Tuo sukupuusi My Heritagen palveluun ja löydä maailmalle ulottuvat juuresi

Tuo sukupuusi My Heritagen palveluun ja löydä maailmalle ulottuvat juuresi

Tiesitkö, että jos aloitit sukupuusi rakentamisen jossakin muussa palvelussa, voit tuoda sen MyHeritageen GEDCOM-tiedostona ja nauttia kaikista tarjoamistamme eduista? Sinun ei tarvitse aloittaa kaikkea alusta. Sukupuun tuominen on nopeaa, helppoa ja ilmaista.

Tuo sukupuusi MyHeritageen ilmaiseksi.

Jos olet tutkimuksissasi törmännyt seinään muita palveluja käyttäessä, ja jos olet ponnistellut päästessäsi maahanmuuttajasukupolvien ohi ja tutkit juuriasi muissa maissa, MyHeritage tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, jotka voivat auttaa sinua viemään tutkimuksesi seuraavalle tasolle.

Miten tuot sukupuusi MyHeritageen?

Sukupuusi tuominen MyHeritageen on hyvin yksinkertaista. Sinun tarvitsee vain ladata tai tallentaa sukupuusi GEDCOM-tiedostona nykyisestä palvelustasi ja ladata tämä tiedosto MyHeritageen. Näin se toimii:

Vaihe 1: Vie sukupuusi GEDCOM-tiedostona.

GEDCOM on kansainvälinen standardoitu tiedostotyyppi sukutietojen tallentamiseen. Minkä tahansa sukupuun rakennusohjelmiston, olipa se sitten verkossa tai tietokoneellesi asennettuna, pitäisi pystyä viemään sukupuusi tätä tiedostomuotoa käyttäen. Se, miten se tehdään, vaihtelee palveluittain. Esimerkiksi Ancestryssa tämä vaihtoehto löytyy ”Tree settings” -kohdasta. Napsautat ”Export tree”. ja sitten ”Download your GEDCOM file”, kun tiedosto on valmis. Löydät vaiheittaiset ohjeet puun viemiseen Ancestrystä täältä, Family Tree Maker®ista täältä ja Findmypast:ista täältä.

Puu tallennetaan tietokoneellesi tiedostona, jonka tiedostopääte on ”.ged”.

Vaihe 2: Tuo sukupuusi MyHeritageen

Kun olet tallentanut GEDCOM-tiedoston tietokoneellesi:

Jos sinulla ei ole vielä MyHeritage-tiliä: Käy osoitteessa myheritage.com/import-family-tree ja napsauta ”Import your family tree” -painiketta. Täytä muutama tieto rekisteröityäksesi MyHeritageen ilmaiseksi ja napsauta ”Get started”.
Jos sinulla on jo MyHeritage-tili: Kirjaudu sisään, siirry navigointipalkin ”Sukupuu”-välilehdelle ja valitse valikosta ”Import GEDCOM”.

Tuo sukupuu Gedcom tiedostona

Tuo sukupuu MyHeritagen palveluun GEDCOM tiedostona

Napsauta ”Lataa” ja valitse .ged-tiedosto tietokoneeltasi tai vedä ja pudota se sivulle.

Tiedoston lataaminen voi kestää hetken, varsinkin jos puusi on suuri. Saat sähköpostiviestin, kun se on valmis.

Ilmoitus sukupuun tuonti onnistunut

Sukupuu tuotu MyHeritagen palveluun

Mitä käyttäjät sanovat

Tina Pederson Oregonista, Yhdysvalloista, toi sukupuunsa MyHeritageen ja sai heti lähes 260 osumaa. ”Ensimmäisen viiden minuutin aikana vahvistin 15 osumaa”, hän kertoi meille. ”Löysin myös isoisoisästäni lehtiartikkelin, jonka olemassaolosta en tiennyt, ja jossa mainittiin hänen ammattinsa ja suhteensa yhteisöön. Olin myös etsinyt kuvia joistakin esivanhemmistani jo vuosia, ja kun latasin GEDCOM-tietoni MyHeritageen, löysin kymmeniä kuvia. Olin aivan innoissani.”

Mykel Crerie Kaliforniasta sanoo: ”Olen käyttänyt vuosien varrella monia eri sukututkimussivustoja. MyHeritage on niin ainutlaatuinen, koska osumat eivät ole vain Yhdysvalloista, vaan jäseniä on ympäri maailmaa. Sukupuuni tuominen oli niin helppoa, ja sen avulla sain todella yhteyden muihin käyttäjiin, koska he eivät vain ottaneet minuun yhteyttä saadakseen tietoja omasta sukupuustani, vaan pystyin myös saamaan tietoja muiden jäsenten sukupuista, mikä on ollut tajunnanräjäyttävää. MyHeritagen ansiosta tiedän nyt asioita, joita en olisi koskaan voinut kuvitellakaan selvittäväni.”

”Ei ollut vaikeaa tuoda GEDCOM-puuta MyHeritageen”, sanoo Anthony Hjelmstad Coloradosta. ”Pidän siitä, että MyHeritage on enemmän eurooppalaispohjainen ja että sillä on paljon eurooppalaista tietoa, jota monilla amerikkalaisilla sivustoilla ei ole. Siinä on myös paljon hyviä työkaluja.”

