DeepStory-ominaisuus löi käyttäjämme ällikällä!

DeepStory-ominaisuus löi käyttäjämme ällikällä!

Hiljattain julkaisemamme  DeepStory-ominaisuus vie suvun tarinankerronnan aivan uudelle tasolle, sillä sen avulla saat esivanhempiesi valokuvat puhumaan ja kertomaan tarinoitaan. Teimme tämän D-ID:ltä lisensoidun hämmästyttävän teknologian avulla.

DeepStory on ollut todella suosittu julkaisemisen jälkeen, ja se on osoittanut, miten hauskaa ja kiehtovaa sukutarinoiden kertominen voi olla. MyHeritagen käyttäjät ovat luoneet yli 270 000 DeepStorya kahden ensimmäisen viikon aikana. Käyttäjät pitävät DeepStory-ominaisuudesta ja ovat ihastuneet omien esivanhempiensa ja historiallisten henkilöiden kertomiin tarinoihin!

Jos et ole vielä kokeillut sitä itse, kokeile ihmeessä! Laita esivanhempasi puhumaan DeepStoryn avulla.

Tässä muutamia suosikkeja käyttäjien reaktioista sosiaalisessa mediassa:

Facebook:

Jennifer Hanna kirjoitti meille, kuinka paljon hän nauttii uuden ominaisuuden käytöstä:

Minusta kaikki MyHeritagen valokuvatyökalut ovat uskomattomia (eli voin värittää, parantaa ja animoida), mutta tämä uusin, LiveStory on aivan eri tasolla. Olin niin vaikuttunut siitä, miten helppoa sen käyttö oli. Lopputuloksen laatu ylittää villeimmätkin odotukseni, ja tapa, jolla ääni synkronoituu täydellisesti esivanhempani valokuvan kanssa….se on todella niin elävän näköinen! Hän todella kertoo meille tarinansa!”

Twitter:

Blogit:

DNA Family Treen Larry Jones kertoo lyhyessä opetusvideossaan, kuinka hieno DeepStory on ja kuinka et ole koskaan ennen nähnyt mitään vastaavaa! ”Tämä tulee tyrmäämään sinut!” Hän jatkaa: ”Tämä on tunneparantaja, se on uskomaton asia. Deep Nostalgia™ oli siistiä. Perheeni tarinan kuuleminen, ja sen sopiminen huulien liikkeisiin tekee siitä uskottavan… Jos tämä ei saa sinua haluamaan sopimusta… kaikella kunnioituksella. En uskonut, että voisitte ylittää Deep Nostalgia™:n hypeä, mutta onnistuitte!”

Leland Meitzler Genealogy Blogista huudahti: ”Voi sentään… Minulla oli tänään hauskempaa kuin vuosiin. MyHeritage, joka on ollut edelläkävijä niin monissa valokuvainnovaatioissa viime vuosina, on juuri julkaissut uuden ominaisuuden, jonka avulla esivanhempasi voi puhua (kuvan avulla – ei haudasta)! Ja minä kun luulin, että Deep Nostalgia™ oli jotain.”

Testattuaan DeepStorya ensimmäistä kertaa GeneaMusingsin Randy Seaverille tuli kyyneleet silmiin! ”Ensimmäinen reaktioni nähdessäni tämän, oli ilon kyyneleet – ja sitten kiitollisuus äitini elämästä. Hänen tarinaansa liittyy paljon muutakin, ja aion luoda lisää DeepStory-videoita hänen elämästään, isäni elämästä ja jokaisen isovanhempani elämästä ja todennäköisesti myös äitini isovanhempien elämästä.” Emme malta odottaa, että näemme tulevat DeepStorysi, Randy!

DNA Explainedin Roberta Estes kokeili DeepStorya itse. Hän toivoo, että DeepStory rohkaisee hänen perheenjäseniään lataamaan valokuvia esivanhemmista, joita hän ei ole nähnyt aiemmin, ja DeepStory on loistava kannustin tehdä juuri niin.

The Genealogy Guys loi ensimmäisen DeepStorynsa ja totesi, miten helppoa sen käyttö on: ”Se on helppokäyttöinen ja tuottaa mielenkiintoisen elämäkertavideon.”

