Esittelyssä Reimagine: MyHeritagen innovatiivinen valokuvasovellus

Esittelyssä Reimagine: MyHeritagen innovatiivinen valokuvasovellus

Olemme iloisia voidessamme kertoa uudesta uraauurtavasta Reimagine mobiilisovelluksesta perhekuville. MyHeritagen Reimagine hyödyntää huippuluokan tekoälyteknologiaa historiallisten valokuvien parantamisessa. Siinä on tehokas valokuvaskanneri, joka mahdollistaa kokonaisten albumin sivujen nopean skannauksen. Reimagine on saatavilla sekä iOS– että Android-käyttöjärjestelmissä.

Katso alla olevalta videolta esimakua siitä, mihin Reimagine pystyy:

Ensimmäinen askel valokuva-albumeihin ja kenkälaatikoihin tallennettujen perhekuvien digitaaliseen säilyttämiseen on niiden skannaaminen. Tähän tarpeeseen Reimagine on yhden luukun palvelu, jossa voit skannata valokuviasi, parantaa ja jakaa niitä sekä nauttia makeasta nostalgian tunteesta. Reimaginen mukana tulee MyHeritagen tekoälytiimin kehittämä huippuluokkaa oleva useiden sivujen skannausominaisuus. Se mahdollistaa kokonaisten albumissa olevien sivujen tai useiden yksittäisten valokuvien nopean ja helpon skannauksen yhdellä napautuksella. Sen jälkeen skanneri käyttää pilvipohjaista tekoälyteknologiaa yksittäisten valokuvien automaattiseen tunnistamiseen ja rajaamiseen, mikä säästää aikaa tuntikausia, jota perinteiset skannerit edellyttävät. Skannatut valokuvat tallennetaan sovelluksen albumiin ja varmuuskopioidaan MyHeritage-tilillesi.

Vain muutamalla napautuksella vanha, vaurioitunut mustavalkoinen valokuva voidaan skannata, kohentaa sen laatua, värittää ja jopa animoida. Käsitellyt valokuvat tai niiden alkuperäiset skannatut versiot voidaan helposti jakaa perheen ja ystävien kanssa sosiaalisessa mediassa tai MyHeritagen perhesivustolla.

Miksi Reimagine?

Monet käyttäjät, jotka tutustuivat MyHeritageen ensimmäisen kerran Deep Nostalgia™:n ja MyHeritage In Color™:n kaltaisten ominaisuuksien ansiosta, ilmaisivat kiinnostuksensa valokuviin keskittyvää sovellusta kohtaan, jossa on edullisempi, vain valokuvia sisältävä tilaus.

Reimagine vastaa tähän tarpeeseen, sillä sen avulla voit säilyttää, parantaa ja jakaa perhevalokuvia erillisestä valokuvasovelluksesta. Sen tyylikäs muotoilu ja toiminnot tekevät sovelluksesta helppokäyttöisen, ja luokkansa parhaan skannerin, tallennuskapasiteetin sekä AI-kuvankäsittelytyökalujen ansiosta Reimagine on ihanteellinen vanhoille ja uusille perhekuville. Lisätietoja Reimaginen edullisista tilausvaihtoehdoista on alla olevassa maksuja käsittelevässä osiossa.

Reimaginella on tällä hetkellä 11 kielen tuki: englanti, ranska, saksa, espanja, hollanti, tanska, portugali (brasilia), ruotsi, norja, italia ja suomi. Uusia kieliä lisätään tulevaisuudessa.

Lataa Reimagine App Storesta tai Google Playsta.

Integrointi MyHeritageen

Jos sinulla on jo MyHeritage-tili, kirjaudu Reimagineen käyttämällä samaa sähköpostia ja salasanaa kuin MyHeritagessa. Käyttäjät, jotka hallinnoivat useita perhesivustoja voivat ohjata valokuvansa valitsemalleen perhesivustolle. Jos valokuvat halutaan pitää erillään MyHeritage-perhesivustosta voi Reimaginea varten luoda myös sille tarkoitetun uuden sivuston.

Sovelluksen liittämisestä olemassa olevaan perhesivustoon on se etu, että sukulaiset, jotka ovat perhesivustosi jäseniä, näkevät kaiken sisällön, jonka lisäät tai luot Reimaginen avulla. Lisäksi kaikkia MyHeritage-perhesivustolle tallennettuja valokuvia voi käsitellä perhesivustolla ja merkatuista henkilöistä voi tehdä hakuja.

