Toimitusjohtaja Gilad Japhet, puhui RootsTech2020-konferenssissa

Toimitusjohtaja Gilad Japhet, puhui RootsTech2020-konferenssissa

Olemme juuri palanneet RootsTechistä, maailman suurimmasta ja suosituimmasta sukututkimuskonferenssista. MyHeritage teki sai aikaan melkoista ”pöhinää” esitellessään konferenssissa esittellessään uusia,  kiinnostavia ja juuri lanseerattuja ominaisuuksia. Perjantaina 28. helmikuuta MyHeritagen perustaja ja toimitusjohtaja Gilad Japhet puhui MyHeritagen sponsoroimalla lounaalla täydelle salille.

Maailman suurimman sukuhistoriatapahtuman RootsTechin 10-vuotisjuhla, joka järjestettiin 26.-29. helmikuuta 2020, houkutteli Salt Lake Cityyn lähes 30 000 ihmistä eri puolilta maailmaa.

Tämän vuoden teemana oli ”The Story of You”.

Voit katsoa koko puheen täältä:

Gilad aloitti omistamalla puheen äidilleen. Loppujen lopuksi sukututkimuksessa on kyse perheestä. Gilad kertoo rakkautensa sukututkimukseen tulevan äidiltään. Hän muistaa lämmöllä kaikkia syvällisiä keskusteluja, joita he ovat käyneet vuosien aikana historiasta, arkeologiasta ja Raamatusta; ne kaikki ovat vaikuttaneet hänen intohimoonsa sukututkimusta kohtaan. Hän kertoi yleisölle vähän tästä poikkeuksellisesta naisesta ja jakoi sydäntä lämmittävän kunnianosoitusvideon, jonka hän ja hänen perheensä olivat äskettäin tehneet  äidin 85. syntymäpäivää varten.

Seuraavaksi Gilad kertoi tarinasta MyHeritage InColor™: n takana: kuinka idea syntyi yrityksessä pidetyn hackathonin aikana, miten teknologia hankittiin ja vähän siitä, miten se toimii. Hän kertoi myös sitoutuneisuudestaan sukututkijana ja siitä, kuinka se inspiroi häntä lisäämään AI-symboli jokaiseen väritettyyn kuvaan tehden selväksi sen, että värit oli tuotettu keinotekoisesti. Gilad kertoi saaneensa tiedeyhteisöltä kiitokset tästä päätöksestä.

Gilad puhui myös MyHeritagen uudesta yhdysvaltojen kaupunkihakemisto-kokoelmasta: kuinka kokoelma jäsenneltiin ja indeksoitiin ja kuinka se voi auttaa MyHeritage-käyttäjiä.

Lopuksi Gilad puhui täysin uudesta sukupuun viuhkanäkymästä ja kertoi uuden näkymän eduista.

Gilad viittasi myös uusiin, jännittäviin uusiin kehityshankkeisiin tuotesuunnittelussa ja korosti MyHeritagen jatkuvaa uudistushalua … joten pysy kuulolla!

* Kuva: Roberta Estes, DNA-eXplained – geneettinen sukututkimus

Viihdy

MyHeritage Team