MyHeritage lisäsi 28 kokoelmaa juutalaisia historiallisia tietoja

MyHeritage lisäsi 28 kokoelmaa juutalaisia historiallisia tietoja

Meillä on ilo kertoa, että olemme julkaisseet 28 kokoelmaa, jotka sisältävät juutalaisia historiallisia tietoja 5,8 miljoonaa. Kokoelmien tietojen aikaikkuna on aina 1700-luvulta 2000-luvulle ja niissä on synnyin-, avioliitto- ja kuolintietoja sekä vero-, äänestäjä- ja maahanmuuttotietoja mm. Puolasta, Ukrainasta, Valko-Venäjältä, Latviasta, Saksasta, Unkarista, Yhdysvalloista, Isosta-Britanniasta ja Irlannista. Nämä tiedot ovat korvaamattomia kaikille, jotka tutkivat eurooppalaistaustaista juutalaista perintöään.

Yhteistyötä juutalaisjärjestöjen kanssa

MyHeritagen ja juutalaisjärjestöjen yhteistyön ansiosta näiden tietojen julkaiseminen on mahdollista. Tämä on ensimmäinen erä Museum of Jewish Heritage – A Living Memorial to the Holocaust -museon ja sen tytäryhtiön JewishGenin, johtavan juutalaisten sukututkimussivuston kanssa tehdystä lisenssisopimuksesta, jonka ansiosta lähes kaikki JewishGenin tiedot ovat lopulta saatavana MyHeritagessa.

Tulossa olevat erät sisältävät tärkeitä juutalaisten historiallisia arkistokokoelmia Pohjois-Afrikasta, Lähi-Idästä, Pohjois-Amerikasta ja useista eurooppalaisista kokoelmista.

Juutalainen sukututkimus

Nämä kokoelmat lisäävät edelleen MyHeritagen laajoja resursseja juutalaiseen sukututkimukseen.  Miljoonan israelilaisen käyttäjän ansiosta MyHeritagessa on maailman suurin kokoelma juutalaisia sukupuita, ja se on ainoa merkittävä kaupallinen sukututkimusyritys, jolla on heprean kielen tuki.

MyHeritagen maailmanlaajuisten historiallisten tietojen kokoelmiin kuuluu miljoonia tietoja, jotka ovat arvokkaita juutalaista perimää tutkiville henkilöille. Niitä ovat mm. matkustajaluettelot ja siirtolaisluettelot, jotka dokumentoivat Pohjois-Amerikkaan, Etelä-Amerikkaan ja Israeliin pakolaisiksi hakeutuneiden juutalaisten aallon sen jälkeen, kun heidän yhteisönsä joutuivat holokaustin runtelemiksi.

MyHeritagen huipputeknologia apuna

MyHeritagen huipputeknologian soveltaminen JewishGenin tarjoamiin sukututkimusresursseihin avaa uusia ovia niille, jotka etsivät tietoa juutalaisista juuristaan. MyHeritagen mätsäysteknologia yhdistää historiallisia tietoja 83 miljoonaan sukupuuhun ja Global Name Translation Technology™ -ominaisuuden avulla käyttäjät voivat hakea ja tarkastella näitä kokoelmia muilla kielillä, kuten hepreaksi, venäjäksi tai kreikaksi, ja nimet käännetään heidän äidinkielelleen

Tee nyt hakuja MyHeritagen historiallisten tietojen kokoelmista

Esimerkki

Unkarin juutalaisten henkikirjojen kokoelma sisältää tietoja toimittajasta, poliittisesta johtajasta ja kirjailija Theodore Herzl:stä. Saatavana ovat mm. seuraavat tiedot: syntymäaika 2. toukokuuta 1860, syntymäpaikka Pest, Unkari, Megye eli Unkarin lääni Pest-Pilis-Solt-Kiskun, isän nimi Jacob Herzl ja äidin nimi Jeanette Diamant.

Yhteenveto

Olemme ylpeitä voidessamme laajentaa merkittävästi MyHeritagessa saatavilla olevia juutalaisia sukututkimusresursseja. Nämä kokoelmat tarjoavat hyvän katsauksen juutalaisten elämään 1700-luvulta 2000-luvulle.

Hakujen tekeminen MyHeritagen kokoelmista on ilmaista. Jos haluat tarkastella näitä tietoja tai tallentaa niitä sukupuuhusi, tarvitset Data- tai Complete-sopimuksen.

Jos sinulla on jo sukupuu MyHeritagessa, ilmoittaa Record Matching -teknologiamme sinulle automaattisesti, jos kokoelmien tiedot vastaavat sukulaistesi tietoja. Voit sitten tarkastella tietoja ja päättää, haluatko lisätä uudet tiedot puuhusi.