RootsTech 2022 – Täältä tullaan!

RootsTech 2022 – Täältä tullaan!

RootsTech 2022 — vuoden suurin sukututkimustapahtuma – on aivan nurkan takana, ja MyHeritagessakin valmistelut ovat jo täydessä vauhdissa!

Viime vuonna RootsTech oli ensimmäistä kertaa täysin virtuaalinen pandemiarajoitusten vuoksi. Se oli valtava menestys: yli miljoona osallistujaa kaikkialta maailmasta. Konferenssin siirtäminen verkkoon avasi hienoja uusia mahdollisuuksia ja teki tapahtumasta aikaisempaa helpommin lähestyttävän.

Täältä pääset tutustumaan eri tapahtumiin ja verkkoseminaareihin, joissa olemme olleet mukana.

Tänä vuonna tapahtuma järjestetään samalla formaatilla: tapahtuma on 100-prosenttisesti virtuaalinen ja 100-prosenttisesti ilmainen. Konferenssi järjestetään 3.-5. maaliskuuta 2022, ja sisältää sekä ennalta nauhoitettuja että suorana lähetettäviä luentoja ja tapahtumia, mukana on mm. useita julkkisvieraita kertomassa tunteita herättäviä tarinoita. Luennot ovat kaikkien osallistujien katsottavissa kokonaisen vuoden ajan tapahtuman alkamisesta.

MyHeritage on ylpeä siitä, että se on yksi RootsTechin sponsoreista. Virtuaalisella osastolla tarjoamme yli 30 luentoa ja live-lähetystä useilla kielillä, 16 lyhyttä ohjevideota, 5 uskomattoman koskettavaa MyStory -videota käyttäjiltämme, sekä materiaalia, jonka voit ladata. Voit myös keskustella asiakastuen kanssa ja ostaa DNA-pakkauksia & Complete-sopimuksia tarjoushintaan.

Ja tietysti näytämme 30 minuutin pituisen pääpuheenvuoromme jännittävine ilmoituksineen ja kerromme, mitä kaikkea MyHeritagessa on tapahtunut. Uusien ominaisuuksien kehittämisestä vastaavat tuotepäälliköt kertovat, mitä teemme parhaillaan. Luota meihin – et halua missata tapahtumaa.

Ellet ole jo rekisteröitynyt tapahtumaan, niin tee se nyt ilmaiseksi!