MyHeritage Suomi – Varkauden koulutuspäivän antia

MyHeritage Suomi – Varkauden koulutuspäivän antia

MyHeritage Suomi pyrkii jatkuvasti parantamaan palveluitaan ja ennen kaikkea tulemaan lähemmäksi käyttäjiään. Kynnys palvelun käyttöönotolle on tehty mahdollisimman matalaksi ja kaikkien ominaisuuksien hyödyntämiseen MyHeritage on tuottanut ja tallentanut Tietopankkiinsa suuren määrän opastusvideoita, neuvontatekstejä ja blogikirjoituksia. Eikä pidä unohtaa syksystä kevääseen tarjoamiamme, joka viikkoisia Facebook -livelähetyksiä. Niiden teemana on tuoda palvelumme erilaisia uutuusominaisuuksia esille, jotta voisit hyödyntää niitä täysipainoisesti. Facebookissa olemme myös aktiivisesti läsnä ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiinne.

Koulutuspäivä Varkaudessa 27.8.2022

Osallistujia yhteiskuvassa

Päivä oli ilmojen puolesta todella hieno – osallistujia yhteisessä kuvassa

Kokonaan uudelle tasolle MyHeritage vei Suomen osalta palvelunsa Varkaudessa viime lauantaina. Euroopan laajuisen pilottihankkeen ansiosta saatoimme tarjota teille koulutuspäivän MyHeritagen tiimoilta sekä etänä että paikan päällä. Varkauden Taideniityn maisemiin kokoontui lauantaina yli 40 iloista sukututkijaa kuulemaan MyHeritagen käytöstä sukututkimuksessa. Koulutuspäivään saattoi osallistua myös etänä ja tätä mahdollisuutta käytti yli 600 innokasta kuulijaa.

Koulutuspäivän sisältöä

Juha Vuorela

Kuvassa kouluttajamme Juha Vuorela

Kouluttaja Juha Vuorelan ja MyHeritagen maavastaava Annikka Heikuran johdolla päivän aikana käsiteltiin palvelun käytön aloittamista, sen perusominaisuuksien tehokasta hyödyntämistä ja DNA-testin tulosten tulkintaa. Päivän lopuksi ihmettelimme vielä MyHeritagen mainioita kuvankäsittelyominaisuuksia ja DeepStoryn tekemistä.

Päivän aikana nautittiin keittolounas ja kakkukahvit Taideniityn nostalgisessa pihapiirissä.

Jonotusta ruokailuun

Ruokajonossa Taideniityn pihalla

Kakkukahvit pergolassa

Kakkukahvit pergolassa

Sukututkimus on yhteisöllinen harrastus

Sukututkimus on hyvin yhteisöllinen harrastus ja niinpä aamusta alkaen salin täytti iloinen puheenporina. Kysymyksiä sateli päivän aikana runsaasti ja saimme hyviä ideoita jatkoa ajatellen.  Vaikka päivä oli pitkä, ehtivät innokkaimmat istahtaa oman koneensa ääreen vielä illalla. MyHeritagen palvelu on niin laaja, että kaikkia ominaisuuksia ei aina itse hoksaa kokeilla. Koulutuspäivämme pyrkikin kertomaan, miten monin tavoin sekä aloittelija että pitkän linjan sukututkija pystyy hyödyntämään palveluamme.

Rekisteröidy nyt MyHeritagen käyttäjäksi