Kaikki väestönlaskentatiedot ilmaiseksi

Kaikki väestönlaskentatiedot ilmaiseksi

Viides syyskuuta vietettävän Yrittäjänpäivän kunniaksi tarjoamme kaikki MyHeritagen historiallisissa kokoelmissa olevat väestönlaskentatiedot ILMAISEKSI syyskuun ensimmäisen viikon (1. – 8. syyskuuta) aikana.

Tee nyt hakuja ilmaiseksi väestönlaskennoista & äänestäjäluetteloista

MyHeritagen Väestönlaskenta & äänestäjäluettelot -kategoria sisältää yli 1,3 miljardia historiallista tietoa, mukaan lukien suomalaiset rippi- ja lastenkirjat ajalta 1657-1915, Yhdysvaltojen, Ison-Britannian, Irlannin, Skandinavian ja Kanadan väestönlaskentatiedot ja vaaliluettelot sekä muita tietoja Australiasta, Venezuelasta, Chilestä, Argentiinasta, Armeniasta, Kreikasta ja monista muista maista. Saat paljon tietoa näissä paikoissa asuneiden ihmisten elämästä kautta historian, erityisesti 1800-luvulta lähtien. Väestönlaskennat ovat erityisen arvokkaita, koska niiden avulla voit seurata esivanhempiesi elämää heidän muuttaessaan paikkakunnalta toiselle, avioituessaan tai erotessaan, saadessaan lapsia tai vaihtaessaan uraa. Jotkin kokoelmat, mm. suomalaiset rippi- ja lastenkirjat sisältävät korkearesoluutioisia skannauksia alkuperäisistä asiakirjoista.

MyHeritagen kokoelmista voit aina tehdä hakuja ilmaiseksi, mutta kaikkien tietojen tarkasteluun tarvitaan yleensä maksullinen Data- tai Complete-sopimus. Tällä viikolla kaikki väestölaskenta- ja äänestäjäluettelotiedot ovat kuitenkin täysin maksuttomia ja kaikkien käytettävissä.

Jos tutkit jostain toisesta maasta kotoisin olevia esivanhempiasi, saatat pitää tätä tilaisuutta erityisen hyödyllisenä. MyHeritagen Global Name Translation™ -teknologian ansiosta voit löytää tietoja myös muilla kuin omalla kielelläsi. Algoritmi tunnistaa hakemiesi nimien lisäversiot, mukaan lukien lempinimet ja muilla kielillä olevat nimet, ja etsii niitä vastaavat tiedot. Väestölaskenta- ja äänestäjäluetteloissa on esimerkiksi kreikkalaisia vaaliluetteloita, jotka on tallennettu kreikaksi – mutta voit silti hakea niitä omalla äidinkielelläsi, ja näet tulokset käännettyinä takaisin omalle kielellesi.

Tämä tarjous päättyy 8. syyskuuta, joten pidä kiirettä — Tee nyt hakuja ilmaiseksi väestönlaskennoista & äänestäjäluetteloista