MyHeritage In Color™ on nyt yhden kuukauden ajan täysin ilmainen!

Kommentit

Tästä päivästä lukien vapautamme MyHeritage In Color™:in rajoittamattomaan käyttöön kuukaudeksi antaaksemme kotona eristyksissä oleville ihmisille hauskaa ajankulua sukututkimuksen parissa. Väritettyjä kuvia voi jakaa sukulaisten kesken ja ne auttavat näkemään historialliset kuvat kokonaan uudella tavalla, tuomalla esiin yksityiskohtia, joita et ole ennen huomannut. Moni käyttäjämme on huomannut tämän ominaisuuden koukuttavaksi – jotkut ovat kertoneet valvoneensa myöhään yöhön värittäen kaikki mahdolliset mustavalkeat kuvansa!

Normaalisti käyttäjät, joilla ei ole Complete-sopimusta voivat värittää 10 valokuvaa ilmaiseksi, mutta nyt niitä voi värittää halutessaan vaikka kuinka paljon 22.4.2020 saakka.

Nyt sinulla on hyvä syy ottaa esille kaikki vanhat albumit liittyä seuraan. Väritä kaikki mustavalkoiset kuvasi ilmaiseksi rajoitetun ajan osoitteessa http://www.myheritage.fi/incolor. Vanhoissa albumeissa olevat digitoimattomat kuvat voit skannata nyt helposti ilmaisella MyHeritagen mobiilisovelluksella, ja ladata ne sukupuuhusi. Jos kuvasi jo ovat MyHeritagessa, voit värittää ne menemällä perhesivustollesi mobiilisovelluksen kautta. Olemme neuvoneet, kuinka se tehdään aikaisemmassa blogissamme.

Jaa väritetyt kuvasi ja voita

Tulevan kuukauden aikana jokainen Twitterissä, Facebookissa tai Instagramissa, hashtagillä #ColorBeatsCoronavirusBlues ja tunnisteella @MyHeritage, jaettu kuva osallistuu viikoittaiseen arvontaan. Joka viikko valittava yksi onnekas voittaja saa ilmaisen MyHeritage Complete -sopimuksen ja hänellä on sen jälkeen pääsy MyHeritagen sisältöön ja ominaisuuksiin mm. 12 miljardiin historialliseen tietoon sekä Smart Matches ™-, Record Matches-ja Instant Discoveries ™-osumiin & paljon muuta.

Olipa sinulla nyt enemmän vapaa-aikaa tai haluat vain hyödyntää tämän hienon tilaisuuden, toivomme sinun nauttivan tästä mahtavasta työkalusta.

Pysy turvassa ja terveenä!

Ystäväsi MyHeritagessa

Jätä kommentti

Sähköposti pidetään yksityisenä eikä tule näkyviin