Uusi Deep Nostalgia™ -merkkipaalu saavutettu: 80 miljoonaa animaatiota!

Uusi Deep Nostalgia™ -merkkipaalu saavutettu: 80 miljoonaa animaatiota!

Kun julkistimme Deep Nostalgia™ -ominaisuuden tämän vuoden helmikuun lopulla, tiesimme, että käyttäjät olisivat innostuneita – mutta emme koskaan unelmoineet, että siitä tulisi nåin suuri sensaatio. Tänään juhlistamme toista käsittämätöntä merkkipaalua: MyHeritageen on luotu jo 80 miljoonaa animaatiota Deep Nostalgia™ -ominaisuuden avulla.

Olemme tehneet alla olevan videon näyttääksemme, kuinka globaali ilmiö Deep Nostalgia™ -ominaisuudesta tuli. Animaatioita jaettiin kaikilla sosiaalisen median alustoilla; kaksi huipputason koomikkoa (Jimmy Kimmel ja Stephen Colbert) kommentoivat sitä ohjelmissaan; julkkikset, kuten Ian McKellin, Mark Hamill, Pee Wee Herman ja Jake Tapper twiittasivat siitä; yli 1700 uutislähetystä kertoi siitä, se mainittiin yli 700 televisio-ohjelmassa; ja se nosti MyHeritage-mobiilisovelluksen App Storen kärkipaikalle 22 maassa.

80 miljoonaa animaatiota on paljon! Haluamme kiittää teitä, käyttäjiämme, ominaisuuden kokeilemisesta sekä animaatioidesi ja tarinoidesi jakamisesta meidän ja koko maailman kanssa. Emme olisi voineet tehdä mitään näistä ilman teitä.

Mietitkö koskaan vanhoja kuvia katsoessasi, miltä esivanhempasi näyttivät elävinä? Voit nyt nähdä esivanhempasi aivan uudella tavalla! Meillä on ilo esitellä Deep Nostalgia™, MyHeritagen uusi, innovatiivinen valokuvaominaisuus, jonka avulla voit animoida rakkaidesi valokuvissa olevat kasvot. Tämä uusi lisäys valokuvatyökalupakettiimme antaa realistisen kuvan siitä, miltä vanhassa valokuvassa oleva henkilö olisi voinut näyttää, jos hänet olisi kuvattu videolle.

Lue lisää Deep Nostalgiasta

Etkö ole vielä kokeillut? Tule mukaan! Animoi nyt vanhoja perhekuviasi Deep Nostalgia™ -ominaisuuden avulla.