OldNews.com -sivuston parannetut hakuominaisuudet

OldNews.com -sivuston parannetut hakuominaisuudet

OldNews.comin käynnistämisestä on kulunut vain kolme kuukautta, ja siitä on jo tulossa maailman historiallisten sanomalehtien suosituin verkkosivusto. Sukututkimusta harrastava yhteisö on ottanut OldNews.comin lämpimästi vastaan, ja saamamme palaute on ollut suurenmoista. Useat sukututkijat ovat jopa kertoneet korvaamattomista löydöistä, joita he ovat tehneet OldNews.comin historiallisten sanomalehtien avulla. Olemme panostaneet voimakkaasti laajan valikoiman sanomalehtien sisällön lisäämiseen monista maista, ja olemme myös sitoutuneet parantamaan käyttäjäkokemusta uusien ominaisuuksien ja työkalujen avulla. Tänään meillä on ilo kertoa kahdesta lisäyksestä OldNews.comin hakutoimintoihin, jotka epäilemättä parantavat tapaa, jolla löydät ja tutkit historiallisia sanomalehtiä.

Parannettu julkaisujen nimisuodatin

Parannettu nimisuodatin

Parannettu nimisuodatin

Tähän asti OldNews.com on hakenut julkaisun nimisuodatinta käytettäessä vain täsmälleen hakukyselyyn syötettyjä termejä tai kirjaimia. Olemme parantaneet julkaisunimisuodatinta niin, että kun kirjoitat vähintään kolme kirjainta hakusanaksi, haku täydentää kyselyn automaattisesti ja näyttää luettelon julkaisunimistä, jotka sisältävät kyselysi.

Jos haluat käyttää laajennettua julkaisun nimisuodatinta, valitse hakulomakkeessa ”Julkaisun nimi”.

Tästä avautuu ponnahdusikkuna, johon voit syöttää etsimäsi julkaisun nimen. Aloita nimen kirjoittaminen, ja järjestelmä ehdottaa automaattisesti julkaisuja, jotka sisältävät hakukyselysi kirjaimet tai sanat. Kunkin sanomalehden otsikon vieressä näet, kuinka monta vastaavaa tulosta hakukyselyyn löytyy kyseisestä julkaisusta.

Julkaisun nimisuodatin: hakukyselyjen automaattinen täydentäminen

Julkaisun nimisuodatin: hakukyselyjen automaattinen täydentäminen

Hakutulosten lajittelumahdollisuus

Olemme myös lisänneet uusia lajittelumahdollisuuksia OldNews.comin hakutulosten katseluun. Napsauta hakutulossivulla uutta ”Lajittelu” -pudotusvalikkoa tulosten oikeassa yläkulmassa. Oletusasetus on lajittelu merkityksellisyyden mukaan. Voit myös lajitella tulokset julkaisupäivän mukaan joko vanhimmasta uusimpaan tai uusimmasta vanhimpaan.

Hakutulosten lajitteluvaihtoehdot

Hakutulosten lajitteluvaihtoehdot

OldNews.com on ollut toiminnassa vasta vähän aikaa, ja jo nyt siihen on lisätty arvokasta uutta sisältöä, kuten miljoonia hiljattain lisättyjä pohjoismaisia sanomalehtisivuja. Norjasta lisätään lähiviikkoina vielä 1,7 miljoonaa sanomalehtisivua, ja lisää sisältöä ja tuoteparannuksia on luvassa, joten tarkkaile sivustoa!