Kaikki osumasi yhdessä paikassa

Kaikki osumasi yhdessä paikassa

Esittelemme nyt perhesivuston uudistetun ”Löydöt” – välilehden

Meillä on ilo esitellä uusi, parannettu ”Löydöt”-välilehti, josta löytyvät Smart Matches ja Record Matches osumat. Uudet sivut välilehden takana ovat helpommat käyttää ja ne toimivat hyvin myös mobiililaitteissa. Uudet sivut ovat myös paljon nopeammat.

Esitämme tässä hyvin kattavan kuvauksen sivuista. Toivomme, että tutustut siihen, koska alla olevat tiedot ovat sukututkimuksesi kannalta hyödyllisiä ja auttavat sinua saamaan irti kaiken mahdollisen osumistasi.

Yhdenmukaistettu kokemus

Yhdenmukaistimme kaikki osumat ja järjestimme ne kahdelle pääsivulle: osumat henkilöittäin ja osumat lähteittäin. Nyt voit tarkastella kaikkia osumia, jotka ovat löytyneet jollekin puusi henkilölle tai kaikkia osumia, jotka ovat löytyneet jostain tietystä historiallisesta kokoelmasta tai mätsäävästä sukupuusta. Mitä tahansa päätät tehdä uudet sivut yhdistävät Smart Matches (osumat sukupuiden kesken) ja Record Matches (osumat kokoelmiin) osumat samaan yhdenmukaistettuun paikkaan. Voit siitä huolimatta valita tarkasteletko pelkästään Smart Matches- tai ainoastaan Record Matches-osumia.

Tämä on paljon parempi kuin aiempi järjestelmä, jossa Smart Matches ja Record Matches-osumat olivat kokonaan eri osioissa perhesivustolla ja jokaista osumaa täytyi tarkastella erikseen. Tilanteeseen oli historiallinen syy, sillä Smart Matches-osumat kehitettiin ensin ja Record Matches-osumat julkaistiin muutama vuosi myöhemmin. Nyt olemme ottaneet askeleen taaksepäin yhdistämällä molemmat.

Siirtyminen ”Löydöt”-sivuille

Siirry uusille sivuille ”Löydöt”-välilehden pudotusvalikosta perhesivustosi yläreunassa.

Smart Matches ja Record Matches-osumiin pääset myös suoraan sukupuustasi. Sukupuukortissa on vihreä kuvake, jos henkilölle on löytynyt Smart Matches-osumia ja ruskea kuvake Record Matches-osumille. Vihreät ja ruskeat kuvakkeet näytetään jokaiselle, jolla on osumia. Kun syötät tietoja puuhun, löytyvät uudet osumat reaaliajassa ja niistä ilmoitetaan vilkkuvalla kuvakkeella.

Osumat henkilöittäin

Tällä sivulla näkyvät kaikki sukupuusi henkilöt, joilla on Smart Matches ja/tai Record Matches-osumia.

Osumat henkilöiyttäin (klikkaamalla suuremmaksi)

Osumat henkilöiyttäin (klikkaamalla suuremmaksi)

Lajitteleminen varmistaa, että ne osumat, joista sinulle on eniten lisätietoa ja hyötyä ovat listalla ensimmäisina. Näin sinun ei myöskään tarvitse käyttää aikaasi tutkimalla osumia, joilla ei ole lisäarvoa.

Klikkaa oranssia painiketta katsoaksesi tietyn henkilön osumia.

