Deep Nostalgia™ on Internet sensaatio

Deep Nostalgia™ on Internet sensaatio

Vajaa 2 viikkoa julkaisemisen jälkeen on Deep Nostalgia™, uudesta kasvoanimaatioiden tekemiseen tarkoitetusta uudesta ominaisuudestamme tullut internet sensaatio. Olemme lisensoineet syväoppista käyttävän kasvoanimaatio teknologian D-ID:ltä. Tähän mennessä on vanhoista valokuvista animoitu jo yli 37 miljoonat kasvot ja tuhansia uusia animoidaan joka minuutti!

Kun julkaisimme Deep Nostalgia™:n  RootsTech 2021 -tapahtumassa, tiesimme, että sukututkijat ovat innoissaan nähdessään rakkaiden esivanhempiensa kasvojen heräävän eloon. Tiesimme myös, että siitä tulee suosittu, mutta sen menestys ylitti kaikki odotuksemme. Olemme nöyriä sen saamasta suosiosta ja meistä on ihana nähdä esimerkkejä sen käytöstä ja jakamisesta ympäri maailmaa.

Olemme iloisia ennen kaikkea Deep Nostalgia™:n herättämästä valtavasta kiinnostuksesta sukututkimusta kohtaan, etenkin nuorempien sukupolvien keskuudessa.

Ensimmäisinä päivinä julkaisun jälkeen valtava kysyntä aiheutti joitain vakausongelmia alustallamme. Olemme tehneet kovasti töitä palveluinfrastruktuurimme päivittämiseksi vastaamaan kysyntää, ja tilanne on nyt paljon parantunut. Pahoittelumme kaikille ongelmia kokeneille. Android-käyttäjiä, jotka eivät pysty tällä hetkellä käyttämään ominaisuutta MyHeritage-sovelluksen kautta, pyydetään käyttämään sitä verkossa. IPhonessa kaikki toimii sujuvasti, ja MyHeritage-mobiilisovellus pääsi jopa App Storen kärkeen, ja eilen se oli Yhdysvaltain ladatuin ilmainen sovellus!

Tässä on joitain kohokohtia, joita olemme nähneet viime viikkoina

Julkkikset käyttivät Deep Nostalgia™ -ominaisuutta

Amerikkalainen TV-juontaja Jimmy Kimmel ja hänen tiiminsä kertovat, että heillä meni yksi kokonainen päivä kuvien animointiin Deep Nostalgia™:lla!

We weren’t very productive at work today…

Posted by Jimmy Kimmel Live on Wednesday, March 3, 2021

Englantilainen näyttelijä Sir Ian McKellen, unohtumaton Gandalf Sormusten Herrasta, animoi irlantilaisen runoilijan ja näytelmäkirjailijan Oscar Wilden!

Pee-wee Herman ei näytä saavan tarpeekseen Deep Nostalgia™ -animaatioista. Hän animoi mm. oman lapsuuden kuvansa.

Joitakin suosikkejamme

@thejamzzz

Obsessed! This app lets you bring to life your family’s old photos 😭👼 #myheritage #myheritageapp #fyp #oldies

♬ (I Love You) For Sentimental Reasons – King Cole Trio

Media

YLE-uutiset kertoi Deep Nostalgiasta Jälkidigi-ohjelmassaan ja uutisissa:

Lopuksi: Deep Nostalgia™ -ominaisuus on ollut sensaatio ja sen  suosio on ollut erittäin koskettavaa.

On hienoa voida jatkaa Deep Nostalgia™:n kehittämistä ja parantamista entisestään työskennellessämme historiallisten valokuvien tulevaisuuden parissa.

Olemme ylpeitä voidessamme auttaa miljoonia ihmisiä eri puolilla maailmaa herättämään sukututkimuksensa eloon.