Uusi valokuvien skannausominaisuus on yksinoikeudella Reimaginessa, eikä se ole käytettävissä MyHeritagen mobiilisovelluksessa. Kehitimme Reimaginen vain valokuville tarkoitetuksi sovellukseksi, ja vaikka monet valokuvaominaisuuksistamme on saatavana molemmilla alustoilla, haluamme myös erottaa Reimaginen erillisenä ominaisuutena nostalgisille valokuville. Siitä syystä voimme tulevaisuudessa lisätä uusia ominaisuuksia, jotka ovat yksinoikeudella Reimaginessa.

Eiköhän aloiteta!

Lataa Reimagine-sovellus ja rekisteröidy tai kirjaudu sisään MyHeritage-tililläsi. Kun olet kirjautunut sisään, napauta aloitusnäytön alareunassa olevaa plus-painiketta skannataksesi tai ladataksesi valokuvia.

Valokuvaskannerin käyttäminen Reimagine-sovelluksessa

Valokuvaskannerin käyttäminen Reimagine-sovelluksessa

Jos haluat lisätä kuvia laitteestasi, napauta ”Lataa kuvia” ja noudata näytön ohjeita. Jos haluat skannata valokuvia tai albumeita, napauta ”Skannaa valokuvia”.

Valokuvaskannerin käyttäminen Reimagine-sovelluksessa

Valokuvaskannerin käyttäminen Reimagine-sovelluksessa

Kun käytät valokuvaskanneria ensimmäistä kertaa, näet lyhyen opetusohjelman, jossa annetaan vinkkejä parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Esimerkiksi: Laita albumi tasaiselle alustalle, käytä epäsuoraa valoa häikäisyn välttämiseksi ja pidä puhelin vakaana, kun skannaat valokuvia. Voit skannata useita irrallisia valokuvia tai kokonaisia albumin sivuja kerralla. Kuvat rajataan ja tallennetaan automaattisesti sovellukseen ja perhesivustolle.

Kun skannaat valokuvia uuteen albumiin, näet animaation valokuvien skannaamisesta ja rajaamisesta. Voit kytkeä sen pois päältä milloin tahansa, jos haluat skannata vielä nopeammin ilman tätä visuaalisuutta.

Reimagine tunnistaa ja rajaa yksittäiset valokuvat automaattisesti.

Reimagine tunnistaa ja rajaa yksittäiset valokuvat automaattisesti.

Jatka albumin sivujen tai valokuvien skannausta napauttamalla näytön keskellä alhaalla olevaa pyöreää painiketta.

Napauta pyöreää painiketta skannataksesi lisää valokuvia

Napauta pyöreää painiketta skannataksesi lisää valokuvia

Näet näytön oikeassa alakulmassa, pikkukuvan päällä, kuinka monta kuvaa olet tähän mennessä skannannut ja rajannut. Voit jatkaa uusien sivujen tai valokuvien skannausta heti; sinun ei tarvitse odottaa, että valokuvat on tunnistettu ja rajattu. Valokuvien tunnistaminen ja rajaaminen tapahtuu kulissien takana, ja käsiteltyjen valokuvien määrä (näkyy violetilla) päivittyy automaattisesti. Voit tarkastella valokuvia milloin tahansa napauttamalla pikkukuvaa.

Kun olet valmis, napauta “Valmis” näytön oikeassa yläkulmassa.

Napauta

Napauta ”VALMIS”, kun olet skannannut

Kun olet napauttanut ”VALMIS”, pääset albumiin, jossa näkyvät juuri skannaamasi kuvat.

Reimaginen avulla skannattujen valokuvien albumi

Reimaginen avulla skannattujen valokuvien albumi

Käytä kuvatyökaluja

Avaa mikä tahansa albumissa oleva valokuva napauttamalla sitä. Kun katsot valokuvaa Reimagine-ohjelmassa ensimmäistä kertaa, näyttöön tulee opetusohjelma, jossa kerrotaan käytettävissä olevista valokuvaominaisuuksista. Voit palata opetusohjelmaan milloin tahansa napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa kolmen pisteen valikkokuvaketta.

Opetusvideo

Opetusvideo

Jos haluat käyttää jotakin valokuvaustoiminnoista, napauta näytön yläreunassa olevaa ominaisuuden kuvaketta (merkitty alla olevassa kuvassa punaisella). Voit myös nauhoittaa ääntä kertoaksesi tarinan valokuvan takana käyttämällä oikeassa alakulmassa olevaa mikrofonikuvaketta, (kuvassa merkitty vihreällä).