Osumat tietylle henkilölle (klikkaamalla suuremmaksi)

Osumat tietylle henkilölle (klikkaamalla suuremmaksi)

Jos olet kiinnostunut ainoastaan henkilön Smart Matches osumista muihin sukupuihin, klikkaa ”Smart Matches” suodatinta kuten alla olevassa esimerkissä:

Henkilön Smart Matches osumat (Klikkaamalla suuremmaksi)

Henkilön Smart Matches osumat (Klikkaamalla suuremmaksi)

Jos olet kiinnostunut ainoastaan henkilön Record Matches- osumista historiallisiin tietoihin, klikkaa ”Record Matches” suodatinta kuten alla:

Henkilön osumat (Klikkaamalla suuremmaksi)

Henkilön osumat (Klikkaamalla suuremmaksi)

Osumat lähteittäin

Tällä sivulla ovat kaikki historialliset tiedot ja kaikki sukupuut, joista on osumia sukupuuhusi. Tässä yhteydessä viittaamme niihin lähteenä sanoilla kokoelma tai puu. Kokoelmat ja puut, joista on eniten osumia ovat listalla ensimmäisinä.

Osumat lähteittäin (Klikkaamalla suuremmaksi)

Osumat lähteittäin (Klikkaamalla suuremmaksi)

Voit helposti suodattaa haluatko katsella vain Record Matches tai vain Smart Matches-osumia.

Klikkaa oranssia painiketta katsoaksesi tietystä lähteestä tulevia osumia. Voit esimerkiksi katsoa osumia BillionGraves hautakivikokoelmasta ja siirtyä sitten tallentamaan tiedot sukupuuhusi. Tämä lähestymistapa kokoelmittain on hyvin suosittu sukututkijoiden keskuudessa eikä sitä ole muilla sukututkimuspalveluja tarjoavilla yrityksillä.

Osumien tarkastelua yhdestä ainoasta kokoelmasta (Klikkaamalla suuremmaksi)

Osumien tarkastelua yhdestä ainoasta kokoelmasta (Klikkaamalla suuremmaksi)

Voit myös katsoa jostain tietystä sukupuusta tulevia osumia:

Osumien tarkastelua yhdestä sukupuusta (Klikkaamalla suuremmaksi)

Osumien tarkastelua yhdestä sukupuusta (Klikkaamalla suuremmaksi)

Uutta: Lisäarvo

MyHeritage on kehittänyt uniikin ja erittäin hyödyllisen konseptin mätsäämiseen, joka kuvaa sitä, mitä lisää osuma voi antaa puuhusi. Me kutsumme sitä ”lisäarvoksi”. Jos sukupuusi henkilö täsmää esim. historiallisten tietojen kuolinrekistereihin, etkä ole tiennyt henkilön kuolinaikaa, mutta se on rekisterin tiedoissa, on lisäarvona ”kuolinaika”. Lisäarvo voi myös olla osa tietoa. Esim. jos tiedät, että henkilö on syntynyt vuonna 1928, mutta kokoelmassa on tarkka syntymäaika 28.7.1928, lisäarvo voi olla ”täydellisempi syntymäaika”. Olemme kehittäneet 15 lisäarvokriteeriä ja ne ovat hyödyllisiä kuvatessaan, mitä uutta tietoa osuma tai osumat voivat tuoda puuhusi. Lisäarvo voi olla jopa henkilökuva tai uusi perheenjäsen, joka puuttuu puustasi.

Osumat on nyt lajiteltu lisäarvon mukaan, joten ne osumat, jotka tuovat eniten lisäarvoa ovat listan alussa. Aiemmin osumat oli lajiteltu niiden luotettavuuden mukaan. Lajittelimme luotettavimmat osumat listan kärkeen, mutta ne eivät välttämättä tarjonneet paljonkaan uutta tietoa. Jos olimme varmoja niiden oikeellisuudesta, tarkoitti se sitä, että ne mätsäsivät useilla kriteereillä, joista sinulla jo oli tietoa. Meillä, toisin sanoen, oli vähiten kiinnostavat osumat listan kärjessä. Ne olivat oikeita mutta vähiten kiinnostavia sinun kannaltasi!

