Perhetapahtuman organisoiminen MyHeritagen avulla

Perhetapahtuman organisoiminen MyHeritagen avulla

Perhejuhlat ovat hieno mahdollisuus kerätä tietoa sukulaisista. Joskus saman katon alla saattaa olla neljäkin sukupolvea! Nuorilla samoin kuin vanhoillakin on tilaisuus saada tietoa omista sukulaisista.

Tapahtumien järjestäminen juhlien yhteyteen on nyt tosi helppoa. Olemme rakentaneet MyHeritageen ominaisuuden, joka tekee sen lähes itsestään.

Kun jonkun perheenjäsenen merkkipäivä lähestyy, saat meiltä siitä tiedon sähköpostilla ja sen lisäksi myös ilmapallokuvakkeella sukupuussa, jos on kyse syntymäpäivästä ja vihkisormuskuvakkeella hääpäivänä.

Kun klikkaat linkkiä ”lähetä hänelle tervehdys”, saat uudessa ikkunassa mahdollisuuden myös järjestää juhlat, lisätä tapahtuman Outlookiin ja katsoa tapahtumaa kalenterinäkymässä.

Jos henkilö on aktiivinen sivustolla, voit kirjoittaa hänelle suoraan tervehdyksen ja hän saa siitä sähköposti-ilmoituksen. Ellei henkilö ole aktiivinen – ei huolta – voit kirjoittaa tervehdyksesi ja hän saa sen kyllä meiltä.

Voit määritellä juhlan ajankohdan, paikan ja ajan ja lähettää yksityiskohtaisen kuvauksen perheellesi. Tieto juhlasta siirtyy suoraan kalenteriin ja, jos haluat jokainen voi nähdä sen sivustolla.

Nauti seuraavista perhejuhlistasi!