Suzy Davis Illinoisista kertoi tehneensä uskomattomia löytöjä sukulaisistaan tuotuaan sukupuunsa MyHeritageen: ”Minun oli melko helppoa tuoda sukupuuni, ja koska MyHeritage kattaa paljon enemmän maita kuin jotkin muut palvelut, pystyin löytämään sukulaisia, joita en tiennyt minulla olevan ympäri Eurooppaa”, Suzy sanoo. ”En ollut löytänyt yhtäkään näistä ihmisistä muiden palveluiden kautta.”

My Heritagen edut

Sukupuun tuominen MyHeritageen tuo paljon uusia mahdollisuuksia. Tässä on joitakin etuja:

20 miljardia historiallista tietuetta kaikkialta maailmasta

Valtava historiallisten tietueiden arkistomme sisältää keskeisiä asiakirjoja Euroopasta, Yhdysvalloista ja muilta alueilta – ja monet niistä ovat yksinoikeudella. Joitakin kohokohtia ovat mm:

 • – Elintärkeät arkistot 48 maasta
  – Kokoelmia Saksasta, Ruotsista, Norjasta, Tanskasta, Ranskasta, Kreikasta, Italiasta, Irlannista ja monista muista maista.
  – 26 000 Yhdysvaltain kaupunkihakemistoa, joissa on 545 miljoonaa tietuetta.
  – 2 miljardia nimeä, jotka on poimittu miljoonista yhdysvaltalaisista ja kanadalaisista sanomalehdistä.
  – Yhdysvaltain väestönlaskenta, 1790-1950.
  – Ison-Britannian ja Irlannin väestönlaskenta, 1841-1911.

Kun sukupuusi on MyHeritagessa, voit poimia tietoja rekistereistä suoraan siihen – ja saat automaattisia täsmäytyksiä historiallisiin rekistereihin.

Tästä pääsemmekin seuraavaan etuun:

Automaattiset täsmäytykset, jotka tuovat uusia löytöjä suoraan sinulle.

Record Matching- ja Smart Matching™ -teknologiamme löytävät puusi kanssa yhteensopivia historiallisia tietueita ja muita sukupuita ja tuovat uusia tietoja suoraan sinulle. Voit tarkastella osumia, vahvistaa ne ja päättää, mitkä tiedot poimit puuhisi. Vastaukset voivat säästää tuntikausia tutkimustyötä ja joskus auttaa sinua löytämään tietoja, joita et olisi muuten löytänyt.

Maailmanlaajuisesti monipuolisin sukupuu- ja DNA- tietokanta.

MyHeritagella on kansainvälisempi käyttäjäkunta kuin muilla palveluilla, mikä tarkoittaa, että saat paljon todennäköisemmin osumia sukupuihin ja sukulaisiin, jotka asuvat ulkomailla. MyHeritage on saatavilla 42 kielellä, ja Global Translation Technology™ -teknologiamme ansiosta voit käyttää omaa kieltäsi hakiessasi, etsiessäsi ja ymmärtäessäsi historiallisia tietoja muilla kielillä. Voit myös saada tietue-otteluita muiden kielten tietueiden kanssa, jotka käännetään tai translitteroidaan takaisin omalle kielellesi. Tämä ainutlaatuinen ominaisuus, joka on yksinoikeudella MyHeritagella, on ratkaisevan tärkeä kielimuurien voittamisessa, kun tutkitaan muissa maissa asuneita esi-isiä.

Consistency Checker pitää sukupuusi virheettömänä

MyHeritagen Consistency Checker tarkistaa puusi 36 erilaista mahdollista virhetyyppiä ja suosittelee korjauksia, joista osan voit soveltaa yhdellä napsautuksella. Puun pitäminen tarkkana, johdonmukaisena ja virheettömänä on avainasemassa, kun haluat varmistaa tutkimuksesi laadun, ja sellaisten ristiriitaisuuksien ratkaiseminen, joita et ollut aiemmin huomannut, voi tasoittaa tietä uusille löydöille. Se on kattavampi kuin muiden palvelujen tarjoamat vastaavat työkalut.

Tehokkaat tekoälyteknologiat historiallisten valokuvien parantamiseen

Vuodesta 2020 lähtien MyHeritage on tarjonnut maailman parhaat teknologiat vanhojen perhevalokuvien parantamiseen, korjaamiseen, värittämiseen ja animointiin. MyHeritage tarjoaa myös PhotoDater™ työkalun, joka arvioi, milloin tietty valokuva on otettu; Photo Taggerin, jonka avulla voit merkitä useita tietyn henkilön valokuvia kerralla ja Reimagine-sovelluksen eli monivalokuvaskannerin, jonka avulla voit skannata kokonaisia albumeita muutamassa minuutissa.

Miljoonien käyttäjien luottamus maailmanlaajuisesti

Turvallisuus ja yksityisyys ovat MyHeritagessa ensisijaisia prioriteetteja. Olemme toistaiseksi ainoa kuluttajille suunnattu DNA-yritys, joka on sitoutunut osana tietosuojakäytäntöämme siihen, että emme koskaan myy tai lisensoi tietoja kolmansille osapuolille. Voit olla varma siitä, että sukupuusi tiedot ovat turvassa meillä.

Mitä löytöjä sinä teet MyHeritagella?
Tuo sukupuusi MyHeritageen nyt ja ota selvää!