Uusi: SuperSearch Alerts

Uusi: SuperSearch Alerts

Olemme päättäneet esitellä uuden ominaisuuden, SuperSearch™ Alerts.

A SuperSearch Alert on ilmoitus joka ilmoittaa sinulle, että edelliseen SuperSearch’iisi löytyy uusia osumia, joita ei ollut suorittamassasi haussa.

MyHeritage’n SuperSearch sisältää runsaasti hyödyllistä sisältöä hakuusi. Tällä hetkellä se sisältää to 6.85 miljardia historiallista asiakirjaa, SuperSearch sisältää MyHeritage sukupuita, julkisia kuvia, väestönlaskentakirjoja, syntymä -, avioliitto -ja kuolin tietoja, sukukirjoja ja paljon muuta. Lisäämme jatkuvasti uutta sisältöä SuperSearchiin, lisäämme keskimäärin päivittäin 1 miljoonaa historiallista asiakirjaa ja 2 miljoonaa sukupuu profiilia. Joten, vaikka et löytäisi sitä mitä etsit SuperSearchillä, on mahdollista että löydämme sen sinulle ennemmin tai myöhemmin. Mutta kuinka saat tietää milloin kaipaamasi tulokset (tai asiakirjat joita et tiennyt olevankaan) henkilöille keitä etsit, on lisätty? Meillä on nyt ratkaisu! Sen sijaan, että palaat toistamaan saman hakun manuaalisesti, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Sen sijaan, me teemme kaiken työn puolestasi.Tästä eteenpäin, me toistamme taustalla automaattisesti kahden kuukauden välein vanhat haut jotka olet tehnyt SuperSearchillä. Me havaitsemme merkittävät tulokset jotka eivät olleet saatavissa aikaisemmin. Sitten lähetämme sinulle sähköpostissa linkin uusiin tuloksiin, jos pidät tulosta asianmukaisena, voit tallentaa sen sukupuuhusi,kuten minkä tahansa asiakirjan SuperSearchissä.(luomalla lainauksen osoittaen asiakirjaan) ja poimia tietoja henkilölle omassa sukupuussasi, tai lisätä uusia yksilöitä puuhusi.

SuperSearch Alerts kattaa kaikki haut mitä olet tehnyt (kun olet kirjautuneena MyHeritageen) siitä lähtien kun SuperSearch julkaistiin 2012, täyttäen kaikki ne ehdot, jotka olet määrittänyt jokaisessa haussa (kuten syntymä vuosi, kuolin vuosi, sukulaiset, paikat, jne). Etsittäessä erittäin yleisiä nimiä tai hakuja, jotka tuottavat liikaa tuloksia suljetaan automaattisesti pois SuperSearch Alerts’ista, sillä kun on liian paljon tuloksia, on todennäköistä, että uudet tulokset eivät ole merkityksellisiä, emmekä halua tuhlata aikaasi.

Tässä on esimerkki SuperSearch Alertsin hyödyllisyydestä: oletetaan että etsit kaksi vuotta sitten tietoja isoisästäsi, joka lähti Tanskasta ja muutti USA:han 1925. Oletetaan, ettet saanut tuloksia, ja jopa unohdit tehneesi tämän haun. Mutta me muistamme. 28.6.2016, lisäsimme 1921 Tanskan väestölaskennan SuperSearchiin, ja kaksi päivää myöhemmin, lisäsimme vuoden 1916 Tanskan väestölaskennan. Muuten, MyHeritage on ainoa paikka internetissä mistä löydät nämä Tanskan väestölaskennat. Uusi SuperSearch Alerts systeemi toistaa automaattisesti hakusi koskien isoisääsi, ja seuraavan kerran kun se tekee niin, se voi löytää hänet vuosien 1916 tai 1921 väestölaskennoista, ja ilahduttaa sinua uusilla löydöillä. Jos sinulla on puu MyHeritagessa voit saada myös Record Matches isoisästäsi, mutta joskus jos puussasi ei ole tarpeeksi tietoja, niitä ei tule. Joten on mahdollista, ettet saa osumaa, mutta saat SuperSearch Alertin, ja tämä päihittää sukututkimuksessa mahdollisesti eteen tulleen seinän.

SuperSearch Alerts’in vastaanottaminen on maksutonta. Tulosten katselu joidenkin tietojen kokoelmista on myös ilmaista (esim Billion Graves, Julkaistujen lähteiden kokoelmat, Social Security Death Index, jne), mutta useimmiten tulosten tarkastelu vaatii Data tilauksen.

SuperSearch Alert sähköpostit lähetetään sinulle korkeintaan kerran viikossa, joten ne eivät tuki postilaatikkoasi. Joka SuperSearch Alert sähköpostin alareunasta, löydät vaihtoehdon ominaisuuden käytöstä poistamiseksi ja linkin uudelle asetussivulle, jossa luetellaan kaikki aiemmat haut, josta voi helposti käsin poimia ne, mitkä haluat meidän ajavan uudelleen määräajoin.

SuperSearch Alerts ajetaan asteittain käyttäjäkunnallemme, ensimmäinen kymmenen miljoonan käyttäjän ryhmä alkaa nyt, jotta voimme seurata järjestelmän kuormitusta ja käyttäjien tyytyväisyyttä. Jos et saa niitä vielä parina lähiviikkoina, älä huoli, se todennäköisesti tarkoittaa, että tilisi ei ole aktivoitu vielä SuperSearch hälytyksille. Ole kärsivällinen, sillä välin, kun ajamme sitä ulos.

Toivomme että innostut SuperSearch Alertsistä sillä ominaisuutta ei useimmissa muissa sukututkimus sivustoissa ole. Kuten näet, emme koskaan lakkaa työskentelemästä kovasti auttaaksemme sinua saamaan kaiken irti sukututkimuksesta.

Nauti!

Kommentit

Sähköpostiosoite pidetään yksityisenä, eikä sitä näytetä

  • Pertti Valtonen

    10 lokakuun, 2016

    Kuulostaa hyvältä.

  • SS

    SAri Slant

    1 tammikuun, 2022

    Haluaisin poistaa nämä Super Searchit, koska se antaa tuloksia sellaisista hauista, joista olen jo tietoa saanut. Millään ei lopu ilmoitukset, vaikka olen monesti muuttanut asetuksia.

    • A

      annikka

      6 tammikuun, 2022

      Voit muuttaa asetuksia kohdassa ”Sivustoasetukset > Yksityisyyteni” Poista valinta kohdista ”Salli Search Connect ja Salli SuperSearch-hälytykset”. Muista tallentaa.