#HolidayHeritage-kilpailu – viikko 2

#HolidayHeritage-kilpailu – viikko 2

Viime viikolla oli esittelyssä #HolidayHeritage-kilpailu! Kilpailun sivustolla #HolidayHeritage on lisää tietoa kilpailusta ja tiedot siitä, kuinka voit osallistua viikoittaisiin haasteisiin.

#HolidayHeritage-kilpailun viime viikon voittaja

Viime viikolla pyysimme lähettämään vanhimpia joulukuvia. Saimmekin joitakin tosi hienoja ja historiallisia kuvia.

Alla muutama suosikkimme:

Käy sivustolla katsomassa kaikki kuvat!

Viime viikon voittaja on Cristian Sanz Sánchez kuvallaan lapsuuden jouluesityksestä Madridissa vuonna 1996. Kuva sai yli 200 tykkäystä. Cristian saa palkintona MyHeritagen Terveys+Perimä DNA-pakkauksen ja Complete sivustosopimuksen.

Älä unohda, että kaikilla kuvilla on vielä mahdollisuus päävoittoon! Kilpailun lopussa eniten tykkäyksiä saanut kuva voittaa 10 MyHeritage Terveys+Perimä DNA-pakkausta ja 10 MyHeritage Complete-sopimusta.

Uusi haaste

Tämän viikon haasteena kysymme seuraavaa: Jos voisit mennä ajassa taaksepäin, niin kenen esivanhempasi kanssa haluaisit viettää joulua ja miksi?

Voit osallistua postaamalla vastauksesi Facebookissa, Twitterissä tai Instagramissa. Muista tägätä MyHeritage ja käytä hashtagia #holidayheritage. Jaa postauksesi ja HolidayHeritage-sivusto ystäviesi ja sukulaisten kanssa, jotta saat mahdollisimman paljon tykkäyksiä. Postaus, joka on saanut eniten tykkäyksiä joulukuun seitsemänteen päivään mennessä, voittaa MyHeritagen Terveys+Perimä DNA-pakkauksen ja sivustosopimuksen. Jos sinulla on valokuva valitsemastasi esivanhemmasta, niin lisää se!

Odotamme malttamattomina kuullaksemme esivanhemmistasi!