Uusi, parannettu Legacy Family Tree Webinaarit -verkkosivusto

Uusi, parannettu Legacy Family Tree Webinaarit -verkkosivusto

Legacy Family Tree Webinaarit -verkkosivusto, yksi MyHeritagen arvokkaista yrityshankinnoista, on maailmanlaajuinen edelläkävijä sukututkimuksen verkkokoulutuksessa. Ammattitaitoisen sukututkija Geoff Rasmussenin vuonna 2010 perustama Legacy on tarjonnut parasta sukututkimusverkkokoulutuksen webinaarisisältöä jo yli vuosikymmenen ajan, ja ostimme sen vuonna 2017. Sivustolla on tähän mennessä järjestetty yli 1 600 suoraa ja nauhoitettua webinaaria, joissa opettajina ovat toimineet sukututkimuksen huippuasiantuntijat ja joista ovat nauttineet kaikentasoiset sukututkijat eri puolilla maailmaa.

Halusimme tehdä sivuston arvokkaasta sisällöstä entistäkin helpommin saavutettavaa ja käyttäjäystävällisempää, joten ryhdyimme perusteelliseen uudistukseen. Tuloksena syntynyt uusi, parannettu verkkosivusto on nopeampi, helpompi navigoida ja mobiiliystävällisempi, ja se sisältää useita uusia sivuja ja ominaisuuksia.

Legacy Family Tree verkkosivuston pääsivu

Legacy Family Tree verkkosivuston pääsivu

 

Katso tämä äskeittäinen webinaari, jossa Legacy-isäntä Geoff Rasmussen esittelee uuidistetun sivuston ja käy käy sivustolla tästä linkistä!

Suomenkieliset, Juha Vuorelan webinaarit

Suomenkieliset, Juha Vuorelan webinaarit

Katso tästä Juha Vuorelan suosittu webinaari johdonmukainen sukupuu

Sama upea sisältö, helpompi navigoida

Jos sinulla ei ole vielä ollut tilaisuutta osallistua Legacy Family Tree Webinars -verkkoseminaareihin, kannustamme sinua innokkaasti katsomaan niitä. Valittavanasi on uskomattoman laaja valikoima kategorioita ja aiheita, ja jos olet osallistunut sukututkimuskonferensseihin tai Facebook Live -istuntoihimme, löydät puhujien joukosta tuttuja kasvoja sekä uusia arvostettuja asiantuntijoita eri puolilta maailmaa.

Vain muutama viikko sitten oma tuotehallintajohtajamme Ran Snir piti erittäin suositun webinaarin MyHeritagen uusimmista työkaluista DNA-osumien tutkimiseen ja tarjosi kurkistuksen uusiin, parhaillaan kehitteillä oleviin ominaisuuksiin. Voit katsoa sen ilmaiseksi täällä. Syyskuussa isännöimme koko kuukauden sukututkimusverkkotapahtuman nimeltä Webtember — klikkaa itsesi tästä lähetyksiin.

Sivuston uusi versio helpottaa kiinnostavimpien asioiden löytämistä: paransimme sivuston hakuominaisuuksia ja lisäsimme uusia suodattimia. Teimme myös mahdolliseksi käyttää suodattimia suoraan jokaisella sivulla tai tehdä hakuja ja suodattaa kategorian tai kielen mukaan tulosten tarkentamiseksi.

Lisäksi uudistimme puhujat-sivun, jotta sinun on helpompi saada lisätietoja Legacyn 323 upeasta puhujasta ja tarkastella aiempia tai tulevia webinaareja, joissa he ovat mukana.

 

 

Lisäarvoa maksaville jäsenille

Osa Legacy Family Tree Webinarsin sisällöstä on ilmaista ja kaikille avointa, mutta maksullinen jäsenyys tarjoaa rajoittamattoman, tilattavissa olevan pääsyn kaikkiin webinaareihin sekä lukuisia lisäominaisuuksia ja yksinoikeudella tarjottavaa sisältöä. Olemme lisänneet joitakin uusia, vain jäsenille tarkoitettuja ominaisuuksia, kuten ”Oma lista” -osion, jossa voit tarkastella katseluhistoriaasi ja webinaari-ilmoittautumisia, sekä mahdollisuuden merkitä suosikki-webinaarisi kirjanmerkkeihin myöhempää katselua varten.

Kuulostaa mahtavalta, eikö? Niin se onkin!

Klikkaa tästä ja käy nyt Legacy Family Tree -webinaarisivustolla!