Ilmaiset avioliittotiedot ystävänpäivän kunniaksi!

Kommentit

Ovatko esivanhempiesi rakkaustarinat sinulle tuttuja? Kuinka he tapasivat ja tutustuivat? Ystävänpäivän kunniaksi tarjoamme 10. – 22. helmikuuta vapaan pääsyn rakkausaiheisiin tietoihin valtavassa historiallisten tietojen tietokannassamme. Vaikka sinulla ei olisi datasopimusta, voit tehdä hakuja esivanhempiesi avioliittotiedoista Yhdysvaltojen osavaltioissa, eurooppalaisissa ja maailmanlaajuisissa avioliittotietojen kokoelmissa!

Tee ilmaisia hakuja avioliittotiedoista SuperSearch™-hakukoneessa

Avioliittotiedot ovat tärkeä sukututkimuslähde; ne sisältävät usein morsiamen, sulhasen, heidän kotipaikkansa ja avioliiton solmimispäivän lisäksi tietoja synnyinajoista ja -paikoista, ammateista sekä uskonnosta. Maasta riippuen voi kirjattuna olla myös morsiusparin vanhempien nimet ja synnyinpaikat. Kirjausten suhteen jokaisella osavaltiolla ja maalla on ollut omat käytäntönsä, joten tiedot vaihtelevat.

Älä myöskään unohda ottaa osaa ystävänpäivän kilpailuumme! Osallistu lähettämällä esivanhempiesi rakkauskirjeitä osoitteella stories@myheritage.com ja voit voittaa MyHeritage DNA-pakkauksen!

♥ ♥ Hyvää ystävänpäivää! ♥ ♥

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin