DNA:n avulla vietnamilainen isä löytää ranskalaisen perheen adoptoiman tyttärensä

DNA:n avulla vietnamilainen isä löytää ranskalaisen perheen adoptoiman tyttärensä

Anne Angot syntyi Ho Chi Minhin kaupungissa, Vietnamissa vuonna 1972. Ranskalainen perhe adoptoi hänet vuoden ikäisenä. Hän kasvoi ilman mitään tietoa biologisesta perheestään. Kaikki se muuttui, kun Anne teki MyHeritagen DNA-testin.

Katso Annen tarina täällä:

Noin vuosi sitten Anne päätti tehdä MyHeritagen DNA-testin toivoen löytävänsä biologisen perheensä.

Hän sai 3%: n osuman Yhdysvalloissa olevaan serkkuun, joka etsi omaa äitiään. Serkku aloitti päättelemällä, että kun hänen sukulaisensa, Theo Vann, oli palvellut Vung Taussa Vietnamissa vuosina 1971–1972, niin…

Serkku rohkaisi Theoa tekemään DNA-testin – ja tulokset vahvistivat hänen olevan Annen isä. Theo otti heti yhteyttä Anneen MyHeritage-postilaatikon kautta.

Georgialaisella, amerikkalaisen armeijan veteraanilla, Theolla, ei ollut aavistustakaan, että hänen lyhyt suhteensa vietnamilaisen naisen kanssa Vung Taussa johti lapsen syntymään. Sen jälkeen hän oli saanut 2 poikaa ja tyttären, tietämättä, että hänellä oli toinenkin tytär  varttumassa Atlantin toisella puolella.

Viime kesäkuussa Anne matkusti Georgiaan Yhdysvaltoihin tapaamaan Theoa ja esittelemään hänelle poikansa – Theon lapsenlapsen. Theo lensi syyskuussa Pariisiin viettämään enemmän aikaa juuri löytämänsä tyttären kanssa ja tutustumaan muuhun perheeseen.

”Se on ihme”, Theo kertoi paikalliselle uutisasemalle RMC:lle. ”Olen Pariisissa kiittämässä ranskalaista perhettä, joka kasvatti häntä kaikki nämä vuodet, kun olin poissa.”

”Olen niin onnellinen, koska hän todella muistuttaa minua”, Anne kertoi RMC: lle. ”Nyt minulla on vastauksia joihinkin kysymyksiini. Tunnen olevani kuin uusi henkilö. Se on rauhoittavaa”, hän sanoo.

Muista kuin lääketieteellisistä syistä tehdyt DNA-testit ovat rajoitettuja Ranskassa, ja Anne pahoittelee, että näin on. ”Se on todellinen häpeä, koska DNA-testit antavat perhettään etsiville lisää mahdollisuuksia”, sanoo Anne.

Annen adoptioäiti Jeannie tuntee samalla tavalla. ”Adoptoiduilla lapsilla on halu löytää vanhempansa”, hän kertoi RMC: lle. ”Meidän on tehtävä kaikkemme auttaaksemme heitä.”

Anne toivoo, että MyHeritage DNA, jonka avulla hän löysi isänsä, saattaa jonain päivänä johdattaa hänet myös vietnamilaisen, biologisen äitinsä luo.

Lue lisää käyttäjäkertomuksia täältä!