Vain rajoitetun ajan: Paranna valokuviasi ILMAISEKSI

Vain rajoitetun ajan: Paranna valokuviasi ILMAISEKSI

Koska MyHeritage on historiallisten valokuvien kanssa työskentelyn ykköspaikka, kehitämme jatkuvasti tarjoamiamme työkaluja, jotta voit parantaa valokuviasi. Julkaisimme juuri uuden, parannetun mallin värientisöinnistä, työkalusta MyHeritage In Color™ -ominaisuuden sisällä, joka palauttaa haalistuneiden värivalokuvien värit.

Tapauksen kunniaksi tarjoamme MyHeritage In Color™ -, Photo Enhancer – ja kuvankorjausominaisuuksien ILMAISEN ja rajoittamattoman käytön tästä päivästä 24. tammikuuta 5. helmikuuta 2022 saakka!

Paranna kuviesi laatua

MyHeritagen valokuvaominaisuudet antavat sinulle mahdollisuuden “muistella vanhoja” ja luoda syvempi yhteys sukusi historiaan.

  • Valokuvankorjaus: korjaa valokuvien naarmut ja rypyt.
  • MyHeritage In Color™: värittää mustavalkoisia valokuvia ja palauttaa värit haalistuneisiin värivalokuviin.
  • Photo Enhancer: Muuttaa epätarkat kasvot teräviksi.

Normaalisti voit parantaa rajoitetun määrän valokuvia ilmaiseksi, ja rajoittamaton käyttöoikeus on vain sopimuskäyttäjillä. Tämän määräaikaisen tarjouksen aikana voit kuitenkin korjata, värittää ja parantaa niin monta valokuvaa kuin haluat myös ilman Complete-sopimusta.

Kuinka voit käyttää kuvankorjausta, MyHeritage In Color™ -, ja Photo Enhancer -ominaisuuksia

Alkuun pääset menemällä joko MyHeritage In Color™ – tai Photo Enhancer -sivulle ja lataamalla sinne kuvasi. Kuvan värittäminen ja parantaminen vievät vain hetken, sen jälkeen kun kuva on ladattu. Kun olet värittänyt valokuvan MyHeritage In Color™ -ominaisuudella, saat mahdollisuuden kohentaa sen laatua Photo Enhancerilla ja päinvastoin.

Vaihtoehtoisesti voit kirjautua MyHeritage-tilillesi ja joko ladata uusia valokuvia tai parantaa olemassa olevia valokuvia kuvat-osiossa. Klikkaa valokuvaa, jota haluat parantaa, ja klikkaa sen jälkeen kuvan oikeassa yläkulmassa näkyviä painikkeita. Valokuvien korjaus on tällä hetkellä käytettävissä vain valokuvasivulla.

Löydät lisää tietoja ja ohjeita titeopankissamme. Tutustu esimerkiksi artikkeliin kuvatyökaluista.

Älä missaa tätä tilaisuutta herättää vanhat perhekuvasi uuteen eloon! Tämä tarjous päättyy 5. helmikuuta 2022, joten aloitahan kuvien parantaminen nyt.