Uutta: AI Time Machine™ -galleria kuvillesi

Uutta: AI Time Machine™ -galleria kuvillesi

AI Time Machine -ominaisuutta kehitetään edelleen MyHeritagessa; olemme mm. lisänneet enemmän historiallisia teemoja käyttäjäkokemuksen parantamiseksi.   Monet käyttäjät ovat toivoneet helpompaa tapaa päästä näkemään tuloksensa, etenkin jos he ovat luoneet useamman kuin yhden mallin. Tänään voimme iloksemme ilmoittaa, että olemme lisänneet uuden galleria-osion, jossa voit tarkastella kaikkia aikamatkakuviasi. Jos olet jo käyttänyt ominaisuutta, klikkaa alla olevaa linkkiä ja näet galleriasi:

Käy galleriassa

Kaksi viikkoa sitten tapahtuneesta julkaisusta lähtien kuvia on voinut tarkastella vain yhden mallin osalta kerrallaan klikkaamalla käyttäjälle tuloksista ilmoittavassa sähköpostiviestissä olevaa linkkiä. Nyt, kun galleria on lisätty, ovat kaikki kuvat ovat helposti saatavilla MyHeritage-sivustolla, ja voit nopeasti nähdä kaikki tähän mennessä luomasi mallit ja tarkastella kunkin mallin tuloksia.

AI Time Machine™ -gallerian käyttö

Ellet vielä ole kokeillut AI Time Machine™, kutsumme sinut kokeilemaan sitä nyt.
Pääset galleriaan, kun ensimmäinen mallisi on valmis. Käy galleriassa valitsemalla AI Time Machine™ kuvat-valikosta.

Gallerian käyttö

Gallerian käyttö

Galleria

AI Time Machine™ -galleria

Galleria

Galleriassa näet luomasi mallit, alkaen viimeisimmästä. Jokaisella gallerian kortilla näkyy mallin nimi ja kuinka monta teemaa olet luonut hänelle siihen mennessä (merkitty punaisella yllä olevassa kuvassa).

Voit luoda uuden mallin galleriassa klikkaamalla vasemmalla olevaa ”Lataa kuvia” -painiketta.

Klikkaa mitä tahansa valmista korttia galleriassa ja saat auki kyseisen henkilön tulossivun.

AI Time Machine™-tulossivu

Tulossivu

Gallerian lisäämisen myötä kaikkien malliesi kuvien katselu on nyt paljon helpompaa. Käy AI Time Machine™ -galleriassa jo tänään valitsemassa malli, kokeile uusia teemoja ja jaa hienoja tuloksia ystävien ja perheen kesken.