Mitä uutta MyHeritagessa: MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja, Gilad Japhet puhui RootsTech 2023 -tapahtumassa.

Mitä uutta MyHeritagessa: MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja, Gilad Japhet puhui RootsTech 2023 -tapahtumassa.

RootsTechissä, maailman suurimmassa sukuhistoriakonferenssissa oli upeaa. Oli ilo nähdä niin monia tuttuja kasvoja ja tavata paljon uusia sukututkijoita tämän vuoden sukututkimustapahtumassa. Perjantaina 2. maaliskuuta osallistujat saivat kuulla MyHeritagen perustajan ja toimitusjohtajan Gilad Japhetin puheen, jossa hän kertoi juuri julkaistuista uusista ominaisuuksista, työkaluista ja jännittävistä päivityksistä, joita on tulossa MyHeritageen lähitulevaisuudessa.

Katso tallenne Giladin istunnosta

Gilad avasi puheensa kunnianosoituksena isälleen Gideon Japhetille, joka kuoli 10 vuotta sitten. Hän kertoi yhdestä kiehtovasta löydöstä omasta sukututkimuksessaan. Kertomus oli inspiroiva ja osallistujille se antoi tärkeitä sukututkimusviemisiä.

Gilad puhui myös MyHeritagen uskomattomista valokuvaominaisuuksista, joista uusin on AI Time Machine™. Sen avulla voi aikamatkustaa esivanhempien aikaan. Gilad näytti esimerkkejä itsestään ja joistakin tiimimme jäsenistä historian eri aikoina.

Seuraavaksi hän puhui uudesta ilmaisesta cM Explainer™ -työkalusta, joka muuttaa geneettistä sukututkimusta parantamalla merkittävästi DNA-osumien sukulaisuussuhdearvioita. Esityksen aikana Gilad esitteli yleisölle useita ominaisuuksia, jotka tekevät cM Explainer™ -työkalusta ylivoimaisen tehokkaan.

Gilad kertoi myös sukupuiden värikoodauksesta, ilmaisesta uudesta ominaisuudesta, joka tekee sukupuista helpommin navigoitavia. Hän esitteli myös useita muita tuoteparannuksia, jotka lisättiin samaan aikaan värikoodauksen kanssa.

Lopuksi Gilad kertoi uudesta valokuvaominaisuudesta, joka julkaistaan hyvin pian. Tulossa on paljon uusia lanseerauksia, joten kannattaa pysyä kuulolla!