Toisensa MyHeritage DNAn avulla löytäneet sisarukset löytävät nyt siskon

Toisensa MyHeritage DNAn avulla löytäneet sisarukset löytävät nyt siskon

Sisarukset Henrik ja Maria adoptoitiin Etelä-Koreasta Ruotsiin – eikä kumpikaan heistä ollut tietoinen toisen olemassa olosta, ennen kuin he löysivät toisensa alkuvuodesta 2018 MyHeritage DNAn avulla.

Voiko onnellinen loppu tulla vielä paremmaksi

He olivat iloisia toistensa löytymisestä ja uskoivat todella, että heidän tarinansa onnellinen loppu ei voisi tulla enää paremmaksi. Mutta niin kuitenkin kävi: Sisarukset Henrik ja Maria löysivät MyHeritage DNAn avulla Yhdysvalloissa asuvan sisarpuolen!

Katso sisarusten sydäntälämmittävä tapaaminen. Alle vuosi sitten he eivät tienneet sisaruksia olevankaan.

Yllättävä viesti

Muutama kuukausi sitten Maria sai viestin läheisestä DNA-osumasta: 36-vuotiaasta naisesta Yhdysvalloissa nimeltä Lindsey Jordan. Maria oli järkyttynyt ja ajatteli, että se oli liian hyvää ollakseen totta. Hän kirjoitti siitä heti Henrikille. Henrik oli niin innoissaan, että hän luki viestin uudestaan ​​ja uudestaan, ja hänen sydämensä ei lopettanut hakkaamasta.

Henrikin ja Marian DNA-tulokset osoittivat, että heillä on 35,3% yhteistä DNAta, joten heillä ei ollut epäilystäkään siitä, etteivätkö he olisi olleet täyssisaruksia. Uudella osumalla, jonka he saivat on 25,5% yhteistä DNAta ​​Marian kanssa ja mahdollinen sukulaisuussuhde viittasi siskoon, tätiin tai veljen/siskon tyttäreen. Koska Henrik oli epävarma tarkasta sukulaisuussuhteesta, hän otti välittömästi yhteyttä MyHeritage-tiimiin ja pyysi apua selvitystyössä.

Yhteinen biologinen äiti?

Kolmen päivän ajan Henrik ja Maria olivat kirjeenvaihdossa Lindseyn kanssa yrittäen saada lisää tietoa ja koota perheensä historiaa. Ja sitten tuli MyHeritage-tiimin virallinen vastaus – olette ehdottomasti puolisisaruksia!

Ryhmä oli päätellyt, että Lindsey on sekä Henrikin että Marian sisarpuoli ja että heillä on todennäköisesti sama biologinen äiti.

Maria ei osaa ilmaista, kuinka onnekkaalta hänestä tuntuu.

Kuten arvaatte, tämä on vuosi, jota en koskaan unohda. Vuosi, jolloin olin sekä pikkusisko että isosisko. Vuosi, jolloin elämässäni alkoi uusi luku, luku, josta en koskaan uskaltanut unelmoida, koska ihmeitä ei voi tapahtua kahdesti.

Tapaaminen

Lindsey asuu aviomiehensä Fernandon ja lastensa Oliverin (4) ja Benjaminin (1) kanssa Chicagossa. Sisarukset aikoivat tavata mahdollisimman pian tutustua toisiinsa.

Uskomaton tarina sisaruksen löytämisestä DNA-testin avulla on tullut entistä uskomattomammaksi. MyHeritage DNAn ansiosta kolme sisarusta ovat nyt löytäneet ja tavanneet toisensa vastoin kaikkea todennäköisyyttä. Toivotamme heille onnea heidän perheidensä viettäessä aikaa toisiinsa tutustuen ja aloittaessa yhdessä uuden luvun elämässään.