Tärkeitä päivityksiä kaksivaiheisesta tunnistautumisesta (2FA)

Tärkeitä päivityksiä kaksivaiheisesta tunnistautumisesta (2FA)

Julkaisimme äskettäin blogikirjoituksen , jossa korostetaan kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton tärkeyttä MyHeritage-tilillesi. Kerroimme joistain lisätoimenpiteistä, joita ryhdymme MyHeritagen turvallisuuden parantamiseksi toteuttamaan, ja osana näitä toimenpiteitä ilmoitamme kahdesta tärkeästä päivityksestä: olemme lisänneet sähköpostin toisena kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA) menetelmänä olemassa olevan tunnistautumissovelluksen käyttötavan lisäksi, ja edellytämme pian kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönottoa ennen MyHeritagen DNA-tulosten tarkastelua tai DNA-pakkausten hallintaa.

Muistutuksena, kaksivaiheinen tunnistautuminen tarjoaa ylimääräisen suojaustason tilillesi salasanasi lisäksi. Kuvittele vastaavasti, että asennat ovellesi kahdenlaisia lukkoja: yksi lukko vaatii koodin ja toinen fyysisen avaimen. Kahden lukon käyttö varmistaa, että jos joku rikkoo yhden niistä, on olemassa ylimääräinen lukko, joka estää niiden pääsyn. Kun kaksivaiheinen tunnistautuminen on käytössä MyHeritagessa, käytössä on ylimääräinen suojaus sen varmistamiseksi, että joku muu ei voi kirjautua sisään sinuna ja käyttää tietojasi, vaikka tilisi salasana olisi vaarantunut.

Tähän asti MyHeritage on tukenut kaksivaiheista tunnistautumista, joka käyttää tunnistautumissovelluksen luomaa kertakäyttöistä koodia. Käyttäjille, jotka haluavat käyttää toista menetelmää, olemme nyt lisänneet mahdollisuuden vastaanottaa kuusinumeroinen vahvistuskoodin sähköpostitse.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen ottaminen käyttöön sähköpostilla

Tällä hetkellä kaksivaiheinen tunnistautuminen voidaan ottaa käyttöön vain tiliasetuksista, kun käytät verkkoselainta, joko työpöydällä tai mobiiliverkossa. Tulevina viikkoina lisäämme myös mahdollisuuden ottaa käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen MyHeritage-mobiilisovelluksen kautta.

Jos haluat ottaa kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön, kirjaudu sisään MyHeritage-tilillesi verkkoselaimellasi. Napsauta nimeäsi näytön oikeassa yläkulmassa ja valitse valikosta ”Tiliasetukset”.

Tilisi asetusten käyttäminen MyHeritagessa

Tiliasetusten käyttäminen MyHeritagessa (napsauta zoomataksesi)

Vieritä sivua alaspäin ja napsauta ”Ota käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen”, joka on merkitty alla punaisella.

Kaksivaiheisen todennuksen ottaminen käyttöön tililläsi

Kaksivaiheisen tunnistautumisen ottaminen käyttöön tililläsi (napsauta zoomataksesi)

Napsauta linkkiä aloittaaksesi kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöönoton.

Voit vastaanottaa vahvistuskoodeja kahdella tavalla: käyttämällä tunnistautumissovellusta tai sähköpostitse. Tässä viestissä opastamme sinut läpi vaiheiden kaksivaiheisen tunnistautumisen ottamiseksi käyttöön sähköpostilla, mutta vaiheet ovat melkein identtiset, kun määrität kaksivaiheisen tunnistautumisen tunnistautumissovelluksella.

Valitse tunnistautumisenn käytettävä menetelmä:

Todennusmenetelmän valitseminen kaksivaiheista todennusta varten

Tunnistautumismenetelmän valitseminen kaksivaiheista tunnistautumista varten (napsauta zoomataksesi)

Kun napsautat Jatka, sähköposti lähetetään MyHeritage-tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Etsi vahvistuskoodi avaamalla sähköposti uudessa ikkunassa tai puhelimessasi. Anna sitten kuusinumeroinen vahvistuskoodi ja napsauta ”Jatka”.

Vahvistuskoodin syöttäminen

Vahvistuskoodin syöttäminen

Se on siinä! Kaksivaiheinen tunnistautuminen on nyt käytössä. Saat sähköpostin, jossa vahvistetaan, että kaksivaiheinen tunnistautuminen on otettu käyttöön.

