Ilmainen MyHeritagen sukututkimus kurssi elokuussa

Ilmainen MyHeritagen sukututkimus kurssi elokuussa

Elokuussa aivan ilmainen MyHeritagen sukututkimus kurssi: olisitko kiinnostunut päivittämään sukututkimustaitojasi tai haluaisitko oppia käyttämään MyHeritagea mahdollisimman laajasti ja tehokkaasti? Nyt on kumpaankin hieno mahdollisuus, sillä MyHeritage tarjoaa kaikille kiinnostuneille ilmaisen koulutuspäivän nostalgisessa Vanhassa Varkaudessa lauantaina 27.8.2022 klo 10.00–16.00. Mikä parasta, ellet pääse paikan päälle Varkauteen, voit seurata kurssia myös etänä omalta kotisohvaltasi, joten voit osallistua koulutukseen mistä päin maailmaa tahansa!

MyHeritage Suomen koulutuspäivän ohjelma

Koulutus sisältää MyHeritage -palvelun käyttöä laajasti, minkä lisäksi perehdytään DNA-serkkutestin perusteisiin sekä tulosten tulkitsemiseen ja ymmärtämiseen.

Asioita käsitellään hyvin maanläheisesti ja selkeästi, joten kurssipäivä sopii ihan kaikille asiasta kiinnostuneille. Esityksessä käytetään MyHeritagen Complete -sopimuksen sisältävää perhesivustoa, joten pääset samalla tutustumaan Complete-sopimuksen ominaisuuksiin. Varkaudessa on luvassa runsaasti käytännön esimerkkejä, joiden avulla palvelun käytön opettelu on tehty mahdollisimman helpoksi.

Koulutuspaikka Varkaudessa

Taiteilijatalo Taideniitty Varkaudessa, Kissakoskenkatu 6

Taiteilijatalo Taideniitty Varkaudessa, Kissakoskenkatu 6

Koulutuspaikka on historiallisessa Vanhassa Varkaudessa keväällä avattu nostalginen taiteilijatalo Taideniitty. Varkaudessa koulutukseen osallistujille on tarjolla edullinen keittolounas ja kahvi kakun kera. Koulutukseen paikan päällä mahtuu n. 25 henkilöä, joten toimi nopeasti!

Tarvitsetko majoitusta?

Jos tarvitset majoitusta, niin tsekkaa Taideniityn residenssit Aurinko, Niitty ja Tuuli

Vasemmalta oikealle residenssit Aurinko, Niitty ja Tuuli

Vasemmalta oikealle residenssit Aurinko, Niitty ja Tuuli

Kouluttajana Juha Vuorela

Juha Vuorela, kuva: AVL arkisto/Asko Virtanen

Juha Vuorela, kuva: AVL arkisto/Asko Virtanen

Tarvasjokelainen sukututkija Juha Vuorela on saanut verkkokursseilleen Avainlippu-tunnuksen. Hän on itse tehnyt sukututkimusta 1980-luvun lopulta lähtien ja toiminut sukututkimusopettajana eri kansalais- ja työväenopistoissa, etäkoulutuksia hän on tehnyt vuodesta 2012. Juhan koulutukset ovat hyvin kansantajuisia ja ehkä siitä syystä hänen koulutustilaisuutensa ovat myös erittäin suosittuja.

Juha on työskennellyt Sukuni Salat -televisiosarjassa tärkeänä taustavoimana ja tehnyt ohjelmassa esiintyville julkisuuden henkilöille sukupuut ja etsinyt muita tietoja.

Hän on julkaissut historiaan ja sukututkimukseen liittyen toistakymmentä kirjaa sekä satoja lehtiartikkeleita.

Kiinnostuitko MyHeritagen koulutuksesta, rekisteröidy MyHeritage-käyttäjäksi ja aloita sukusi tietojen tallentaminen jälkipolville – se on helppoa ja hauskaa!

MyHeritagen sukututkimus kurssille ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen täällä ja kerro samalla, aiotko osallistua paikan päällä Varkaudessa vai etänä. Laita viestiä Annikalle osoitteella annikka.heikura@myheritage.com, jos tarvitset majoitusta tai jos sinulla on kysyttävää esim. lounaasta (ruoka-allergiat yms.)

Mansikkana kakun päällä!

Mansikka kakun päällä

Mansikka kakun päällä

Juha tarjoaa uutena palveluna erillisestä maksusta mahdollisuuden henkilökohtaiseen, sähköpostitse, puhelimitse tai videopuheluiden avulla tapahtuvaan mentorointiin. Voit pyytää apua sukututkimukseesi, MyHeritagen käyttöön tai DNA-tulosten analysointiin liittyvissä ongelmissa. Mentoroinnin voit tilata täältä. Tilaaminen ei edellytä koulutuspäivään osallistumista!

Sukututkimukseen liittyviä artikkeleita löytyy MyHeritagen blogista runsaasti – käyhän tutustumassa.

Artikkelikuvassakin on opiskelijoita, tosin ei sukututkimuksen. Kuva on 1890-luvulla otettu tyttökoulun luokkakuva. Se löytyy Helsingin kaupunginmuseon kokoelmista. Ehkäpä sinä löydät sieltä tutut kasvot.