Mikä laulu oli listaykkönen maailmalla sinä päivänä, kun synnyit?

Mikä laulu oli listaykkönen maailmalla sinä päivänä, kun synnyit?

Musiikki on aina ollut luontainen osa elämäämme. Kun musiikkia, 1920-luvun alussa, alettiin soittaa radiossa saivat suositut laulajat ja muusikot laajan yleisön.

Musiikilla on voima tuoda esiin suuria tunteita kuulijassa. Laulut, joita olet kuullut elämäsi tärkeiden tapahtumien yhteydessä, voivat olla jopa taianomaisia. Lauluja, joita soitettiin ensimmäisissä tansseissasi, ensimmäisessä livekonsertissasi tai kun tanssit puolisosi kanssa häitäsi, on vaikea unohtaa. Musiikilla on tapana viipyillä mielessämme ja varmistaa paikka muistoissamme tuleville vuosille. Kun kuulen tutun laulun radiossa, se vie minut takaisin sinne, missä kuulin sen ensimmäistä kertaa herättäen henkilökohtaisia muistoja. Voin jopa listata kaikkiin merkittäviin elämäntapahtumiini liittyvät laulut.

Osaatko sinä kertoa, mitkä laulut ovat liittyneet merkittävimpiin elämäsi tapahtumiin? Tiedätkö mikä laulu maailmalla oli suosituin sinä päivänä kun synnyit?

Nettisivusto Playback.fm paljastaa, mikä laulu oli maailmalla listaykkönen syntymäpäivänäsi. Syötä syntymäaikasi ja voit kuunnella suosituinta laulua saapuessasi maailmaan. Ehkäpä vanhempasi kuuntelivat sitä matkalla sairaalaan. Kysy vanhemmiltasi, muistavatko he kyseisen laulun ja mitä muistoja se tuo heidän mieleensä. Saat tästä hienon lisän MyHeritage-sukupuuhisi. Voit jopa äänittää laulun vanhempiesi laulamana. Voit rikastuttaa sukupuutasi nauhoittamalla vanhempiesi laulun tuleville sukupolville.