MyHeritage Photo Enhancer ja MyHeritage In Color ovat nyt ilmaisia koko kuukauden!

MyHeritage Photo Enhancer ja  MyHeritage In Color ovat nyt ilmaisia koko kuukauden!

Annamme suositut valokuvatyökalumme  — MyHeritage Photo Enhancer ja MyHeritage In Color  — ilmaiseksi käyttöösi koko kuukaudeksi, 10.9.2020 saakka.

”Laita hyvä kiertämään”

Tämä tukee periaatettamme ”laittaa hyvä kiertämään”. Koska hyvin monet ihmiset ympäri maailmaa ovat tällä hetkellä kotonaan ja tekevät parhaansa pysyäkseen turvassa ja terveinä, haluamme tarjota kaikille hauskan tavan kuluttaa aikaa ja nauttia sukututkimuksesta!

Näitä työkaluja käyttämällä pääset tutustumaan esivanhempiisi aivan uudella tavalla. Vanhat, haalistuneet, mustavalkoiset perhekuvasi heräävät eloon värillisinä ja terävinä – mikä saa ne näyttämään melkein siltä, kuin ne olisi otettu eilen. Olemme saaneet hyvin tunnepitoista palautetta käyttäjiltä, jotka ovat nähneet työkalujemme ansiosta sukulaisensa selkeästi ensimmäistä kertaa. Nämä edistyneet teknologiat tekevät MyHeritagesta valokuvien osalta sukututkimusalustan numero yksi.

Alla ”Takaisin kouluun” -hengessä parannettu ja väritetty esimerkki

Viipurin keskuskansakoulun IV luokka 1902, Museovirasto

Viipurin keskuskansakoulun IV luokka 1902, Museovirasto

Kuvasta poimittuja kasvoja

Normaalisti käyttäjät, joilla on Complete-sopimus voivat käyttää Photo Enhancer – ja MyHeritage In Color™ -ominaisuuksia rajattomasti ja muut 10 kuvaan saakka. Mutta nyt, kokonaisen kuukauden ajan kaikilla käyttäjillä on näiden uskomattomien ominaisuuksien rajoittamaton käyttö. Voit nyt värittää ja kohentaa ilmaiseksi niin monta kuvaa kuin haluat.

Alkuperäinen musta-valkoinen kuvasi säilyy koskemattomana ja uusi kohennettu + väritetty kuva tulee sille tavallaan ”reppuselkään”. Osana MyHeritagen sitoutumista historiallisten asiakirjojen aitouden säilyttämiseen, yritys erottaa väritetyt valokuvat alkuperäisistä värillisistä, käyttämällä erityistä kohokuvioitua palettisymbolia väritettyjen valokuvien vasemmassa alakulmassa. Vaikka värit ovat erittäin realistisia, väritetyissä valokuvissa on värejä, jotka simuloidaan automaattisilla algoritmeilla, eivätkä ne välttämättä ole identtisiä alkuperäisessä kuvassa olleiden tosielämän värien kanssa.

Nyt on aika ottaa esille vanhat sukualbumit. Voit käyttää niiden digitoimiseen ja lataamiseen MyHeritagen mobiilisovelluksen sisäänrakennettua skanneria. Nyt voit nähdä esivanhempasi aivan uudessa valossa herättää vanhat sukukuvat elämään.

Käytä Photo Enhancer – ja MyHeritage In Color ™ -ominaisuuksia niin moneen valokuvaan  kuin haluat – ja jaa tulokset rakkaimpiesi kanssa sosiaalisessa mediassa. Tiedämme, että he tulevat hämmästymään.

Toivottavasti nautit näistä upeista työkaluistamme riippumatta siitä, onko sinulla enemmän vapaa-aikaa kuin tavallisesti vai haluatko vain hyödyntää tätä erinomaista tilaisuutta.

Käytä MyHeritage Photo Enhanceria

Käytä MyHeritage In Coloria

Pysy turvassa ja terveenä!
Ysäväsi MyHeritagessa