Uusi lajittelu lisäarvon mukaan varmistaa, että sinua kiinnostavat – jännittävimmät osumat – ovat listan huipulla. Tämä säästää arvokasta aikaasi ja voit keskittyä osumiin, jotka potentiaalisesti ovat arvokkaimpia. Jokaisessa osumassa on nyt merkintä: ”uudet tiedot”

Alla oleva esimerkki, Record Match-osuma kokoelmaan ”Merkittävien henkilöiden elämäkerrat” tarjoaa monta uutta tietoa, jotka kaikki puuttuvat käyttäjän sukupuusta: toinen nimi, asuinpaikka, koulutus, isä, äiti, sisarukset ja lapset.

Lisäarvo: Record Match-osuma näyttää se tuomat uudet tiedot (Klikkaamalla suuremmaksi)

Lisäarvo: Record Match-osuma näyttää se tuomat uudet tiedot (Klikkaamalla suuremmaksi)

Huomioi, että myös osuma, joka ei tuo lisäarvoa voi monestakin syystä olla hyödyllinen: se voi vahvistaa sinulla olevat tiedot tai esim. Smart Match-osuma ilman uutta tietoa mahdollistaa sen, että voit ottaa yhteyttä sukulaiseen, jonka olemassaolosta et aikaisemmin tiennyt – nimittäin mätsäävän puun omistajaan. Joten älä hyppää niiden osumien yli, joilla ei ole lisäarvoa.

Osuman tarkasteleminen

Kun tarkastelet tietyn henkilön tai lähteen osumia, voit klikata ”Tarkastele osumaa” katsoaksesi sitä isompana ja nähdäksesi kaikki tiedot.

Smart Match-osuma vertaa sinun puusi tietoja mätsäävässä puussa oleviin vierekkäin ja näyttää, mikä on uutta tai toisin toisessa puussa.

Olemme myös lisänneet lähiperheen osalta visuaalisen sukupuun, joten näet kahden puun erot selvästi.

Record Matches-osuman tarkasteleminen (alla) toimii samalla tavalla. Se näyttää sukupuusi henkilön vasemmalla ja osuman oikealla. Voit nopeasti selata tietoja ja päättää, onko osuma oikea vai ei. Mätsäysteknologiamme tarkkuuden ansiosta huomaat, että lähes 99% osumista ovat naulankantaan!

Jos osuma todella on oikea, klikkaa ”Vahvista osuma”. Jos osuma on väärä käytä ”Hylkää se”-linkkiä tiedon alalaidassa.

Osuman vahvistaminen vie sinut sivulle, jossa voit purkaa hyödylliset tiedot osumasta puuhusi. Meillä on myös automaattinen ”pikatallennus”-ominaisuus, joka tallentaa kaikki uudet tiedot puuhusi ja lisää lähdeviitteen. Tämä voi säästää aikaa vaikka uskomme, että monet kokeneet sukututkijat pitävät tietojen purkamista manuaalisesti parempana vaihtoehtona. Jos haluat käyttää pikatallennusta, klikkaa oikella ”Vahvista osuma” painikkeen pudotusvalikkonuolta ja valitse ”Tallenna puuhusi” (alla)

Vahvistettuasi osuman tai tallennettuasi tiedot sukupuuhusi, voit myöhemmin palata osumaan ja purkaa tiedot manuaalisesti.

Mikä on ilmaista ja mikä ei

Smart Matches osumien katsominen on ilmaista. Osumien vahvistamiseen ja yhteydenottoon mätsäävän puun omistajaan tarvitaan Premium tai PremiumPlus-sopimus. Record Matches-osumalistan katsominen on ilmaista, tietojen vahvistamiseen ja tallentamiseen tarvitaan Datasopimus.

Koska kyseessä on kaksi eri sopimusta suosittelemme Compele-sopimusta, jossa yhdistyy PremiumPlus ja Data ja olemme alentaneet sen hintaa. Jos sinulla on Complete, on sinulla rajoittamaton pääsy kaiken tyyppisiin osumiin, kaikkiin Instant Discoveries-löytöihin ja vapaa pääsy MyHeritage SuperSearch hakukoneen yli 7 miljardiin historialliseen tietoon.

Osumien käyttäminen

Suosittelemme, että tarkastelet osumiasi systemaattisesti, vahvistat oikeat ja hylkäät väärät. Älä lopeta siihen – varmista, että tiedot tulevat tallennetuiksi ja pura kaikki uudet tiedot puuhusi.

Työmenetelmänä voi olla ”osumat henkilöittäin”,  jolloin käyt osumat läpi puusi henkilöistä ja lisäät heille uudet tiedot – tämä on ainutlaatuista MyHeritagessa – tai ”osumat lähteittäin”, jolloin tarkastelet sinulle tärkeitä osumia kokoelmittain ja puittain.

Suosittelemme, että käyt läpi kaikki avoinna olevat osumat ja vahvistat tai hylkäät ne. Tällä tavalla uusien osumien ilmaantuessa näet ne nopeasti listattuna avoimiksi.

Saatat huomata, että uudet sivut eivät anna vahvistaa listalla olevia osumia ennen kuin olet tarkastellut niitä yksittäin (massatoimintoa tuetaan silti, asiasta myöhemmin alla). Tämä on tarkoituksellista, sillä olemme huomanneet käyttäjien vahvistavan osumiaan tallentamatta uusia tietoja puuhun, mikä romuttaa osumien tarkoituksen. Joten uusi sivu vaatii osumien tarkastelua ennen kuin niitä voidaan vahvistaa. Järjestelmä myös auttaa tietojen tallentamisessa puuhun vahvistamisen jälkeen.

Smart Matches-osumien tarkastelun yhteydessä sinulla on mahdollisuus ottaa yhteyttä mätsäävän puun verkkovastaavaan tai kutsua hänet sivustollesi. Suosittelemme yhteydenottoa, sillä ottamalla yhteyttä voit löytää lisätietoa, jota hän ei ole laittanut puuhunsa.

Yhteydenotto mätsäävän puun verkkovastaavaan (Klikkaamalla suuremmaksi)

Yhteydenotto mätsäävän puun verkkovastaavaan (Klikkaamalla suuremmaksi)

Vahvistetun osuman uudelleen tarkastelu

Jos tarkastelet jo vahvistettua osumaa, voit poistaa vahvistuksen klikkaamalla ”Peruuta vahvistus” tai tallentaa osumasi tiedot puuhun klikkaamalla ”Tallenna puuhusi” (automaattinen pikatallennus) tai tehdä se manuaalisesti klikkaamalla ”Pura tiedot manuaalisesti”

Aikaisemmin vahvistetun osuman uudelleen tarkastelu (Klikkaamalla suuremmaksi)

Aikaisemmin vahvistetun osuman uudelleen tarkastelu (Klikkaamalla suuremmaksi)

Tallennettuasi tiedot puuhusi, sinulla on mahdollisuus käydä henkilön profiilissa katsomassa juuri lisättyjä tietoja.

Parannetut sähköposti-ilmoitukset

Parannetuilla viikottaisilla sähköpostiviesteillä ilmoitamme, kun sinulla on uusia avoimia Smart Matches tai Record Matches-osumia. Viestissä on myös uudet tiedot, jotka sinun on mahdollista lisätä puuhusi. Tässä esimerkki Record Matches-osumien viikottaisesta päivityksestä. Siinä on mahdollisuus tarkastella kutakin osumaa erikseen tai kaikkia kyseisen puun osumia. Ilmoitus on samantapainen kuin aiemminkin. Se eroaa aiemmasta kuitenkin siinä, että listassa on nyt lisäarvo eli uudet tiedot, jotka kukin osuma voi lisätä puuhusi. Uudet viestit myös näyttävät paljon paremmilta mobiililaitteissa.

