Vastoin kaikkea todennäköisyyttä: Sisarukset Maria ja Henrik löytävät toisensa Ruotsissa

Vastoin kaikkea todennäköisyyttä: Sisarukset Maria ja Henrik löytävät toisensa Ruotsissa

Tämä perheen yhdistämiskertomus on todella ihmeellinen. Vastoin kaikkea todennäköisyyttä Henrik ja Maria, etelä-korealaiset täyssisarukset, jotka oli adoptoitu ​​kahteen eri ruotsalaisperheeseen, ovat äskettäin löytäneet toisensa MyHeritage DNAn ansiosta.

Maria ja Henrik yhdessä

Maria ja Henrik yhdessä

Maria ja Henrik löysivät toisensa vastoin kaikkea todennäköisyyttä

Henrik Erngren Othén, 38 ja Maria Johansson, 37 syntyivät molemmat Etelä-Koreassa. Vauvoina heidät oli sijoitettu kahteen erilliseen orpokotiin ja sittemmin ​​kaksi ruotsalaisperhettä adoptoivat heidät. He eivät olleet koskaan tavanneet toisiaan eivätkä tienneet edes sitä, että toinen on olemassa.

Noin vuosi sitten Maria päätti tutkia juuriaan toivoen saavansa tietoa biologisesta perheestään. Hän päätti tehdä MyHeritage DNA-testin. Suurin piirtein samaan aikaan myös Henrik teki MyHeritage-DNA-testin. Pian tämän jälkeen Henrik avasi MyHeritage-mobiilisovelluksen ja löysi uuden DNA-osuman – sisaren! Hän otti välittömästi yhteyttä osumaansa, Maria Johanssoniin, saadakseen lisätietoja.

Tapaaminen

Maria ja Henrik olivat yhteydessä netin kautta odottivat innolla henkilökohtaista tapaamista 37 vuoden jälkeen. He aikoivat tavata Tukholmassa maaliskuussa 2018. Kun aika tuli, kummankin silmät olivat täynnä ilon kyyneleitä ja sisarukset eivät voineet päästä irti toisistaan. Hetki oli emotionaalinen ja voimakas.

Katso heidän ensimmäinen taianomainen tapaamisensa alla:

Henrik kertoo, kuinka uskomatonta tapaaminen oli:

”Oli ihanaa saada lopulta halata häntä. Katsoimme toisiamme silmiin ja keskustelimme kaikenlaisista asioista. Olimme hyvin avoimia keskenämme, ja meillä molemmilla oli välittömästi tunne kuulumisesta yhteen. Olemme samankaltaisia ​​monin tavoin; meillä on samanlainen persoonallisuus, olemme molemmat rauhallisia, avoimia, uteliaita ja molemmat puhumme tunteistamme. Se on mahtavaa!”

Henkilökohtaiset tarinat

Tässä Henrik ja Maria kuvaavat tunteitaan saatuaan mahtavan lahjan – sisaruksen!

Henrik:

Henrik lapsena ja aikuisena

Henrik lapsena ja aikuisena

Olen juuri keksinyt jotain aivan mahtavaa!

Se tapahtui kello 6:25 tänä aamuna! Tai pikemminkin se tapahtui neljä viikkoa sitten, 15. helmikuuta keskipäivällä. Olen ollut niin onnellinen siitä lähtien, ja ehkä en ole edes täysin ymmärtänyt sitä tähän mennessä.

Joten mitä on tapahtunut? Kuten useimmilla adoptoiduilla, minullakin oli piilevänä uteliaisuus biologisesta alkuperästäni.

Olin aiemmin yrittänyt löytää joitain biologista yhteyttä, jonka voisi yhdistää omiin kromosomeihini, mutta ilman tulosta. Ja elämä jatkui, lapset kasvoivat, vaimoni Amelie ja minä vaihdoimme työpaikkoja, ja ajatukset alkuperästäni olivat tahattomasti syrjäytyneet ja siirtyneet piiloon.

Eräänä päivänä, viime vuoden joulukuussa, näin mainoksen MyHeritagen DNA-testistä, ja se herätti uteliaisuuteni uudelleen. Ajattelin, että olisi hauskaa ja hienoa tehdä DNA-testi! Ehkä voisin saada DNA-osuman kaukaiseen sukulaiseen Yhdysvalloista! DNA-pakkaus saapui juuri ennen joulua. Tein poskipyyhkäisytestin pedanttisella tarkkuudella ja lähetin näytteen laboratorioon Yhdysvaltoihin.

