RootsTech 2020 -sukututkimustapahtuman satoa

RootsTech 2020 -sukututkimustapahtuman satoa

Olemme juuri palanneet RootsTech 2020 -sukututkimustapahtumasta ja kokemus oli tosi upea! Jokainen päivä oli täynnä mahdollisuuksia oppia uutta, jakaa kokemuksia ja myös paljon kaikkea hauskaa. Kerromme tässä joistakin uskomattoman hienon, Salt Lake Cityssä pidetyn konferenssin tapahtumista ja omista ilmoituksistamme siellä.

Jännittäviä ilmoituksia

Perjantaina, Aaron Godfrey, markkinointiosastomme varajohtaja kertoi salilliselle innokkaita osallistujia uudesta  MyHeritage In Color™ ominaisuudesta, USA:n kaupunkihakemistojen kokoelmasta sekä uudesta sukupuun  viuhkanäkymästä.

MyHeritage viuhkanäkymä väritilassa

Hän näytti sydäntä lämmittäviä videoita tänä vuonna, MyHeritagen avustuksella tapahtuneista perheiden yhdistymisistä. Hän korosti, että MyHeritage on tähän mennessä lahjoittanut 20 000 DNA-pakkausta osana pro bono DNA Quest -projektia. Lahjoitukset ovat auttaneet adoptoituja löytämään biologisen perheensä. Aaron vihjasi myös joihinkin tuleviin uudistuksiin, kuten geeniryhmiin, jotka nostavat MyHeritagen etnisyysarvion aivan uudelle tasolle osoittamalla tietyn paikan tai yhteisön, josta testatun esivanhemmat ovat lähtöisin. Katso koko klippi täältä.

Myöhemmin samana päivänä osallistujat nauttivat MyHeritagen sponsoroimasta lounaasta MyHeritagen perustajan ja toimitusjohtajan Gilad Japhetin seurassa. Gilad kertoi uusista tuotteistamme, erityisesti In Color™:ista, viuhkanäkymästä ja USA:n kaupunkihakemistoista kuvaili, mikä tekee niistä niin poikkeuksellisia. Hänen puheensa herätti käsinkosketeltavaa jännitystä salissa ja sen ulkopuolella. Voit katsoa koko videon Giladin puheesta täällä.

MyHeritagen osastolla

Siitä hetkestä lähtien, kun expo-halli avattiin keskiviikkoiltana koko 4 päivän ajan osastollamme kävi kova vilske. Ohjelmamme oli pakattu täyteen sukututkimusasiantuntijoiden ja MyHeritagen henkilökunnan pitämiä demoluentoja. Osallistujilla oli mahdollisuus tehdä kysymyksiä ja saada käytännönläheisiä neuvoja oman tutkimuksensa tehostamiseksi.

Tarjosimme osallistujille virtuaalikokemuksen, joka vei heidät 400 vuotta taaksepäin purjehtimaan legendaarisella Mayflower-aluksella Atlantille. Se oli niin suosittu, että jonot ylsivät expo-hallin oville saakka.

Match & Win-kisassa oli paljon voittajia.

MyHeritage In Color™-magneettimania

MyHeritage In Color™-ominaisuuden juhlistamiseksi osallistujilla oli mahdollisuus värittää omia mustavalkoisia kuviaan – me painatimme tulokset magneettiin, jonka osallistuja sai viedä muistona kotiin.

 

Pääluennot

MyHeritagen luennoilla oli paljon innostuneita osallistujia. Luentojen aiheina olivat mm. sukupuun rakentamisen perusteet, DNA ja edistyneimmille luentoja lähteistä ja sukututkimuksen resursseita. Yhdellä luennolla kerrottiin MyHeritagen pro bono projektista nimeltä Tribal Quest, jossa dokumentoidaan eristyksissä olevien heimojen sukuhistoriaa eri puolilla maailmaa.

 

Yhteenveto

Uskomaton konferenssi! Me viihdyimme ja toivomme, että sinäkin viihdyit!

Jos et päässyt konferenssiin – ei hätää – postaamme lähiviikkoina tunnettujen sukututkijoiden ja DNA-experttien haastatteluja.

Äläkä unohda mahdollisuutta osallistua MyHeritage LIVEeen Tel Avivissa lokakuussa. Ja tietenkin … hyödynnä varhaisen ilmoittautujan alennus. Toivomme tapaavamme sinut siellä!