MyHeritage DNA-osuman avulla sain valokuvan isoäitini isoäidistä

MyHeritage DNA-osuman avulla sain valokuvan isoäitini isoäidistä

Newyorkilainen MyHeritage-käyttäjä, Karla Saravia, 54, kirjoitti kommentin yhdessä Facebook Live -istunnossamme. Hän löysi valokuvan isoäitinsä isoäidistä MyHeritage DNA-osuman avulla. Tässä on hänen kertomuksensa:

Osuma kolmanteen serkkuun

Sain MyHeritage DNA-osuman avulla yhteyden kolmanteen serkkuuni. Eräänä päivänä sain häneltä viestin, ja yhteisien sukunimien avulla pystyimme selvittämään, että olemme sukua toisillemme iso-isovanhempieni kautta – hän on heidän lapsenlapsenlapsensa.

Jatkoimme yhteydenpitoa, ja sitten hän lähetti valokuvan yhteisestä isoäitimme isoäidistä. Heti kun näin sen, huomasin selkeän yhdennäköisyyden oman äitini kanssa. Oli melko jännittävää nähdä tuo kuva, koska se oli ensimmäinen kerta, kun ”tapasin” tämän esivanhempani!

Maria Francisca Aristizabal (os. Perez)

Maria Francisca Aristizabal (os. Perez)

Valokuvassa, jonka Karla sai serkultaan oli heidän yhteinen esivanhempansa Maria Francisca Aristizabal (os. Perez)

Väritin kuvan MyHeritage In Color™ -ominaisuudella ja jaoin sen koko suvulle.

Karlan sukupuu

Karlan sukupuu

Suku Kolumbiasta

Tämä sukuhaara tulee Kolumbiasta. Äitini oli oopperalaulaja – hänellä oli sopimus, joka toi hänet Yhdysvaltoihin, ja hän jäi tänne. Äitini täyttää tänä vuonna 90 vuotta, joten hänkin näki kuvan. Hän rakastaa sukututkimusta, ja on iloinen aina kun puhumme tutkimuksestani.

Karlan äiti Dolly Cadavid

Karlan äiti Dolly Cadavid

Todella mukavaa on, että tämä osumani asuu lähellä minua; hän asuu New Jerseyssä ja minä New Yorkin osavaltiossa, noin tunnin ajomatkan päässä hänestä. Yritimme itse asiassa päästä tapaamaan toisiamme, mutta COVIDin takia se ei ollut mahdollista. Osumani on kertonut, että hänellä on enemmänkin näytettävää minulle, joten odotan malttamattomana tapaamistamme.

Lue lisää käyttäjäkertomuksia