Päivät menivät ja uusi vuosi alkoi. Tarkistin MyHeritage-sovelluksen ajoittain. Tammikuu vaihtui helmikuuksi. Amelie ja minä menimme Ikeaan näennäisen tavallisena päivänä. Söimme siellä lounasta ja muistan sanoneeni Amelielle: ”Haluatko nähdä, miltä MyHeritage-sovellus näyttää? Siellä voi itse seurata koko laboratorioprosessia. ”

Ojensin puhelimeni Amelielle ja hän skrollaili hieman sovellusta. Hetken kuluttua hän huudahti: ”Se sanoo, että sinulla on sisko! Maria Johansson, Ruotsi, ikä 30! ”

Luulin, että hänen vitsailevan. ”Kyllä, katso!” Amelie antaa puhelimen minulle.

Outo tunne pyyhkäisi kehoni läpi. Katsellen tuloksiani ja kuvaa henkilöstä, joka ilmeisesti oli sisareni, käännyin Amelieen päin, joka sanoi: ”Tämä on aivan uskomatonta, Henrik!”

En ymmärtänyt täysin, mitä oli juuri tapahtunut, mutta lähetin heti viestin MyHeritage -sovelluksen kautta tälle Marialle. Hän vastasi nopeasti ja kirjoitti: ”Vau, olen järkyttynyt! Sydämeni lyö hyvin nopeasti enkä tiedä, mitä kirjoittaa. ”

Siitä hetkestä lähtien olemme olleet yhteyksissä päivittäin. Joten haluaisin pyytää perhettäni, ystäviäni ja kollegoitani toivottamaan Maria Johanssonin tervetulleeksi perheeseen ja ystäväpiiriin!

Maria:

Maria perheensä kanssa

Maria perheensä kanssa

Tämä päivä on minulle aivan erikoinen, tapahtui jotain ihanaa, jonka haluan jakaa. En ole enää yksin korealaisen taustani kanssa. Minulla on veli, Henrik Erngren Othén, joka asuu Ruotsissa.

Olin 2-vuotias, kun minut adoptoitiin Etelä-Koreasta Ruotsiin. Viime vuosina olen halunnut tietää enemmän alkuperästäni. Tein lyhyen matkan Etelä-Koreaan, toivoen saavani apua adoptiopapereitteni kanssa. Valitettavasti ilman tulosta.

Aikaa kului kunnes yhtenä päivänä – sattumalta – tapasin junassa englantia puhuvan naisen. Aloimme keskustella, koska hän oli kiinnostunut alkuperästäni. Hän kehotti minua tekemään DNA-testin sukulaisten löytämiseksi. Olin skeptinen jonkin aikaa, mutta muutaman kuukauden kuluttua tuntui, että se oli ainoa toivoni.

Vuoden 2017 alussa tilasin MyHeritage-DNA-testin ja ajattelin, että ehkä löydän joitakin etäisiä sukulaisia, jostakin.

Vuosi meni ja aloin jo hyväksyä yksinäisyyteni. Sitten yhtäkkiä tämän vuoden helmikuussa minuun otti yhteyttä joku, joka väitti olevansa veljeni. Olin yksin kotona ja aioin juuri lähteä hakemaan lapsia lastentarhasta. Hetken olin kuin kivipatsas, tunsin sydämenlyönnit, enkä uskonut asiaa. Veljeni oli hyvin innoissaan ja halusi tavata heti.

Odotan innolla tätä uutta hämmästyttävää elämänpolkua sinun kanssasi, Henrik. Meillä on monia vuosia korvattavana. Meillä on jo ollut läheinen yhteys toisiimme ja olen siitä niin kiitollinen.

Kiitokset Henrik, DNA-testin tekemisestä

Katse eteenpäin

Kun Maria ja Henrik muistelevat ensimmäistä tapaamistaan, he ovat yhtä mieltä siitä, että elämässä on joitakin tilanteita, jotka ylittävät kaiken muun: puolison tapaaminen ja lapsien saaminen. He lisäävät nyt listaan toistensa löytämisen MyHeritagen avulla.

Henrik selittää:

”Tämä toistemme löytäminen on ollut yksi elämäni merkittävimmistä hetkistä. Ja Marian. ”

Sisarukset suunnittelevat parhaillaan yhteistä matkaa Etelä-Koreaan, jotta he saisivat lisää tietoa juuristaan. He toivovat voivansa saada vastauksia biologisesta perheestään. He ovat vakuuttuneita siitä, että vieläkin jännittävimmät löydöt odottavat heitä.

Lue muita käyttäjäkertomuksia täältä.