Viikottaisessa Smart Matches-viestissä on myös lisäarvotiedot ja mahdollisuus tarkastella avoimia tai kaikkia puuhun tulleita osumia.

Suodatusvaihtoehdot

Kummassakin, osumat henkilöittäin ja osumat lähteittäin, näet yhdenmukaistetun listan kaikista Record Matches ja Smart Matches-osumistasi. Voit kuitenkin valita vain toisen, kuten alla:

Käytä pudotusvalikkoa ja valitse avoimet, uudet, vahvistetut tai hylätyt osumat ja haluatko osumat kaikista puistasi vai vain yhdestä (siinä tapauksessa, että sinulla on perhesivustollasi useampi puu)

Discovery-asetukset

Klikkaa asetukset kuvaketta (hammasratas lajittelujärjestyksen oikealla puolella) avataksesi asetukset-sivun.

Discovery-asetuksissa voit määritellä näytettäväksi tietyn luotettavuusasteen Record Matches-osumat ja voit valita myös minkä tyyppisiä osumia haluat. Jos haluat muuttaa asetuksia suosittelemme, että myöhemmin vaihdat takaisin oletusasetuksiin.

Massatoiminnot

Kun tarkastelet ainoastaan Smart Matches-osumia (henkilöittäin tai lähteittäin), voit valita vahvistettavaksi tai hylättäväksi kaikki sillä hetkellä näytettävät osumat.

Smart Matches-osumien massatoiminnot (Klikkaamalla suuremmaksi)

Smart Matches-osumien massatoiminnot (Klikkaamalla suuremmaksi)

Osumien hylkääminen toiminnolla ”Hylkää kaikki” on hyödyllistä, jos huomaat kaikkien osumien olevan vääriä. Emme suosittele ”Vahvista kaikki” toimintoa, sillä se ei johda sinua purkamaan kunkin osuman tietoja puuhusi, mikä on mahdollista kun vahvistat osumat yksitellen. Käytä ”Vahvista kaikki” toimintoa ainoastaan lisäarvottomien osumien kohdalla, kun haluat vain vahvistaa ne ja saada pois tieltä ilman muuta toimintoa.

Kun tarkastelet osumia johonkin toiseen MyHeritage-sukupuuhun, voit hylätä myös kaikki kyseiseen puuhun tulevaisuudessa tulevat osumat. Tämä on hyödyllistä siinä tapauksessa, että puu on sinulle tuttu eikä siinä ole mitään, mitä et jo tietäisi.

Tietyn puun Smart Matches-osumien hylkääminen (Klikkaamalla suuremmaksi)

Tietyn puun Smart Matches-osumien hylkääminen (Klikkaamalla suuremmaksi)

Osumien lajitteleminen

Tarjoamme myös mahdollisuuden osumien lajitteluun eri kriteereillä, mikä saattaa hyödyttää kokeneempia käyttäjiä.

 

Oletusarvona lajittelussa osumat henkilöittäin on lisäarvo, jolloin ajankäyttösi tehostuu, kun tarkastelet osumia ensimmäistä kertaa siten, että korkeimman lisäarvon osumat ovat ylinnä. Voit myös lajitella listan henkilöt osumien määrän, etunimen, sukunimen tai sukulaisuuden mukaan ja voit tehdä sen valitsemalla vaihtoehdon pudotusvalikosta.

Osumat lähteittäin on oletusarvoisesti lajiteltu niiden määrän mukaan kussakin lähteessä. Voit lajitella nämä osumat myös lähteen nimellä tai verkkovastaavan nimellä.

Osumien etsiminen

Klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasia etsiessäsi tiettyä henkilöä tai henkilöitä osumat henkilöittäin listassa ja tarkastele ainoastaan relevantteja henkilöitä.

