MyHeritage-sivustolla navigointi on nyt intuitiivisempaa

MyHeritage-sivustolla navigointi on nyt intuitiivisempaa

Olemme tehneet muutamia parannuksia navigointiin. MyHeritage-sivustolla navigointi on nyt intuitiivisempaa ja sinun on helpompi löytää haluamaasi paikkaan.

Olemme lisänneet uuden ”Kuvat”-välilehden, josta pääset helposti kuviisi ja kuvatyökaluihin: Deep Nostalgia™ -, MyHeritage In Color™ -, ja MyHeritage Photo Enhancer -ominaisuuksiin. Aikaisemmin ne olivat Sukupuu-välilehdellä.

Kasvavan valokuvien käsittelyyn liittyvän työkalupalettimme ja Deep Nostalgia™ -ominaisuuden suuren suosion valossa, halusimme antaa sinulle helpomman ja suoremman pääsyn valokuviin ja ominaisuuksiin, jotka tekevät MyHeritagesta ykkösalustan historiallisten valokuvien käsittelyssä. Erillisen välilehden käyttäminen helpottaa uusien valokuviin liittyvien ominaisuuksien lisäämistä, ja aiomme hyödyntää tätä hyvin pian

Sukupuu-välilehdellä ”Tulosta kaavioita ja kirjoja” sekä ”Puun Johdonmukaisuuden tarkastin” on siirretty välilehden yläosaan, joten nämä suositut sukupuutyökalut ovat nyt helpommin saatavilla.

Olemme päivittäneet DNA-välilehden. Jos olet tehnyt Terveys-testin, näet pudotusvalikossa kohdan ”Terveysraportit”

Jos sinulla on DNA-pakkauksia, jotka voi päivittää terveyteen, näet kohdan ”Päivitä terveyteen”

Ellet vielä ole tehnyt DNA-testiä, voit tilata sen tästä linkistä.

“Terveys”-välilehti on poistunut tässä päivityksessä.

Toivomme, että MyHeritage-perhesivustolla navigointi on nyt sujuvampaa ja sinun pitävän näistä navigointiin tehdyistä parannuksista.

Lue lisää MyHeritage-tuotteista täällä!