Reimaginen kuvaominaisuuksien käyttäminen

Reimaginen kuvaominaisuuksien käyttäminen

Alla vertailukuvat vierekkäin: alkuperäonen ja parannettu.

Ennen värittämistä ja sen jälkeen

Ennen värittämistä ja sen jälkeen

Väripyörän kuvakkeella on kaksi erilaista toimintoa alkuperäisestä kuvasta riippuen. Jos alkuperäinen on mustavalkoinen, kuvaketta napauttamalla valokuva väritetään. Jos alkuperäinen valokuva on värivalokuva, joka on haalistunut ajan myötä, kuten usein on tapahtunut 70-, 80- ja 90-luvun valokuville, haalistuneet värit entisöidään vastaamaan alkuperäisiä värejä. Jos värit ovat jo valmiiksi täydelliset, muutoksia ei huomaa. Värien entisöiminen on ainutlaatuinen ominaisuus, joka on käytettävissä vain Reimaginessa ja MyHeritagessa.

Ennen värien palauttamista ja sen jälkeen

Ennen värien palauttamista ja sen jälkeen

Jos haluat lisätä valokuvaan tietoja, kuten otsikon, päivämäärän tai paikan, napauta jotakin näytön alareunassa olevista kentistä tai kolmen pisteen valikkoa ja valitse ”Muokkaa valokuvan tietoja”. Kirjoita tiedot ja tallenna muutokset napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa valintamerkkiä.

Valokuvan tietojen syöttäminen

Valokuvan tietojen syöttäminen

Napauta kolmen pisteen valikkoa ja saat erilaisia vaihtoehtoja:

Vaihtoehdot

Vaihtoehdot ”Lisää”-valikossa

Valokuvien merkitseminen

Tällä hetkellä Reimagine ei tue valokuvien merkkaamista sovelluksen sisällä. Voit merkata kasvot Reimagineen lataamissasi valokuvissa käymällä MyHeritage-perhesivustollasi tai MyHeritage-mobiilisovelluksessa. Reimaginen avulla skannaamasi tai lataamasi valokuvat näkyvät siellä merkkaamista varten. Voit merkata useita valokuvia heti Photo Taggerin avulla tai merkata yksittäisiä valokuvia manuaalisesti. Kaikki perhesivustolla merkkaamasi valokuvat ovat haettavissa Reimagine-sovelluksessa merkatun henkilön nimellä. Kun katselet valokuvia Reimaginessa, tunnisteet eivät vielä näy, mutta aiomme lisätä ne tulevaisuudessa.

Voit etsiä valokuvia henkilöiden tai paikkojen mukaan napauttamalla näytön oikeassa yläkulmassa olevaa suurennuslasikuvaketta. Tämä toimii kuin suodatin.

Valokuvien hakeminen

Valokuvien hakeminen

Kirjoita nimi hakulaatikkoon tai napauta listassa olevaa nimeä.

Kuvien suodattaminen nimen tai paikan mukaan

Kuvien suodattaminen nimen tai paikan mukaan

Napauttamalla “William John Smith” näet kaikki kuvat, joihin William on merkattu.

Kaikki William John Smithin kuvat

Kaikki William John Smithin kuvat

Kuvien jakaminen

Voit helposti jakaa Reimagine-kuvia kaikilla sosiaalisen median alustoilla. Kun katsot yksittäistä valokuvaa, napauta näytön yläreunassa olevaa jakokuvaketta. Voit valita, haluatko jakaa parannetun valokuvan, alkuperäisen vai ennen/jälkeen -vertailun.

Jakokuvake, kun tarkastelet yksittäistä kuvaa

Jakokuvake, kun tarkastelet yksittäistä kuvaa

Voit myös jakaa yhden tai useamman valokuvan suoraan ”Kaikista valokuvista” tai tietystä albumista. Valitse valokuva painamalla ja pitämällä sitä alhaalla. Valitse jaettavat valokuvat napauttamalla niitä. Napauta sitten näytön yläreunassa olevaa jakokuvaketta.

Kuvien valitseminen jakamista varten

Kuvien valitseminen jakamista varten

Vastuullista tekoälyteknologiaa

Osana MyHeritagen sitoutumista vastuulliseen ja eettiseen tekoälyyn, on AI-valokuvien vasempaan alareunaan lisätty siitä kertovia kuvakkeita. Aloitimme tämän käytännön, kun julkaisimme valokuvatoiminnot MyHeritagessa, ja olemme käyttäneet samoja kuvakkeita – paletti, taikasauva, liikkuva pallo ja side – Reimaginessa. Paletti tarkoittaa valokuvaa, joka on väritetty tai jonka värit on entisöity, taikasauva tarkoittaa, että kuvan laatua on parannettu, liikkuva pallo animointia ja laastari sitä, että kuvaan tulleita vaurioita (esim. naarmut) on korjattu.