Hakutuloksia (Klikkaamalla suuremmaksi)

Hakutuloksia (Klikkaamalla suuremmaksi)

Lopuksi

Olemme asteittain muuttaneet ”Löydöt”-välilehteä, joten on mahdollista, että olet jo nähnytkin ne. Olemme tehneet tätä työtä jo vuoden verran voidaksemme saada palautetta ja ehdotuksia uskollisilta asiakkailtamme & voidaksemme toteuttaa niitä ja varmistaa kitkattoman käyttöönoton suurimmalle osalle käyttäjiämme. Olemme nyt saaneet siirrettyä kaikki uudelle sivulle.

Teemme vielä parannuksia ja yksi asia, jonka parissa työskentelemme vielä on konsensus-sivu (useiden Smart Matches-osumien kootut tiedot), joka meillä oli entisillä sivuilla.

Toivomme, että nautit uusista sivuista ja huomaat niiden olevan nopeammat, ystävällisemmät ja hyödyllisemmät auttaen sinua lisäämään mielenkiintoisia tietoja sukupuuhusi MyHeritagen tarjoamana.

MyHeritage team

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

 • Minna Kuoppala

  2 helmikuun, 2017

  Hei, minulla on jo jonkin aikaa ollut tämä uusi systeemi käytössä enkä ole pitänyt siitä lainkaan, koska olen kokenut sen sekavaksi. Toivottavasti tämä ohje auttaa. Sen haluaisin tietää, että miesystäväni käyttää myös My Heritagea, mutta hänellä on osumien suhteen edelleen vanha systeemi käytössä. Johtuuko se siitä, että hän ei ole synkronoinut puutaan pitkiin aikoihin vai miksi näin on? Meillä on molemmilla vielä käytössä 7. versio.

  • A

   annikka

   2 helmikuun, 2017

   Hei Minna, eli teillä on ilmeisesti Family Tree Builderin seiska versio. Ensimmäiseksi kannattaisi päivittää se: Ohje > tarkista päivitykset. Sen jälkeen ehdottomasti synkronointi ja asian pitäisikin olla kunnossa. Ota yhteyttä, jos sinulla on jotain kysyttävää, niin mietitään yhdessä.

 • Minna Kuoppala

  9 helmikuun, 2017

  Hei, My Heritagen keskusteluforumeilla on niin paljon valitettu kasiversiosta, etten halua/uskalla päivittää seiskaa siihen. Käyn lukemassa englannin- ja saksankielisiä forumeita ja niissä valitetaan paljon kasiversiosta ja tästä uudesta osumasovelluksesta. Mielestäni olisi voinut informoida käyttäjiä etukäteen eikä näin, että sovellus vain yhtäkkiä muuttuu. Vastauksestasi ei selvinnyt, miksi miesystävälläni ja minulla osumasovellus toimii eri lailla, vaikka molemmilla on Windows 10 ja seiskaversio. Ainut eroavaisuus on se, että miesystäväni ei ole synkronoinut puutaan pariin vuoteen ja hänellä toimii vanha osumasovellus. Me molemmat olemme Premium Plus -jäseniä.

  • A

   annikka

   9 helmikuun, 2017

   Olen pahoillani Minna, mutta en tiedä vastausta. Haluatko, että lähetän tästä kysymyksen asiakastukeen – ottavat sitten sinuun yhteyttä – vai haluaisitko itse ottaa yhteyttä tukeen esim. sivuston kautta?

 • Minna Kuoppala

  10 helmikuun, 2017

  Hei, ei tarvitse, mutta yhteen asiaan kaipaisin vielä vastausta. Miten saisin osumissa näkyviin ne, jotka jo joku toinen on vahvistanut? Aikaisemmassa versiossa tämä näkyi, mutta nyt täytyy klikata ”Tarkastele osumaa” ja mennä ihan sivun alalaitaan katsomaan, onko joku muu jo vahvistanut osuman. Jos valitsen vaihtoehdon hyväksytty, saan näkyviin vain itse hyväksymäni osumat. Tämä on mielestäni aika hankalaa.

