Viisi helppoa vinkkiä hienon sukupuujulisteen luomiseen

Viisi helppoa vinkkiä hienon sukupuujulisteen luomiseen

Ei ole koskaan liian aikaista aloittaa joululahjojen suunnittelua. Nyt on suunnittelun alkamiseen täydellinen ajankohta, samalla vähentäen ei toivottua stressiä ja sekasortoa joulukuussa, helpottaen elämääsi. Aikainen suunnittelu sallii sinun myös täysin nauttia joulun ajasta, jättäen sinulle vapaata aikaa perheen parissa viettämiseen, ja mieliaktiviteettien parissa viihtymiseen, vuosittaisiin traditioihin ja juhlintaan.

Juliste sukupuustasi, voi olla hyvin erityinen lahja kenelle tahansa lahjalistallasi. Julisteen voi luoda hyvin helposti, vain muutamalla klikkauksella perhesivustollasi. Julisteen henkilökohtaistaminen voi tehdä siitä ainutlaatuisen lahjan. Se voidaan tilata perhesivustoltasi mukavasti kotoasi käsin, ja lähettää minne tahansa maailmassa!

Viisi helppoa vihjettä luoda hieno sukupuujuliste

Tässä viisi vihjettämme täydellisen sukujulisteen luomiseksi:

  1. Lisää puussa kaikille mahdollisille henkilöille valokuva. Tämä lisää väriä puuhun ja tekee siitä kiehtovamman.
  2. Valitse lahjan saajalle sopivin kaavion tyyppi. MyHeritagen perhesivulla kaaviotyypit kattavat lähisuvun, esivanhemmat, jälkeläiset, tiimalasimaisen, viuhkamaisen, kaikki yhdessä tai sukukirjan. Isoäidillesi sopisi ehkä parhaiten jälkeläiskaavio, joka näyttäisi koko hänen kauniin jälkikasvunsa, kun taas kaukaiselle serkullesi lienee sopivampaa valita esivanhempien kaavio kertoaksesi hänelle enemmän hänen juuristaan.
  3. Valitse, mitä tietoja haluat näytettäväksi henkilöiden tiedoissa muuttamalla valintoja ”Mukauta kaaviota” osassa. poster
  4. Käy läpi jokainen kaavio mahdollisten sukupuussasi olevien virheiden varalta, mitkä voit helposti korjata ennen tilaustasi. Ennen tilaustasi aukeaa sinulle sivu, jossa näet  kuvitetun näytön julisteesi koosta. Juliste näytetään olohuoneen sohvan vieressä, jotta saat kuvan sen mittasuhteista.
  5. Mitä suurempi koko, sen parempi, koska puu ja siihen tuleva tieto on silloin selvempi. Korkealaatuinen materiaali, kuten vinyyli ta kanvaasi antavat julisteellesi hienon ulkonäön.

Älä jätä viime hetkeen – kirjaudu MyHeritage perhesivustollesi ja tilaa personoitu sukupuu juliste rakkaimmillesi. Lue tämä viesti, mistä saat lisää tietoa julisteen tilaamiseksi.