Uutta: Lajittelu jaettujen DNA-osumien perusteella

Uutta: Lajittelu jaettujen DNA-osumien perusteella

Olemme iloisia voidessamme ilmoittaa “yhteiset DNA-osumat -lajittelutoiminnon” lisäämisestä. Se on yksi monista uusista parannuksista, joita teemme MyHeritagen DNA-osumiin tulevina viikkoina.

Yhteiset DNA-osumat on arvokas työkalu käyttäjille, jotka haluavat selvittää, miten he ovat sukua tietylle DNA-osumalleen. Uuden toiminnon avulla voit lajitella jaetut DNA-osumat sen perusteella, miten lähellä he ovat sinua tai tarkastelemaasi DNA-osumaa.

Sukututkimusyhteisö kiittää

MyHeritagen yhteisten DNA-osumien lajittelu on ainutlaatuista ja tämä uusi lisäys on jo saanut kiitosta sukututkimusyhteisön asiantuntijoilta. Diahan Southard Your DNA Guide -lehdestä sanoo: ”MAKEAA!!! Tämä on yksi pyytämistäni ominaisuuksista, ja sillä on suuri merkitys”, ja Janna Helshtein DNA at Eye Level -sivustolta sanoo: ”Tämä on uskomaton ominaisuus, RAKASTAN RAKASTAN RAKASTAN sitä!”.

Aiemmin “Tarkastele DNA-osumaa -sivulla” näytettiin luettelo jaetuista DNA-osumista, jotka oli lajiteltu valmiiksi sinun tai hallinnoimasi pakkauksen ja tarkastelemasi DNA-osuman yhteisen DNA:n määrän perusteella. Nyt voit lajitella jaettuja DNA-osumia myös sen mukaan, kuinka paljon heillä on yhteistä DNA: ta sinun tai osumasi kanssa.

Yhteisten DNA-osumien lajitteleminen

Jos haluat tutustua uuteen lajitteluominaisuuteen, mene DNA-osumat -sivulle, klikkaa haluamasi osuman kortilla olevaa “Tarkastele DNA-osumaa” -painiketta.

Pääsy DNA-osumiin

Tarkastele DNA-osumaa -sivun avaaminen

Tarkastele DNA-osumaa -sivun avaaminen

Vieritä sivua alaspäin “Jaetut DNA-osumat -osioon” Näet uuden lajittelukuvakkeen ylhäällä oikealla.

Uusi “Lajittelujärjestys” -valikko yhteisille DNA-osumille

Uusi “Lajittelujärjestys” -valikko yhteisille DNA-osumille

Oletuksena yhteiset DNA-osumat on lajiteltu laskevassa järjestyksessä jaetun DNA-määrän perusteella.

Klikkaa kuvaketta, josta aukeaa valikko ja valitse, kuinka haluat lajitella yhteiset osumat.

Yhteisten DNA-osumien lajitteluvaihtoehdot

Yhteisten DNA-osumien lajitteluvaihtoehdot

Jos valitset ”Jaettu DNA kanssasi”, yhteiset osumat lajitellaan alenevassa järjestyksessä sen perusteella, kuinka paljon yhteistä DNA:ta on sinun kanssasi.

Kun tarkastelet yhteisiä DNA-osumia jonkun hallinnoimasi pakkauksen kanssa, valittu lajitteluvaihtoehto näyttää pudotusvalikossa kyseisen henkilön nimen.

Hallinnoimasi pakkaus

Samoin jos valitset ”Jaettu DNA henkilön xx kanssa”, osumat lajitellaan alenevaan järjestykseen sen mukaan, kuinka paljon yhteistä DNA:ta hänellä on tarkastelemasi osuman kanssa.

Käyttö

Yhteiset DNA-osumat on premium-ominaisuus, joka edellyttää MyHeritagen sivustosopimusta (Premium, PremiumPlus tai Complete). Jos olet ladannut DNA-tietosi MyHeritageen toisesta palvelusta, voit maksaa 36 euron kertaluonteisen avausmaksun, jolla saat käyttöösi Yhteiset DNA-osumat toiminnon, etnisyysarvion, geneettiset ryhmät ja kaikki muut edistykselliset DNA-työkalut kuten kromosomiselaimen, Theory of Family Relativity™ -teoriat ja AutoKlusterin. Lisätietoja sopimuksistamme löydät täältä.

Yhteenveto

Uudet lajitteluvaihtoehdot ja erilaiset tarkastelunäkökulmat voivat auttaa selvittämään sukulaisuuspolkuja osumiisi. Toivomme, että uusi ominaisuus on sinulle hyödyllinen ja saat uutta pontta sukututkimukseesi.

Tutustu myös blogissamme oleviin artikkeleihin eri ominaisuuksista.