MyHeritage ylittää 1 miljoonan vuotuisen sopimustilaajan rajan!

MyHeritage ylittää 1 miljoonan vuotuisen sopimustilaajan rajan!

MyHeritagessa juhlistetaan poikkeuksellista merkkipaalua: olemme ylittäneet miljoonan vuotuisen sopimustilaajan rajan! Haluamme käyttää tilaisuutta hyväksemme ja kiittää jokaista käyttäjäämme, joka on tilannut MyHeritage-sopimuksen vuosien varrella. Te kaikki olette olleet olennainen osa matkaamme, emmekä voisi olla kiitollisempia.

Juuremme

Tuntuu kuin vasta eilen perustajamme ja toimitusjohtajamme Gilad Japhet olisi päättänyt kanavoida intohimonsa sukututkimusta kohtaan liiketoiminnaksi ja perusti yrityksen, joka aloitti toimintansa autotallissa. Verkkosivustomme otettiin käyttöön vuonna 2005, ja siitä lähtien olemme jatkuvasti kasvaneet ja tehneet innovaatioita. Edistyksellinen Smart Matching™ -teknologiamme julkaistiin vuonna 2007, MyHeritage-mobiilisovellus otettiin käyttöön vuonna 2010, aloimme tarjota historiallisten tietojen kokoelmia vuonna 2012 ja MyHeritage-DNA lanseerattiin vuonna 2016 – ja se oli vasta alkua.

MyHeritagen ensimmäinen toimitila Bnei Atarotissa

MyHeritagen ensimmäinen toimitila Bnei Atarotissa

Kasvumme on ollut suorastaan ilmiömäistä. Nykyään meihin luottaa 96 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti. Sivustomme on saatavana 42 kielellä sisältäen 82 miljoonaa sukupuuta, 16,1 miljardia historiallista tietoa ja 5,6 miljoonaa DNA-testiä DNA-tietokannassamme.

Tervehdyskäynti miljoonannen sopimustilaajamme luona

Juhlan kunniaksi päätimme tehdä yllätysvierailun miljoonannen sopimustilaajamme, Bénédicte Halpouterin, luo Belgiassa ja keskustella hänen kanssaan hänen MyHeritage-kokemuksestaan. Juhlimme Bénédicteä marssiorkesterin, ilmapallojen ja kakun kanssa. Kaiken huipuksi Bénédicte sai ilmaisen, elinikäisen MyHeritage Complete -sopimuksen. Onnittelut Bénédicte!

Tässä on video vierailustamme:

Voittajatiimimme

Juhlinta oli täydessä vauhdissa äskettäisessä MyHeritagen henkilökuntatapahtumassa. Ahkera, lahjakas ja intohimoinen MyHeritage-tiimi on tehnyt tämän saavutuksen mahdolliseksi.

Tässä on kuva ihanista työntekijöistämme:

Kuvassa Israelin MyHeritage-tiimi. Hengessä mukana työntekijämme, Ukrainassa, Ranskassa, USA:ssa sekä maavastaavat eri puolilla maailmaa.

Kuvassa Israelin MyHeritage-tiimi. Hengessä mukana työntekijämme, Ukrainassa, Ranskassa, USA:ssa sekä maavastaavat eri puolilla maailmaa.

Tutustu meihin lisää

Seuraamme innostuneina yrityksemme kasvun jatkumista, jonka mahdollistavat innovaatiomme ja uudet sukututkimusta parantavat teknologiamme. Malttamattomina odotamme, että pääsemme kanssanne tulevaisuudessa juhlistamaan uusia merkkipaaluja 🙂.