Samannäköiset isä ja lapsi: kilpailu, jossa voit voittaa MyHeritage DNA-kitin!

Kommentit

Vuonna 2015 heinäkuussa järjestimme kilpailun yhdennäköisyydestä ja pyysimme käyttäjiämme lähettämään kuvia, joissa on eri sukupolvista olevia henkilöitä. Tulokset olivat uskomattomia; joissakin tapauksissa yhdennäköisyys esivanhempien kanssa oli niin hämmästyttävä, että tuntui kuin kuvat olisi otettu samasta henkilöstä.

Louis Beckstrom (synt. 1917) ja pojapojanpoika Mathew Beckstrom (synt. 1995)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyt päätimme järjestää samanlaisen kilpailun, tällä kertaa lapsista ja isistä.

Oletko sinä kuullut sanottavan, että näytät aivan samalta kuin isäsi? Onko sinulla itsestäsi ja isästäsi sellaisia kuvia, jotka saavat vilkaisemaan niitä toisenkin kerran? Haluaisimme nähdä uskomattomia yhdennäköisyyksiä teistä kahdesta ja tarjoamme yhdelle onnekkaalle mahdollisuuden voittaa MyHeritage DNA kitin!

Lähetä kuvasi ja tiedot kuvassa/kuvissa olevista henkilöistä 15.6.2017 mennessä osoitteella stories@myheritage.com ja sinulla on mahdollisuus voittaa. Laitamme parhaat kuvat blogiin.

Onnea matkaan —Odotamme innolla kuviasi!

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Tallenna

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin