Theory of Family Relativity™ -päivitys: Lisäsimme 19 Miljoonaa uutta teoriaa

Theory of Family Relativity™ -päivitys: Lisäsimme 19 Miljoonaa uutta teoriaa

Siitä lähtien, kun MyHeritage esitteli Theory of Family Relativity™ -ominaisuuden vuoden 2019 alussa, tämä mullistava toiminto on auttanut lukemattomia käyttäjiä ymmärtämään, miten he ovat sukua DNA-osumilleen, ja tekemään läpimurtoja tutkimuksissaan. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme juuri tehneet päivityksen, joka johdattaa vielä monet käyttäjät tärkeisiin löytöihin.

Theory of Family Relativity™ -ominaisuus on geneettisen sukututkimuksen oikopolku: se analysoi miljardeja datapisteitä kaikista MyHeritagen sukupuu- ja historiatietojen tietokannoista ja tuottaa uskottavia teorioita siitä, miten saatat olla sukua DNA-osumillesi. Nämä laskelmat tehdään säännöllisesti. Viimeisimmän päivityksen jälkeen MyHeritageen on lisätty paljon uusia DNA-tuloksia ja sukupuuprofiileja – ja se tarkoittaa, että teorioiden määrä, teorian sisältävien DNA-osumien määrä, laskettujen sukulaisuussuhdepolkujen määrä ja niiden MyHeritage-käyttäjien määrä, joilla on vähintään yksi teoria yhdelle tai useammalle DNA-osumalle, on kasvanut merkittävästi.

Uusi päivitys numeroina

Tämän päivityksen tuloksena:

Teorioiden kokonaismäärä on kasvanut 47,7 %: 39 845 078:sta 58 866 331:een.

Teorian sisältävien DNA-osumien määrä on kasvanut 48,7 % eli 27 130 989:stä 40 335 252:een.

Sukulaisuussuhdepolkujen määrä kasvoi 46 %, 312 222 662:sta 456 091 094:ään (joskus teoriat löytyvät useiden polkujen kautta, ja ne antavat lisäviitteitä sukulaisuussuhteesta).

Niiden MyHeritage-käyttäjien määrä, joilla on nyt vähintään yksi sukulaisuussuhdeteoria DNA-osumissaan, on kasvanut 22,2 %.

Se tarkoittaa sitä, että jos et ole vielä hyötynyt DNA-osumiesi Theory of Family Relativity™ -teorioista, se tulee todennäköisesti muuttumaan tämän uuden päivityksen ansiosta. Siirry DNA-osumiisi nyt ja ota selvää!

Teorioiden tarkastelu ja analysointi

Kun haluat tarkastella teorioitasi, käy DNA-osumat sivulla. Yhteenveto teoriasta näkyy suoraan sellaisen DNA-osuman kortilla, jolla on teoria. Uudet teoriat merkitään ”UUSI”-bannerilla 30 päivän ajan tämän päivityksen jälkeen.

Uusia teorioita banneri DNA-osumat-sivulla

Uusia teorioita banneri DNA-osumat-sivulla

 

Uusi merkintä DNA-osuman kortilla

Uusi merkintä DNA-osuman kortilla

Voit suodattaa DNA-osumien luetteloa, jos haluat nähdä vain ne osumat, joilla on teoria. Sen voit tehdä voit menemällä DNA-osumat sivulle ja klikkaamalla oikealla ylhäällä olevaa ”Suodattimet”-kuvaketta. Valitse vasemmalla olevasta ”Kaikki puun tiedot” -kohdasta ”On Theory of Family Relativity™”. Näet nyt luettelon kaikista DNA-osumista, joilla on teoria.

Suodattamalla saat vain ne DNA-osumat, joilla on teoria

Suodattamalla saat vain ne DNA-osumat, joilla on teoria

Voit tarkastella koko teoriaa klikkaamalla ”Tarkastele teoriaa”. Klikkaaminen vie sinut sivulle, jossa näytetään yksityiskohtaisesti, miten algoritmi päätyi tähän teoriaan.

Joskus MyHeritage päätyy teoriaan useampaa kautta. Tällaisissa tapauksissa voit vaihtaa useiden polkujen välillä. Useampi kuin yksi polku tietylle teorialle vahvistaa sen luotettavuutta.

Teorian vahvistaminen tai hylkääminen

Muutama kuukausi sitten lisäsimme ”Näytä koko teoria” -sivulle mahdollisuuden vahvistaa tai hylätä teorioita.

Vaikka teoriat ovat usein tarkkoja, ne perustuvat Smart Matches™ – ja Record Matches -osumiin, jotka eivät välttämättä ole aina oikein. Siksi on tärkeää tarkistaa teorian sukulaisuuspolku ja vahvistaa sen paikkansapitävyys.

Jos teoria vaikuttaa oikealta, klikkaa sukulaisuussuhdekaavion yläpuolella olevaa violettia ”Vahvista”-painiketta. Jos se vaikuttaa virheelliseltä, voit klikata ”Hylkää”. Teorian vahvistaminen tai hylkääminen näkyy tämän jälkeen DNA-osumasi kortilla. (Voit aina peruuttaa tämän toimenpiteen, jos teet virheen).

Mitä voin tehdä lisätäkseni mahdollisuuksia saada teorioita?

Saadaksesi teorioita sinun:

On pitänyt tehdä MyHeritage DNA-testi TAI ladata DNA-tietosi MyHeritageen jostain toisesta testauspalvelusta. Tilaa DNA-pakkauksia.

On pitänyt hankkia MyHerutagen Premium, PremiumPlus tai Complete-sopimus TAI suorittaa ladattujen pakkausten kertaluonteinen edistyneiden DNA-työkalujen käyttömaksu. Sopimushinnat löytyvät täältä

On pitänyt rakentaa MyHeritageen sukupuu, jossa on vähintään 7 henkilä (sinä, vanhempasi ja isovanhempasi). Rekisteröidy MyHeritage-käyttäjäksi.

Mitä yksityiskohtaisempi sukupuusi on, sitä todennäköisemmin saat teorioita. Erityisesti auttaa, jos sinulla on tietoja mahdollisimman monista iso- ja iso-iso-isovanhemmistasi.

Jos et siis tällä kertaa saanut teorioita, valmistaudu seuraavaan päivitykseen rakentamalla sukupuutasi! Voi myös auttaa, jos pyydät kaukaisempia sukulaisia auttamaan sukupuun laajentamisessa ja DNA-testien tekemisessä.

Jos olet innostunut tästä päivityksestä, mikset kiittäisi siitä vastuussa olevaa henkilöä henkilökohtaisesti? Osallistu tulevaan tuotehallintojohtajamme Ran Snirin vetämään Facebook Live -lähetykseemme keskiviikkona 10.11.2021 klo 8 EST!

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

 • PI

  Pirjo itäkylä

  30 lokakuun, 2021

  Voiko pyytää teoriaa jonkin tietyn henkilön sukulaisuuteen

  • A

   annikka

   30 lokakuun, 2021

   Hei Pirjo, ei valitettavasti ole mahdollista.