Theory of Family Relativity™ -sukulaisuuspolkuteorioiden päivitys

Theory of Family Relativity™ -sukulaisuuspolkuteorioiden päivitys

Olemme iloisia voidessamme kertoa, että olemme juuri saaneet valmiiksi uuden päivityksen  geneettisen sukututkimustyökalumme, Theory of Family Relativity™ -teorioihin.

Theory of Family Relativity™ voi säästää lukemattomia työtunteja selvittämällä, miten saatat olla sukua DNA-osumasi kanssa. Se kokoaa yhteen miljardeja datapisteitä MyHeritagen 86 miljoonasta sukupuusta ja 18,2 miljardista historiallisesta tiedosta, jotta saat uskottavia teorioita sukulaisuussuhteistasi DNA-osumiesi kanssa.

Nämä laskelmat suoritetaan säännöllisesti. Viimeisimmän päivityksen jälkeen MyHeritageen on lisätty monia uusia DNA-tuloksia, sukupuuprofiileja ja historiallisia tietueita. Se tarkoittaa sitä, että teorioiden, teorian sisältävien DNA-osumien ja teorian sisältävien DNA-tulosten määrät ovat kasvaneet merkittävästi.

Jos olet saanut DNA-tuloksesi suhteellisen hiljattain tai jos olet odottanut saavasi teorioita, on hyvin mahdollista, että saat niitä tämän päivityksen ansiosta.

Uusi päivitys numeroina

Tämän uuden päivityksen tuloksena:

Lisättiin 25,636,711 Theories of Family Relativity™ -teoriaa.

Nyt on ainakin yksi teoria niillä 328 439 DNA-pakkauksella, joilla ei aiemmin ollut yhtään teoriaa.

Päivityksen jälkeen 233 297 käyttäjällä on vähintään yksi teoria

Huomaa, että tässä päivityksessä lisäsimme vain uusia teorioita emmekä päivittäneet aiemmin olemassa olleita.

Theory of Family Relativity™ -teorioiden tarkasteleminen ja analysointi

Jos haluat tarkastella Theories of Family Relativity™ -teorioitasi, käy DNA-osumat -sivullasi. Teorian avulla laskettu sukulaisuussuhde näkyy suoraan sellaisen DNA-osuman kortilla, jolla on teoria. Uudet teoriat merkitään ”UUSI”-bannerilla 30 päivän ajan tämän päivityksen jälkeen.

Voit suodattaa DNA-osumaluetteloasi nähdäksesi vain ne osumat, joiden kanssa sinulla on Theories of Family Relativity™ -teorioita. Tee se menemällä DNA-osumat -sivulle ja klikkaa oikeassa yläkulmassa olevaa ”Suodattimet”-painiketta. Valitse äärimmäisenä vasemmalla olevasta ”Kaikki puun tiedot” -valikosta ”On Theory of Family Relativity™”. Näet nyt luettelon kaikista DNA-osumistasi, joilla on teoria.

Jos haluat tarkastella koko teoriaa, valitse ”Tarkastele teoriaa”. Se vie sinut sivulle, jossa näytetään yksityiskohtaisesti, kuinka algoritmi päätteli tämän teorian.

Joskus MyHeritage päätyy teoriaan useammalla kuin yhdellä tavalla. Tällaisissa tapauksissa voit tarkastella useita sukulaisuuspolkuja.

Teorian vahvistaminen tai hylkääminen

Vaikka teoriat ovat usein tarkkoja, ne perustuvat Smart Matches™- ja Record Matches -osumiin, jotka eivät välttämättä aina pidä paikkaansa. Siksi on tärkeää tarkastella teorian suhdepolkua ja vahvistaa sen paikkansapitävyys.

Jos teoria vaikuttaa oikealta, voit klikata suhdepolkukaavion yläpuolella olevaa ”Vahvista”-painiketta. Jos se vaikuttaa virheelliseltä, voit klikata ”Hylkää”. Teorian vahvistaminen tai hylkääminen näkyy tämän jälkeen DNA-osuman kortilla luettelossasi. (Voit aina peruuttaa tämän toimenpiteen, jos teet virheen).

Kuinka voit lisätä mahdollisuuksiasi saada teorioita?

Saadaksesi Theories of Family Relativity™ -teorioita sinun on pitänyt:

– tehdä MyHeritage DNA-testi TAI ladata DNA-tietosi MyHeritageen jostain toisesta testauspalvelusta.

– tehdä Premium-, PremiumPlus- tai Complete-sopimus MyHeritagessa TAI maksaa edistyneiden DNA-ominaisuuksien kertaluonteinen avausmaksu (vain ladatuille DNA-tiedoille).

– rakentaa MyHeritagessa sukupuuta, jossa sinun lisäksesi ovat ainakin vanhempasi ja isovanhempasi.

Mitä yksityiskohtaisempi sukupuusi on, sitä todennäköisemmin saat teorioita. Erityisesti auttaa, jos sinulla on tietoja mahdollisimman monista iso- ja iso-isovanhemmistasi.

Jos et siis tällä kertaa saanut teorioita, valmistaudu seuraavaan päivitykseen rakentamalla sukupuutasi! Voi myös auttaa, jos rohkaiset kaukaisempia sukulaisia, joihin olet yhteydessä, rakentamaan sukupuuta kanssasi ja tekemään DNA-testin.

Etkö ole vielä tehnyt MyHeritage DNA-testiä ja haluat päästä mukaan toimintaan? Tilaa DNA-pakkauksesi tänään!