Fox and Friends-lähetyksessä: MyHeritage DNA-testi paljastaa sodan aikaisen salaisuuden

Fox and Friends-lähetyksessä: MyHeritage DNA-testi paljastaa sodan aikaisen salaisuuden

Allen Henderson Etelä-Carolinasta teki MyHeritage DNA-testin löytääkseen juurensa ja tutustuakseen etniseen taustaansa. Allen ei osannut koskaan kuvitella, että hän löytäisi Ranskasta veljen, jonka olemassa olosta hänellä ei ollut mitään tietoa! Maailmanlaajuisen tietokannan ansiosta MyHeritage DNA-testi paljastaa tämänkaltaisia löytöjä. Eilen Allen jakoi elämäänsä muuttavan tarinan Fox and Friends-ohjelmassa.

Katso Allenin tarina Fox and Friends-lähetyksessä:

USA:n armeijan sotilas Normandiassa

Toisen maailmansodan aikana Allenin isä oli yhdysvaltalainen sotilas Normandiassa Ranskassa, jossa hän tapasi ja rakastui ranskalaiseen naiseen nimeltä Irene (Andrein äiti). He halusivat mennä naimisiin ja rakentaa kodin yhdessä Yhdysvaltoihin, mutta Irene päätti, ettei hän voinut jättää perhettään. Irenen veli (Andrein eno) kuului ranskan vastarintaliikkeeseen, hänet vangittiin ja lähetettiin hänen kuolemaan Buchenwaldin leirille. Poikansa kuoleman jälkeen Irenen äiti oli lohduton. Irene päätti jäädä Ranskaan, koska ei halunnut äitinsä menettävän toistakin lastaan.

Irene salasi raskautensa Allenin isältä. Kuolinvuoteellaan Irene kuitenkin paljasti, että Allenin isä oli hänen elämänsä suuri rakkaus.

Irene, Andren äiti

Irene, Andren äiti

Sodan jälkeen Allenin isä jatkoi uuden elämän rakentamista USA:ssa ja meni naimisissa Allenin äidin kanssa. Hän kuoli useita vuosia sitten saamatta koskaan tietää, että hänellä on poika Ranskassa.

Innostus tarttuu

Katsottuaan Fox and Friends-ohjelmaa MyHeritage DNA-testeistä, Allen innostui testistä ja halusi tutustua etniseen alkuperäänsä ja juuriinsa. Pian, saatuaan DNA-tuloksensa, Allen sai Andren vaimolta MyHeritage-sivuston kautta sähköpostia, jossa tämä kertoi, että hänellä on velipuoli Ranskassa!

  • Se oli niin epätodellista, koska minulla ei ollut aavistustakaan siitä. Aloin miettiä, kuinka minulla voisi olla veli Ranskassa ja sitten muistin, että isäni taisteli toisen maailmansodan aikana Omaha Beachillä ja Normandiassa. Hän oli siellä kesäkuusta 1944 marraskuuhun 1945. Joten ajattelin, että se on mahdollista.
Allenin ja Andren isä

Allenin ja Andren isä

Andre kasvoi tietämättä mitään Allenin perheestä. Hän tiesi vain sen, että hänen isänsä oli amerikkalainen sotilas. Andre on etsinyt koko elämänsä ajan tietoja, jotka voisivat kertoa jotakin hänen isästään. Hän saattoi usein peiliin katsoessaan ajatella:  ”Kenen näköinen olen? Mistä minä olen tullut? ”

Nyt hänellä on vastaus.

Facetime-keskustelujen perusteella kumpikin, Andre ja Allen, oli järkyttynyt huomattavasta yhdennäköisyydestään.

Allen (vasemmalla) ja Andre ovat hämmästyttävän samannäköiset

Allen (vasemmalla) ja Andre ovat hämmästyttävän samannäköiset

Samankaltaisuuksia

Sen lisäksi, että Andrella ja Allenilla on lähes identtiset kissat, kumpikin käyttää ruudullisia paitoja ja neulottuja liivejä, jopa heidän elämänsä ovat olleet hyvin samanlaiset. Kuten Allen, Andrekin työskenteli osa-aikaisena evankelisena pappina, mikä on varsin merkittävää, kun otetaan huomioon, kuinka pieni evankelinen yhteisö Ranskassa on verrattuna Yhdysvaltoihin.

Vain muutama viikko sitten Allen matkusti Nancy:iin, Ranskaan tapaamaan ensimmäistä kertaa Andreta ja hänen perhettään.

Andre ja Allen tapaavat ensimmäistä kertaa

Andre ja Allen tapaavat ensimmäistä kertaa

Nämä kaksi miestä viettivät aikaa tutustumalla toisiinsa, kertomalla perheistään ja katselemalla vanhoja valokuvia.

Allen (oikealla) näyttämässä kuvia heidän isästään§

Allen (oikealla) näyttämässä kuvia heidän isästään§

Allen huomauttaa: ”Tämä on ollut elämää muuttava kokemus meille molemmille.” He molemmat ovat erittäin kiitollisia siitä, että MyHeritage DNA on auttanut heitä löytämään toisensa. Allen on iloinen voidessaan toivottaa Andren ja hänen lapsensa osaksi suurempaa Hendersonin perhettä. Andre on innoissaan löydettyään biologisen perheensä, jota hän on etsinyt koko elämänsä ajan.

Lue lisää käyttäjäkertomuksia, joissa MyHeritage DNA-testi paljastaa odottamattomia yhteyksiä.

Oletko jo tehnyt MyHeritage DNA-testin? Käy Myheritage.fi/dna:ssa tilaamassa DNA-testi jo tänään ja löydä uusia sukulaisia.