Ota osaa #perheeniäidit -kilpailuun!

Ota osaa #perheeniäidit -kilpailuun!

Aivan kohta on äitienpäivä ja on aika juhlistaa äitejä uuden haasteen myötä! Ota osaa #perheeniäidit -kilpailuun ja näytä meille valokuvia perheesi äideistä niin pitkälle taaksepäin kuin mahdollista. Palkintona on MyHeritagen Complete-sopimuksia!

On koskettavaa katsoa valokuvaa, jossa on useita sukupolvia yhdessä, samassa paikassa. Sinulla ja äitisi esiäideillä ei ehkä ole ollut etuoikeutta tuntea toisianne, mutta valokuvien avulla voit päästä ajassa taaksepäin ja tuntea yhteyttä naisiin, jotka tekivät sinusta sellaisen, joka olet tänään.

MyHeritage-käyttäjä Margie Wirth lähetti meille äskettäin kuvia perheensä neljästä sukupolvesta.

Vasemmalta: Margien iso-iso-isoäiti Mary Maher, iso-isoäiti Margaret “Maggie” (Maher) McKeown, isoäiti Margaret McKeown, and Margie Wirth.

Vasemmalta: Margien iso-iso-isoäiti Mary Maher, iso-isoäiti Margaret “Maggie” (Maher) McKeown, isoäiti Margaret McKeown, and Margie Wirth.

”Tässä on neljä sukupolvea meidän perheen naisia. Meillä kaikilla on samanlaiset silmät. Minun hiukseni olivat nuorempana paljon punaisemmat. Hiusten värin ja paksuuden sekä pähkinänvihreät silmät olen saanut ehdottomasti isoäidiltäni Maggielta. Neliön muotoiset kasvoni ja nenäni ovat iso-iso-isoäidiltäni Maryltä. Profiilini ja leuka ovat samanlaiset kuin isoäidilläni.”

Joten, nyt on hyvä aika kunnioittaa suvun äitejä ja nostaa heidät esiin ottamalla osaa #perheeniäidit-kilpailuun!

Kuinka osallistut:

  • Postaa valokuvia sukupuusi eri sukupolvien äideistä. Kuvia voi olla useita tai vain yksi.
  • Jaa kuva/t lempikanavallasi sosiaalisessa mediassa Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, tai TikTokissa ja kerro meille jotain kuvan/kuvien naisista.
  • Älä unohda tägätä meitä ja lisää hashtag #perheeniäidit postaukseen!

Muutamia vinkkejä:

  • Rakastamme hyviä tarinoita. Kerro meille jotakin kuvan/kuvien naisista ja kerro, miksi he merkitsevät sinulle niin paljon.
  • Jos löydät yhdennäköisyyttä eri sukupolvien välillä, on se hienoa, mutta ei välttämätöntä – eiväthän kaikki äidit ja lapset ole samannäköisiä.
  • Voit postata alkuperäisen kuvan/t tai käyttää MyHeritagen kuvatyökaluja niiden värittämiseenlaadun kohentamiseen, tai animointiin!

Voittajat julkaistaan 9.5.2021. Onnea kilpailuun! Odotamme innolla kuvianne.