Sisarukset löytävät toisensa MyHeritage-serkkutestin avulla

Sisarukset löytävät toisensa MyHeritage-serkkutestin avulla

54-vuotias Terry Keith, Pleasant Hillistä (Missouri, USA) koki elämänsä yllätyksen, kun MyHeritage-serkkutesti mätsäsi hänet ei ainoastaan yhteen vaan kahteen sisarpuoleen, joista hänellä ei ollut mitään tietoa. Sen jälkeen hän onnistui yhteydenotossa biologiseen perheeseensä, eikä hän enää osaisi kuvitella elämäänsä ilman heitä.

Tästä kaikki alkoi

Kaikki alkoi siitä, kun Terryn tytär Tari päätti tehdä MyHeritagen DNA-testin saadakseen lisää tietoa perheensä historiasta. Tari hämmästyi saadessaan läheisiä osumia perheeseen, jota kukaan ei tunnistanut. Se sama perhe otti yhteyttä häneen ja Tari soitti välittömästi isälleen kertoakseen tämän uskomattoman uutisen. Terry oli ihmeissään.

Tyttäreni kertoi minulle: He sanovat tämän naisen olevan sisaresi ja minä olin, että Vau…minulla ei ole ollut aavistustakaan. Eikä ollutkaan, joten olin aivan shokissa.

He saivat selville, että Terryllä oli kaksi sisarta, Kimmie ja Christian ja heillä kaikilla oli yhteinen isä, joka kuoli vuosi sitten. Kimmie ja Christian lähettivät Terrylle kuvia biologisesta isästään ja hän tiesi heti, että se oli totta. Kuvissa isä oli kuin ilmetty Terry. Kimmie oli myös shokissa saatuaan tietää, että hänellä oli velipuoli ja velipuolen tytär. Hän halusi varmistua asiasta, joten hän teki MyHeritage DNA-testin. Testin vahvistaman sukulaisuuden jälkeen Kimmie otti heti yhteyttä uuteen velipuoleensa, Terryyn.

Heidän biologinen isänsä ei kasvattanut kumpaakaan, Kimmietä tai Terryä. Kimmie tapasi isänsä vasta 16-vuotiaana, joten heillä oli paljon isäänsä liittyviä aukkoja paikattavana.

Toisiinsa tutustuminen

Sisarukset video-chattailivat ja vaikka se oli heille kaikille valtavaa, he nauttivat toisiinsa tutustumisesta. Kimmie saattoi aloittaa puhelun sanomalla: ”Hei veli – kuinka jakselet? Kiva nähdä sinua.” Keskustelu lainehti ja tuntui siltä, kuin he olisivat tunteneet toisensa koko ikänsä.

Keskustelun edetessä he saivat tietää, että Terry oli kasvanut Topekassa, Kansasissa ja asui aika lähellä sisaruksiaan tietämättä siitä. Kun heistä tuli Facebook-kavereita, he huomasivat, että heillä on monia yhteisiä ystäviä! Kaiken kukkuraksi Terryn ja Kimmien tyttäret ovat olleet naapureita. He eivät olleet uskoa kaikkia sattumia.

Tapaaminen

Terry ja Kimmie tapasivat kiitospäivänä Kimmien kotona. He viettivät myös joulun yhdessä.

Kimmie ja Terry

Kimmie ja Terry

Kimmie oli häkeltynyt yhtäläisyyksistä heidän välillään:

Terry ja minä olemme kaikin tavoin samanlaisia. Kaikki lapseni jumaloivat häntä. Minun lapseni ovat samannäköisiä kuin hänen lapsensa. Terryllä on viisi lasta, minulla kolme. Lapsenlapseni ovat samannäköisiä kuin hän ja hänen perheensä. Terry ja minä juttelemme päivittäin puhelimessa ja teemme erilaisia tulevaisuudensuunnitelmia. Se on niin ihanaa.

Terry myös kertoi, kuinka kiehtovaa on ollut löytää heidän välisiään yhtäläisyyksiä:

Meillä on hyvin samanlaiset luonteet. On meidän välillämme kyllä eroavaisuuksiakin: hän on vasenkätinen ja minä oikeakätinen. Hän on demokraatti ja minä republikaani, sen selvittyä sanoin Kimmielle: No, kukaan ei voi olla täydellinen.

Tammikuun lopulla he kokoontuivat juhlimaan tapaamistaan. Siihen osallistuivat kaikki 3 sisarusta ja heidän lapsensa.

He tuntevat itsensä onnekkaiksi löydettyään toisensa ja ovat kiitollisia mahdollisuudesta jatkaa matkaa yhdessä.