Theory of Family Relativity™ -teorioiden uusin päivitys

Theory of Family Relativity™ -teorioiden uusin päivitys

Hienoja uutisia! Olemme juuri päivittäneet Theory of Family Relativity™:n tiedot ja lisänneet miljoonia uusia teorioita, joiden avulla voit selvittää, miten olet sukua DNA-osumillesi.

Theory of Family Relativity™ on uraauurtava ominaisuus, joka voi säästää tuntikausia työtä yrittäessäsi ymmärtää yhteytesi DNA-osumiin. Se hyödyntää miljardeja datapisteitä MyHeritagen 53 miljoonasta sukupuusta ja 19,4 miljardista historiatiedostosta ja tarjoaa sinulle uskottavia teorioita siitä, miten sinä ja DNA-osumasi olette sukua toisillenne.

Viimeisimmän päivityksen jälkeen DNA-tietokantamme on kasvanut, samoin kuin MyHeritagen sukupuuprofiilien ja historiallisten tietojen määrä. Sen seurauksena teorioiden kokonaismäärä on kasvanut merkittävästi.

Etkö ole vielä tehnyt DNA-testiä? Tilaa MyHeritage DNA-pakkaus jo tänään!

Theory of Family Relativity™ numeroina

Tämän uuden päivityksen tuloksena:

  • Teorioiden kokonaismäärä on nyt 136,713,021, kasvua 61%.
  • Teorioita sisältävien DNA-osumien määrä lisääntyi 78% :lla, ja on nyt 95,691,486.
  • Sukulaisuuspolkujen määrä lisääntyi 51.2% :lla, polkuja on nyt 998,325,515.
  • Niiden DNA-pakkausten määrä, joihin on ainakin 1 teoria lisääntyi 23.6% :lla, ja määrä on nyt 2,353,769 pakkausta.
  • 402,255 käyttäjää sai nyt yhden tai useamman Theories of Family Relativity™ -teorian.

Theories of Family Relativity™ -ominaisuus

Katso alla oleva video ja opi käyttämään Theory of Family Relativity™ -teorioita:

Tutustu Theories of Family Relativity™ -teorioihisi verkkosivuston DNA-osumat osiossa. Jos uusia teorioita on löydetty, näet sivun yläosassa violetin bannerin. Klikkaa ”Näytä teoriat” ja näet kaikki osumat, joille on teoria.

Voit myös suodattaa DNA-osumia niin, että näet vain ne, joilla on Theory of Family Relativity™ -teoria. Klikkaa oikealla ylhäällä olevaa ”Suodattimet” kuvaketta. Valitse vasemmalta ”Kaikki puun tiedot” ja seuraavaksi ”On Theory of Family Relativity™”. Saat näkyviin kaikki DNA-osumat, joille on teoria. Teorian vieressä oleva ”UUSI”-merkintä näkyy kortilla 30 päivän ajan.

Klikkaa ”Näytä teoria” seurataksesi polkua, joka näyttää, miten algoritmi päätyi ehdotettuun sukulaisuussuhteeseen. Tietyissä tapauksissa tietylle teorialle voi olla useita mahdollisia polkuja. Jos polkuja on useampia kuin yksi, voit vaihtaa niiden välillä. Useampi kuin yksi polku tietylle teorialle vahvistaa sen luotettavuutta.

On tärkeää tarkastella kunkin teorian sukulaisuussuhdepolkua tai -polkuja ja päättää itse, onko teoria uskottava. Jos teoria vaikuttaa oikealta, voit vahvistaa sen painikkeella, joka näkyy suoraan polun sisältävän kaavion yläpuolella. Jos teoria vaikuttaa virheelliseltä, voit hylätä sen.

Teorian hyväksyminen tai hylkääminen

Teorian hyväksyminen tai hylkääminen

Parannettu sukulaisuussuhdeterminologia

Maaliskuussa 2023 julkaisimme cM Explainer™ -työkalun, joka ennustaa DNA-osumien välisiä sukulaisuussuhteita entistä tarkemmin. Siirryimme cM Explainer™:ssä pois alalla usein esiintyvistä moniselitteisistä sukulaisuussuhdetermistöistä, kuten ”ensimmäinen serkku yhden sukupolven erolla, ja korvasimme ne selkeillä sukulaisuussuhteilla, kuten ”vanhemman 1. serkku” tai ”1. serkun lapsi”. Olemme nyt soveltaneet samaa terminologiaa myös muilla verkkosivuston DNA-sivuilla, kuten DNA-osumakortilla ja Tarkastele DNA-osumaa sivulla. Lisäksi kun katsot Theory of Family Relativity™ -teoriaa, voit teorian perusteella nähdä DNA-osuman tarkan sukulaisuussuhteen sinuun.

Parannetut, yksiselitteiset DNA-osumien sukulaisuussuhdetermit

Parannetut, yksiselitteiset DNA-osumien sukulaisuussuhdetermit

Parannetut, yksiselitteiset DNA-osumien sukulaisuussuhdetermit teorioissa

Parannetut, yksiselitteiset DNA-osumien sukulaisuussuhdetermit teorioissa

Vinkkejä mahdollisten teorioiden lisäämiseksi

Kun olet tehnyt MyHeritagen DNA-testin tai ladannut DNA-tietosi MyHeritageen toisesta palvelusta, ilmoitamme sinulle automaattisesti, jos sinulle löytyy uusia teorioita Theory of Family Relativity™ -päivityksessä.

Mitä yksityiskohtaisempi sukupuusi on, sitä todennäköisemmin saat teorioita. Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi teorioiden saamiseen, jatka sukupuusi kasvattamista. Mitä enemmän tietoja lisäät, erityisesti iso-isovanhemmistasi ja muista kaukaisista esivanhemmistasi, sitä enemmän saat löytöjä. Niiden perusteella algoritmi voi löytää uusia teorioita sukulaisuussuhteistasi DNA-osumiin. Voit myös rohkaista sukulaisiasi kasvattamaan sukupuitaan ja tekemään DNA-testin, jolloin mahdollisuudet uusien löytöjen tekemiseen kasvavat.

Kaikki käyttäjät, joilla on uusia teorioita, saavat MyHeritagelta sähköpostiviestin, jossa kerrotaan, että on olemassa uusi teoria tarkistettavaksi. Theory of Family Relativity™ on MyHeritagen premium-ominaisuus. Täydellisen teorian tarkasteleminen edellyttää sivuston tilausta (Premium, PremiumPlus tai Complete). Käyttäjät, jotka lataavat DNA-tietonsa MyHeritageen, voivat maksaa kertaluonteisen avausmaksun päästäkseen käyttämään kehittyneitä DNA-ominaisuuksia.

Etkö ole vielä tehnyt MyHeritage DNA-testiä? Nyt on hyvä aika tehdä se! Liity mukaan hauskanpitoon ja tilaa DNA-pakkauksesi jo tänään!