  • A

   annikka

   10 helmikuun, 2017

   Joku muukin jo mainitsi asiasta ja tästä olen laittanut viestiä eteenpäin. Olen pyytänyt vastausta myös itselleni – ilmoittelen sinullekin sitten, onko asiaan tulossa korjausta.

 • Minna Kuoppala

  12 helmikuun, 2017

  Hei, vielä yksi kysymys on: kun tutkin osumia, saan välillä tällaisen ”herjan”: Could not load QuickSave data: fetch-value-add.php: Match could not be found for match id: I-254391441-1-1003269-R-40000-97883937, mitähän tämä tarkoittaa?

  • A

   annikka

   12 helmikuun, 2017

   Näyttäisi siltä, että ko. osumaa tuolla osumatunnuksella (pitkä numerosarja) ei ole löytynyt ladattavaksi. Olisiko esim. se toinen osapuoli muuttanut henkilön tietoja, poistanut henkilön puustaan tai jotain. En kuitenkaan kysymättä ole 100 prosenttisen varma asiasta.

 • Minna Kuoppala

  19 helmikuun, 2017

  Hei, jälleen on ilmennyt uusi ongelma: MH on ilmeisesti päättänyt, että isoja ”puita” ei voi synkronisoida kuin kerran viikossa (?). Yritin synkronisoida omaani (yli 10000 henkilöä) tänään ja koska se onnistui eilen, muttei enää tänään, näin taitaa olla asian laita? Onneksi osaan saksaa ja englantia, forum-sivuilla löytyy paljon keskustelua tästä asiasta ja kovasti sitä ihmetellään. MH ei tosin paljoa näihin keskusteluihin ja niissä esitettyihin kysymyksiin vastaa. En ymmärrä sitä, että olemme maksavia asiakkaita eikä meille kerrota etukäteen tulevista muutoksista. Niitä vain sitten ihmetellään, kun niitä tulee eikä apua saa oikein mistään.

  • A

   annikka

   19 helmikuun, 2017

   Helpistä löysin seuraavanlaisen vastauksen (laitan linkin sinne, kun vastaus on aika pitkä):

 • Minna Kuoppala

  5 maaliskuun, 2017

  Hei, olen lähettänyt MH:n Supportille sähköpostia tuosta 12.2.2017 kysymästäni ongelmasta 21.2.2017 ja saanut siihen automaattisen vastauksen: Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.
  Premium jäsenenä, asiasi on lähetetty priorisoitujen viestien jonoon.
  Vaikka olen Premium Plus -asiakas, en ole vielä 5.3. mennessä saanut siihen vastausta. Ongelma toistuu niin usein, ettei se voi johtua siitä, mitä minulle ehdotettiin syyksi. Onkohan tosiaankin niin, että saavat niin paljon kysymyksiä ympäri maailmaa, etteivät ehdi vastaamaan? Jos näin on, on mielestäni aika huonoa asiakaspalvelua palvelusta, mistä maksamme. Kiitos kuitenkin Annikalle, joka on minulle näihin viesteihini vastannut.

  • A

   annikka

   6 maaliskuun, 2017

   Voi olla, että siellä on nyt uuden DNA-palvelun myötä ruuhkaa. Toivottavasti saat vastausta pian. Jos sait vastaukseni myötä tikettinumeron, niin laita uutta viestiä ja tikettinumero aiheriville; saattaisi auttaa. Terv. Annikka

 • Minna Kuoppala

  7 maaliskuun, 2017

  Hei, nyt sain MH Supportilta vastauksen 12.2.2017 esittämääni kysymykseen eli ongelma on tiedossa (Unfortunately, there is a bug for the specific problem you have mentioned. The development team has been notified and they are working to fix this as soon as they can.) Toivotaan, että saavat ongelman pian korjatuksi.

  • A

   annikka

   7 maaliskuun, 2017

   Toivotaan niin!