Kaksivaiheinen todennus otettiin onnistuneesti käyttöön

Kaksivaiheinen tunnistautuminen otettiin onnistuneesti käyttöön

Kun seuraavan kerran kirjaudut sisään MyHeritage-tilillesi, joko verkossa tai mobiilisovelluksella, sinun on annettava vahvistuskoodi salasanasi lisäksi.

Kaksivaiheisen tunnistautumisen ottaminen käyttöön DNA-käyttäjille

Kun käytät MyHeritagea, uskot meille henkilötietosi, ja nämä tiedot ovat sitäkin henkilökohtaisempia, kun kyse on DNA:stasi. Koska alalla on yhä enemmän huonoja toimijoita, jotka yrittävät varastaa henkilötietoja, teemme kaksivaiheisen tunnistautumisen pakolliseksi kaikille MyHeritage DNA -asiakkaille. Tämä tarkoittaa sitä, että jos olet aiemmin tehnyt DNA-testin MyHeritagella, ladannut DNA-tietoja toisesta palvelusta tai ostanut äskettäin MyHeritage DNA-testin ensimmäistä kertaa, sinun on pian otettava käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen tililläsi ennen kuin pääset käsiksi DNA-tuloksiin. Lisäksi tarvitaan kaksivaiheinen tunnistautuminen, jotta voit ladata raaka-DNA-tietosi MyHeritagesta ja liittää tuloksia sisältävän DNA-testin toiselle MyHeritage-jäsenelle.

Kun tämä muutos tulee voimaan, vieraillessaan jollakin MyHeritagen DNA-tulossivuilla käyttäjät, joilla ei tällä hetkellä ole kaksivaiheista tunnistautumista käytössä, näkevät alla olevan viestin:

Kaksivaiheisen todennuksen ottaminen käyttöön DNA-tulosten tarkastelemiseksi ja DNA-pakettien hallitsemiseksi

Kaksivaiheisen tunnistautumisen ottaminen käyttöön DNA-tulosten tarkastelemiseksi ja DNA-pakkausten hallitsemiseksi

Kun olet napsauttanut painiketta, ota käyttöön valitsemasi kaksivaiheinen tunnistautumismenetelmä noudattamalla samoja yllä kuvattuja ohjeita. Kun se tulee pakolliseksi, käyttäjät, jotka yrittävät käyttää DNA-tuloksia MyHeritage-mobiilisovelluksesta, näkevät myös tämän näytön ja voivat seurata vaiheita kaksivaiheisen tunnistautumisen määrittämiseksi.

Jos olet äskettäin ostanut MyHeritage DNA -pakkauksen ensimmäistä kertaa, suosittelemme, että otat kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön aktivoidessasi DNA-pakkauksesi. Jos et kuitenkaan tee niin, voit tehdä sen myöhemmin.

Tietojesi turvallisuus on tärkein prioriteettimme, emmekä voi tarpeeksi korostaa parhaiden käytäntöjen noudattamisen tärkeyttä, kuten vahvojen salasanojen valitseminen ja se ettei samoja salasanoja käytetä useilla sivustoilla. MyHeritagessa käyttämäsi salasanan on oltava ainutlaatuinen, etkä saa käyttää sitä missään muualla. Samalla tavoin kehotamme kaikkia käyttäjiä ottamaan kaksivaiheisen tunnistautumisen käyttöön MyHeritage-tilillään riippumatta siitä, ovatko he tehneet DNA-testin. Käyttöönotto vie vain muutaman minuutin, ja se parantaa merkittävästi tilisi turvallisuutta.

Yhteenveto

Kaksivaiheinen tunnistautuminen tulee hyvin pian pakolliseksi DNA-tulosten tarkastelemiseksi ja DNA-työkalujen käyttämiseksi MyHeritagessa. Kaksi tunnistautumismenetelmää tuetaan nyt: tunnistautumissovelluksella ja sähköpostitse.

Harkitsemme joidenkin MyHeritagen käyttäjien automaattista rekisteröintiä sähköpostipohjaiseen kaksivaiheiseen tunnistautumiseen sen käytön nopeuttamiseksi ja sen suojauksesta nauttimiseksi.

Arvostamme luottamustasi MyHeritageen. Panostamme edelleen merkittäviä ponnisteluja varmistaaksemme, että tarjoamme parhaan mahdollisen käyttökokemuksen ja samalla annamme sinulle mielenrauhan siitä, että tietosi ovat turvassa.