Kuvakkeet erottavat käsitellyt alkuperäisistä

Kuvakkeet erottavat käsitellyt alkuperäisistä

Näiden kuvakkeiden avulla käyttäjät ja kaikki, joiden kanssa he jakavat kuvia, voivat helposti erottaa alkuperäisen valokuvan ja tekoälyn avulla parannetun valokuvan toisistaan. Kuvakkeet näkyvät myös valokuvien pikkukuvissa albumeissa, joten voit helposti havaita, mihin valokuviin on käytetty yhtä tai useampaa kuvatyökalua. Alkuperäisiä valokuvia ei koskaan muuteta tai korvata, vaan parannetut valokuvat ovat aina alkuperäisen valokuvan perässä ja ne tallennetaan erikseen.

Maksu

Kuka tahansa voi skannata rajoitetun määrän albumin sivuja ilmaiseksi kokeillakseen valokuvaskanneria. Rajoitetun määrän kuvia voi myös parantaa ilmaiseksi. Sen jälkeen kuvien käsittely (rajoittamaton määrä) edellyttää tilausta.

Reimagine- vuositilaus maksaa vain 54,99 € ja se alkaa 7 päivän ilmaisella kokeilujaksolla, jotta käyttäjät voivat tutustua sovellukseen ennen sitoutumista. Kuukausitilaus maksaa 8,99 € kuukaudessa, eikä siihen sisälly ilmaista kokeilujaksoa. Molemmat sopimukset sisältävät kaikkien Reimagine-ominaisuuksien rajoittamattoman käytön.

Käyttäjät, joilla on MyHeritage Complete-sopimus, voivat värittää, parantaa, animoida ja korjata rajattomasti valokuvia Reimaginen avulla ja hyötyä rajattomasta valokuvien tallennustilasta. Kokonaisten albumisivujen skannaaminen on uusi ominaisuus, joka on ainutlaatuinen Reimagine-sovelluksessa, joten kuvien rajattoman määrän skannaaminen edellyttää Reimagine-tilausta myös Complete-käyttäjiltä. Tarjoamme Complete-käyttäjille 25 %:n alennuksen Reimagine-vuositilauksesta tutustumisjakson aikana.

Katse eteenpäin

Reimagine on juuri lanseerattu, ja jo nyt työskentelemme uusien jännittävien ominaisuuksien ja parannusten parissa. Niitä ovat mm. paremmat työkalut valokuvien järjestämiseen, merkitsemiseen ja jakamiseen. Onko sinulla hyviä ehdotuksia, palautetta meille tai loistava idea uudesta ominaisuudesta? Ehkä sinulla on joku konkreettinen tarve, jota ei ole vielä käsitelty, kuten negatiivien tai diojen skannaaminen? Kuulisimme mielellämme ajatuksistasi! Voit ottaa meihin yhteyttä sovelluksessa napauttamalla Menu > Lähetä palautetta tai lähettämällä sähköpostia tuotetiimillemme osoitteeseen mailto:reimagineappfeedback@myheritage.com. Kuka tietää – palautteesi voi vaikuttaa sovelluksen tuleviin versioihin!

Rohkaisemme jakamaan Reimaginea perheesi ja ystäviesi kanssa, arvioi sovellus App Storessa ja Google Playssa ja kerro meille mielipiteesi.

Lataa Reimagine jo tänään

Reimaginen avulla voit hallinnoida vanhoja ja uusia perhekuvia keskitetysti. Reimagine yhdistää MyHeritagen nykyisten valokuvaominaisuuksien parhaat puolet ja huippuluokan skannausominaisuudet. Se on ihanteellinen valokuvasovellus kokeneille sukututkijoille ja täydellinen tapa uusille käyttäjille sukeltaa sukuhistorian kiehtovaan maailmaan.

Lataa Reimagine, skannaa sukukuva-albumisi helposti, katsele kuvia sovelluksessa ja MyHeritagessa sekä kokeile uskomattomia valokuvatyökalujamme. Koskaan ei ole ollut yhtä helppoa herättää muistoja eloon, kuin nyt Reimaginen avulla!