Media:

Kymmenien arvostelujen joukossa DeepStorya käsiteltiin myös CNETissä: ”… voit katsoa, kun isoäiti kertoo, missä hän on syntynyt ja miten hän tapasi isoisän, ja näet hänen puhuessaan kuvia heidän häistään, kodistaan ja lapsistaan.”

DeepStorya esiteltiin TechCrunchissa: ”DeepStoryn julkistamisella MyHeritage tuo D-ID:n uusimman tekoälyteknologian suoraan kuluttajille.”

Make Use of -lehdessä Alvin Wanjala sanoo, että MyHeritagen DeepStory-ominaisuus on vaikuttava taustalla olevan teknisen saavutuksen vuoksi.

Olemme liikuttuneita ja inspiroituneita kaikista kauniista DeepStory-videoista ja ihanasta palautteesta, jonka olette jakaneet kanssamme – jatkakaa samaan malliin!

Ja ne teistä, jotka eivät ole vielä kokeilleet tätä tajunnanräjäyttävää ominaisuutta, voivat suunnata osoitteeseen myheritage.fi/livestory ja kokeilla sitä.

Inspiroivia esimerkkejä:

Kuuluisa kuplettilaulajamme J. Alfred Tanner valmistui alun perin rakennusmestariksi, mutta 5-kerroksisen talon rakennustyömaalla tapahtunut onnettomuus sai hänet harkitsemaan uravalintaansa uudestaan. Tällä videolla kuulet hänen tarinansa.

Minna Canth oli suomalainen kirjailija, lehtinainen, liikenainen ja yhteiskunnallinen vaikuttaja. Kirjailijana Canth kuului suomalaisen realismin uranuurtajiin. Hän kirjoitti näytelmiä, pienoisromaaneja ja novelleja. Hän oli ensimmäinen merkittävä suomenkielinen näytelmäkirjailija ja prosaisti Aleksis Kiven jälkeen sekä ensimmäinen suomenkielinen sanomalehtinainen. Elämäkertavideollaan Minna kertoo mm. siitä, kun hän jäi leskeksi ja 7 lapsen yksinhuoltajaksi.

Aino Akté oli ensimmäinen suomalainen kansainvälinen oopperatähti ja suomalaisen oopperan uranuurtajia. Hän työskenteli kotimaansa lisäksi muun muassa Pariisin ja New Yorkin maailmankuuluilla oopperanäyttämöillä. Acktén tunnetuimpia osia olivat Faustin Margareta, Lohengrinin Elsa, Tannhäuserin Elisabeth, Toscan nimirooli sekä Richard Straussin Salome, joka oli hänen henkilökohtaisesti rakkain roolinsa. Nyt voit kuunnella hänen elämänsä tarinaa.

Jaa DeepStory-elämäkertavideosi ja voit voittaa!

Meistä olisi ihanaa nähdä käyttäjiemme luomia ja jakamia DeepStory-tarinoita. Siitä syystä käynnistimme kilpailun, jossa voit voittaa ilmaisen MyHeritage Complete-sopimuksen ja 3 MyHeritage DNA-pakkausta! Luo DeepStory ja jaa se suosikkikanavallesi sosiaalisessa mediassa (tai sähköpostilla), niin sinulla on mahdollisuus voittaa.

Näin osallistut:

– Luo DeepStory jostakin esivanhemmastasi – se on helppoa ja hauskaa! Klikkaa tästä saadaksesi opastusta ja vinkkejä hienon DeepStoryn tekemiseen.

– Jaa DeepStory Twitterissä, Facebookissa, Instagramissa tai TikTokissa.

– Muista tägätä MyHeritage (@myheritage tai @myheritage_official) ja käytä kuvauksessa hashtagia #mylivestory. Varmistaaksesi, että huomaamme sen, lähetä meille myös linkki DeepStory-videoosi sähköpostitse osoitteeseen: stories@myheritage.com.

Onnea! Malttamattomana odotamme, että esivanhempasi kertoo meille tarinansa.