MyHeritagen valokuvatyökalut: Annoin lahjaksi valokuva-albumin perhekuvista

MyHeritagen valokuvatyökalut: Annoin lahjaksi valokuva-albumin perhekuvista

86-vuotias MyHeritage-käyttäjä Doris McQueen Oregonista, on tehnyt sukututkimusta aktiivisesti jo 20 vuotta. Kun MyHeritage lanseerasi MyHeritage In Color™ – ja Photo Enhancer valokuvatyökalut, hän oli hyvin tyytyväinen tuloksiin. Mutta sen sijaan, että hän olisi vain nauttinut väritetyistä ja parannetuista valokuvista sellaisenaan, hän päätti tehdä kokonaisen valokuva-albumin miehensä Teksasissa asuvalle 91-vuotiaalle tädille.

Kuvatyökalujen käyttö ja tulokset

”Ensin skannasin vanhoja kuvia hänestä ja hänen perheestään, sitten latasin ne MyHeritageen, väritin ja parantelin niitä”, Doris kertoo. ”Tulostin ne tavalliselle tulostuspaperille, laitoin ne muovitaskuihin ja sitten kansioon. Luulen, että hän on soittanut meille noin 10 puhelua ja kertonut, kuinka ihania ne ovat ja kuinka ihana olen, kun tein tämän hänen vuokseen.”

Doris jakoi kanssamme joitakin näistä merkittävistä valokuvista. Tässä on kuva hänen miehensä tädistä (albumin onnellinen vastaanottaja) nuorena tyttönä:

Doriksen miehen täti, syntynyt Oregonin Portlandissa 1929

Doriksen miehen täti, syntynyt Oregonin Portlandissa 1929

Alla Doriksen miehen isoäiti, vuonna 1889 syntynyt suvun matriarkka

Tämä iloinen joukko on Dorisin aviomiehen kaukaisten serkkujen Ida ja Lilla Sheltonin (syntyneet 1900 ja 1901) perheet:

Tässä toinen hieno kuva Idasta ja Lillasta

Alla olevassa, vuonna 1949 otetussa kuvassa Dorisin aviomies Bob on isovanhempiensa, vanhempiensa ja serkkujensa kanssa. ”Wishartsit rakastivat juhlia”, Doris kertoo.

Ja alla oleva kuva on otettu Doriksen enojen ja tätien kaksoishäistä: hänen tätinsä Lilian meni naimisiin Arnen kanssa, ja Lilianin veli Fred nai Violan samassa seremoniassa. Doris on pienin kukkaistyttö.

Doris kertoo, että hän kiinnostui sukuhistoriasta nuorena aikuisena, kun sukulaiset Ruotsista tulivat vierailulle ja toivat hänen vanhemmilleen paljon sukututkimustietoa. Hän alkoi kuitenkin aktiivisesti työskennellä sukututkimuksen parissa vasta vuonna 2000, kun hänen miniänsä kuoli rintasyöpään. ”Tunsin tarvetta kirjata ylös hänen lapsilleen, mitä tiesin”, Doris kirjoitti meille. Hän liittyi MyHeritageen syyskuussa 2009.

”Minulla on nyt monta arkistolaatikkoa sukutarinoita, joista poimin tietoja, jotka on tärkeää säilyttää”, hän sanoo. ”Perhekuvat ovat suuri osa tätä kokoelmaa. Minulle on jo pakkomielle jatkaa niin kauan kuin pystyn ja löytää suvusta joku, joka voi ja haluaa jatkaa, kun minä olen poissa.”

Rakastamme näitä valokuvia, ja Dorisin tarina on hieno muistutus siitä, että MyHeritagen valokuvatyökaluilla parannetuista ja väritetyistä perhekuvista voi tehdä ainutlaatuisia lahjoja! Voit yksinkertaisesti tulostaa valokuvasi kuten Doris teki ja laittaa ne albumiin tai kansioon; voit teettää valokuvista ammattimaisia tulosteita ja kehystyttää ne tauluiksi; tai voit suunnitella valokuvakirjan lahjaksi.

Kokeile MyHeritage In Color™  ja Photo Enhancer -ominaisuuksia nyt!