“Takaisin kouluun” -koulukuvakilpailu MyHeritagessa!

“Takaisin kouluun” -koulukuvakilpailu MyHeritagessa!

Koulukuvat ja kuvauspäivien jännitys on tuoreena mielessä vaikka kouluajoista olisi kulunut kymmeniä vuosia. Artikkelikuvassa on Kirkkojoen kansakoulun luokkahuone Salmin kunnasta; oppilaita ja opettaja joskus 1900-luvun alkupuolelta.

Oletko jo aloittanut uuden kouluvuoden vai muisteletko sitä, kuinka tähän aikaan laitettiin koululaukku tai -reppu kuntoon, teroitettiin kynät ja hankittiin uusia vaatteita ja tarvikkeita odottamaan syyskuun ensimmäistä päivää. Sinulta löytyy varmaan vanhoja koulukuvia – joko itsestäsi, vanhemmistasi tai esivanhemmistasi. Luokkakuvasta voit rajaamalla erottaa henkilöt omiksi kuvikseen. Ota koulukuvat nyt esille ja jaa ne kanssamme, niin voit voittaa ilmaisen Complete-sopimuksen vuodeksi (arvo 359€)! Valitsemme kuvista yhteensä 3 voittajaa!

Näin osallistut koulukuvakilpailuun:

  • Skannaa vanha koulukuva ja lataa se MyHeritageen. Skannaamiseen voit käyttää MyHeritagen mobiilisovellukseen sisäänrakennettua skanneria. Ilmaisen mobiilisovelluksen voit ladata Play-kaupasta tai AppStoresta.
  • Kuva voi olla sinusta, vanhemmastasi, isovanhemmastasi tai kenestä tahansa perheessäsi. (Vinkki: se voi olla myös vuosikirjakuva, jonka löysit tekemällä hakuja MyHeritagen koulut&yliopistot -kokoelmasta!)
  • Käytä mitä tahansa tai vaikka kaikkia MyHeritage-valokuvatyökaluja parantaaksesi valokuvaa: korjaa naarmut Photo Repairilla, animoi kasvot Deep Nostalgia™:llä, kohenna kuvan laatua Photo Enhancerilla ja väritä kuva tai palauta alkuperäiset värit MyHeritage In Color™ -ominaisuudella. Klikkaa tästä, niin opit käyttämään MyHeritagen valokuvatyökaluja.
  • Jaa tulos suosimallasi sosiaalisen median kanavalla: Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa tai TikTokissa. Muista tägätä @myheritage ja käyttää hashtagia #oldschoolphotos. Jos et ole sosiaalisessa mediassa, voit lähettää parannetun valokuvasi sähköpostilla osoitteeseen stories@myheritage.com. Muista, että rakastamme hyviä tarinoita, joten kerro mahdollisimman paljon tietoja kuvasta!

Voittajat julkistetaan torstaina 9. syyskuuta 2021. Onnea matkaan! Emme millään malttaisi odottaa hienoja kuvia, joita jaatte!

Lue lisää artikkeleita valokuvat kategoriassa