Esittelyssä uudistettu MyHeritage mobiilisovellus

Esittelyssä uudistettu MyHeritage mobiilisovellus

Olemme iloisia voidessamme kertoa Android ja iOS mobiilisovellustemme uudesta ilmeestä sukututkimuskokemuksesi parantamiseksi. Tehostetun sovelluksen avulla ympäri maailmaa olevat perheet voivat rakentaa sukupuunsa, löytää esivanhempia ja sukulaisia sekä tallentaa ja jakaa heidän perintönsä; tämä kaikki paremmalta näyttävän ja intuitiivisemmän käyttöliittymän ansiosta.

Lataa nyt MyHeritage Android ja iOS sovellus (ilmainen)

Etkö näe videota? Klikkaa tästä ja katso se suoraan YOUTUBEssa.

Tähän mennessä MyHeritage-sovellus on ladattu yli 4 miljoonaa kertaa ja sen käyttö lisääntyy koko ajan kaikkialla maailmassa. Viimeisen kolmen kuukauden aikana Google on valinnut sen erikoisesittelyyn featured Android app yli sadassa maassa. MyHeritage on ensimmäinen tämän tunnustuksen saanut sukututkimusyritys.

MyHeritage mobiilisovelluksella on 36 kielen tuki, mikä tekee mahdolliseksi eri puolilla maailmaa olevien perheiden yhteydenpidon kaappaamalla ja jakamalla suvun muistoja missä ja milloin vain.

Saatavana iPad, iPhone and Android älypuhelimille ja tableteille. Mobiilisovellus on optimoitu kullekin alustalle ja se käyttää huipputeknologiaa tarjoten käyttäjäystävällisen liittymän sukupuutyöskentelyysi.

Ellei sinulla vielä ole sovellusta, voit ladata sen ilmaiseksi täällä Apple’s App Store ja Google Play.