MyHeritage LIVE 2020

MyHeritage LIVE 2020

Menestyksellisten MyHeritage LIVE 2018 ja 2019 jälkeen meillä on ilo ilmoittaa, että vuotuinen käyttäjäkonferenssimme MyHeritage LIVE 2020 järjestetään 25. – 26. lokakuuta 2020 Tel Avivissa. MyHeritage LIVE, yksi vuoden kiinnostavimmista sukututkimustapahtumista, kokoaa yhteen perhistorian harrastajia, kansainvälisiä huippuosaajia ja MyHeritagen henkilökuntaa kahden päivän ajaksi kuuntelemaan mielenkiintoisia luentoja, jotka käsittelevät sukututkimuksen ja DNAn uusimpia aiheita. Tapahtumaan osallistuu joka vuosi satoja MyHeritage-käyttäjiä eri puolilta maailmaa.

Rekisteröidy nyt MyHeritage LIVE 2020-sivustolla ja varmista varhaisen ilmoittautujan hinta 100 $ per lippu (12.12.2019 kurssin mukaan 89,79 €)

Tietoja konferenssista

MyHeritage LIVE 2020 järjestetään 25. – 26. lokakuuta 2020 Hilton Tel Avivissa. Tämä korkeatasoinen hotelli sijaitsee maisemoidussa Itsenäisyyspuistossa aivan Välimeren rannassa ja vain 5 km: n päässä Tel Aviv-Savidor Center -rautatieasemalta.

Ellert vielä ole käynyt Tel Avivissa, nyt sinulla on tilaisuus tutustua kauniiseen, elinvoimaiseen kaupunkiin, joka tunnetaan ”kaupunkina, joka ei koskaan nuku”, joten se sopii täydellisesti yökyöpelisukututkijoille, jotka työskentelevät myöhään yöhön tutkimustensa parissa. Tutustu menneisyyteen ja koe uusia kulttuureja todella ainutlaatuisessa maassa, joka on täynnä muinaista historiaa.

MyHeritagen perustajan ja toimitusjohtajan, Gilad Japhet’n, pääpuheenvuoron lisäksi järjestämme lukuisia luentoja, paneelikeskusteluja ja työpajoja, jotka käsittelevät sukututkimusta ja DNAta, sekä paikallisten puhujien luentoja, joissa käsitellään israelilaisia resursseja ja juutalaista sukututkimusta.

Olemme koonneet tapahtumaan mahtavan joukon kansainvälisiä puhujia, mm. Roberta Estesin, Thomas MacEnteen, Dick Eastmanin, Diahan Southardin ja Lisa Louise Cooken. Heidän lisäkseen ovat mukana Garri Regev ja Rony Golan yhdessä muiden Israelista tulevien kanssa, joista ilmoitamme pian. MyHeritage-tiimistä kuulet luentoja mm. sen perustajalta ja toimitusjohtajalta Gilad Japhetilta; Maya Lerneriltä; Schelly Talalay Dardashtilta, Michael Mansfieldiltä ja Daniel Horowitzilta.

Liput

Konferenssilippu sisältää pääsyn luennoille ja työpajoihin sekä tarjoilun kahvitauoilla, lounaat ja MyHeritage partyt, kaikki sellaisia, joita et halua missata.

Aikaisemmat tapahtumat

Sekä MyHeritage LIVE 2018 Oslossa, Norjassa että MyHeritage LIVE 2019 Amsterdamissa, Hollannissa saivat osallistujilta valtavasti kiitoksia, jotkut jopa sanoivat, että nämä ovat olleet parhaat konferenssit, mihin he ovat koskaan osallistuneet. Konferensseissa oli kolme polkua: DNA, sukututkimus ja työpajat. Mukaansatempaavat, vieraiden ja MyHeritagen henkilökuntaan kuuluvien luennot valloittivat yleisön. MyHeritagen asiakastuki oli koko ajan paikalla tarjoten apua.

Katso alla olevalta videolta MyHeritage LIVEn 2019 kohokohtia Amsterdamissa:

Tuskin maltamme odottaa MyHeritage LIVEä 2020! Varmaan näemme tuttuja kasvoja ja toivomme tapaavamme paljon uusia ihmisiä. Valmistaudu kuulemaan uusista huippu teknologioista sukututkimuksessa ja juhlimaan toisten, eri puolilta maailmaa olevien sukututkijoiden kanssa.

Rekisteröidy nyt ja voit aloittaa suunnittelun.

Nähdä