisuuspolkuteoriat ja automaattinen osumien ryhmittely (Auto kluster) sukuhaaroittain.

Valtavat 18.5 miljardia tietoa sisältävät historiallisten tietojen kokoelmat kaikkialta maailmasta: synnyin-, kuolin-, avioliitto- ja väestölaskentatietoja. Voit tehdä hakuja tietokannasta ja saada osumia näihin tietoihin, jos sukupuustasi löytyy samoja henkilöitä.

Parhaat maailmanlaajuiset historiallisten tietojen kokoelmat käyttäjille, joiden esivanhemmat tai sukulaiset ovat lähteneet siirtolaisiksi muihin maihin esim. Yhdysvaltoihin tai Kanadaan.

Lisäämme historiallisten tietojen tietokantaan vuosittain noin miljardi tietoa.

Kaikki MyHeritagen kuvatyökalut:

 • Voit parantaa kuviesi laatua ja tehdä niistä selkeämpiä
 • Voit myös parantaa epäselvien kirkonkirjojen laatua luettavammaksi
 • Voit korjata kuvissa olevia virheitä ja naarmuja
 • Voit palauttaa haalistuneiden tai kellastuneiden kuvien värit ennalleen
 • Voit värittää historiallisia mustavalkoisia kuviasi ja nähdä paremmin, mitä kaikkea kuvissa on
 • Voit ”herättää historiallisia esivanhempiasi eloon” Deep Nostalgia -ominaisuuden avulla ja nähdä heidän liikkuvan
 • Voit luoda esivanhemmistasi elämäkertavideoita puuhun syöttämiesi tietojen avulla ja muokata niitä mieluiseksesi

Kaiken voit tietenkin jakaa ystäviesi ja sukulaistesi kesken.

Hyvä asia on myös, että saat etusijan asiakastuessa. Jos joku asia vaivaa, niin voit lähettää viestiä tukeen osoitteella support@myheritage.com. Tukeen voit kirjoittaa myös suomeksi.

Sopimus on jatkuva (kestotilaus), koska emme haluaisi sukututkimuksesi häiriytyvän esimerkiksi unohtamisen takia. Mutta ei hätää – voit lopettaa sen päättymään milloin vain maksetun jakson loppuun perhesivustosi ”Omat ostokseni” -osiossa.

Alla kuva hinnastosivultamme osoitteessa www.myheritage.fi/pricing

MyHeritage - hinnasto

MyHeritage – sopimushinnasto (Klikkaa suuremmaksi)

Haluaisitko kokeilla Comple-sopimusta

Voit kokeilla Complete-sopimusta ilmaiseksi 14 päivää

Tai, jos tilaat MyHeritagen DNA-pakkauksen, voit kokeilla Complete-sopimusta ilmaiseksi kuukauden ajan.

Lähetämme sinulle kokeilun aloittamisesta vahvistusviestin heti. Se kannattaa lukea huolella, sillä siinä on tietoa siitä, että

 • Kokeilujaksosi alkaa heti
 • Milloin kokeilujaksosi päättyy
 • Kuinka voit peruuttaa kokeilujaksosi. Annamme siihen myös suoran linkin. Peruuta muutama päivä, viimeistään päivä ennen sopimuksen päättymistä.
 • Jos haluat jatkaa sopimusta, luottokorttiasi veloitetaan viestissä olevalla summalla siinä mainittuna päivänä ja saat sopimuksen vuodeksi puoleen hintaan normaalista (14,95 €/kuukausi). Maksu laskutetaan yhdessä erässä = 179,50 €
 • Jos sinulla on ongelmia sopimuksen kanssa, ota yhteyttä asiakastukeen. Voit kirjoittaa suomeksi
 • Voit aina peruuttaa sopimuksesi maksetun jakson loppuun