7 syytä, miksi tarvitset Reimagine-sovelluksen

Toukokuussa, julkaisimme Reimagine-sovelluksen: sen avulla voit hyödyntää MyHeritagen AI-valokuvaominaisuuksia ja skannata useita valokuvia sekunneissa suoraan mobiililaitteestasi. Tämä innovatiivinen sovellus on todella saanut vastakaikua käyttäjiltä, jotka ovat jo skannanneet, värittäneet, parantaneet, palauttaneet värit ja animoineet satoja tuhansia valokuvia sovelluksen avulla.

Lataa nyt Reimagine

Jos et ole vielä päässyt aloittamaan – olet jäänyt paljosta paitsi. Tässä on 7 syytä, miksi tarvitset Reimagine-sovelluksen elämääsi:

1. Varmista valokuviesi säilyminen myös tulevaisuudessa

Vuonna 2021, Association of British Insurers kysyi ihmisiltä, mitä asioita he pelastaisivat talostaan, jos se syttyisi tuleen. 35 prosenttia ihmisistä vastasi, että he pelastaisivat perhekuvansa. Tämä ei ole yllätys: perhekuviin tallentuu arvokkaita muistoja, ja vanhemmat filmille otetut valokuvat ovat korvaamattomia.

Koska maastopalot, tulvat ja äärimmäiset sääolot yleistyvät ilmastonmuutoksen vuoksi, on erityisen tärkeää varmistaa, että arvokkaimmat tavarat ovat helposti siirrettävissä. Valokuvien digitointi on välttämätöntä, mutta monista tehtävä tuntuu liian ylivoimaiselta. Reimaginen valokuvaskanneri on ratkaisu: se on helppo ja nopea käyttää. Muutama napautus ja olet valmis!

Kuvien skannaaminen Reimagine-sovelluksessa

Kuvien skannaaminen Reimagine-sovelluksessa

Jos sinulla on kasoittain valokuvia, mutta et ole löytänyt aikaa niiden digitointiin, lataa Reimagine ja aseta itsellesi tavoitteeksi skannata 5-10 sivua päivässä. Se vie aikaa kirjaimellisesti vain sekunteja. Usko meitä, me kokeilimme: otimme valokuva-albumin, jossa oli aina 2 kuvaa sivullaan. Laitoimme ajastimen päälle minuutiksi ja skannasimme niin monta kuvaa kuin pystyimme. Tulokset? 22 napautusta, 44 sivua. Se tarkoittaa 88 valokuvan skannausta 60 sekunnissa. Tällä nopeudella koko 100-sivuisen albumin voisi skannata alle 2,5 minuutissa.

Oletko yhä sitä mieltä, ettei sinulla ole aikaa?

2. Voit palata suosikkimuistoihisi ja nähdä ne uudella tavalla.

Milloin sinulla on viimeksi ollut tilaisuus ottaa esiin jokin lapsuuden albumi ja käydä läpi muistoja?

Valokuvien digitointi Reimaginen avulla antaa sinulle hyvän tekosyyn tehdä se – ja saat mahdollisuuden kokea vanhat valokuvasi aivan uudella tavalla. Palauta kellastuneet ja haalistuneet valokuvat alkuperäiseen loistoonsa, korjaa naarmut ja rypyt, selvitä, miltä vanhat mustavalkoiset valokuvat näyttävät väreissä, ja näe epätarkat valokuvat hämmästyttävän selkeinä. Ja vielä parempi; nauti mahdollisuudesta nähdä rakkaiden ihmisten katselevan ympärilleen ja hymyilevän jälleen.

Katsella valokuvia

Kuvalähde: Helsingin kaupunginmuseo

Suloisen nostalgian lämpimässä hehkussa paistatteleminen antaa sinulle tilaisuuden ottaa etäisyyttä arjen huoliin ja arvostaa sitä, mikä elämässä on todella tärkeää – eikä mikään ole niin tärkeää kuin vanhojen valokuvien löytäminen uudelleen muistojen herättämiseksi.

3. Voit tarttua jokaiseen tilaisuuteen kerätä valokuvia lapsuudestasi.

Oletko koskaan vieraillut vanhemman sukulaisen kotona ja löytänyt sieltä valokuva-albumeita, jotka olisit halunnut viedä kotiin, mutta et ole halunnut riistää sukulaiseltasi heidän rakkaita muistojaan?

Kun Reimagine-sovellus on taskussasi, voit saada molemmat. Skannaa albumi muutamassa minuutissa, laita se heti takaisin hyllyyn ja ota digitaalinen versio albumista mukaan kotiisi, jossa voit nauttia siitä milloin haluat.

Kysy kuvista

Voit jopa käyttää tilaisuutta hyväksesi ja kysyä sukulaiseltasi valokuvista. Voit lisätä sovelluksen avulla kaikki tiedot, jotka saat.

Kun sinulla on digitaalinen versio albumista, voit myös helposti jakaa sen kuvista kiinnostuneiden perheenjäsenten kanssa – ja tästä pääsemmekin syyhyn nro 4:

4. Voit jakaa muistojasi ja paranneltuja valokuvia perheen ja ystävien kanssa

Onnellisten muistojen jakaminen rakkaitten ihmisten kanssa lisää moninkertaisesti niistä nauttimista! Reimaginen avulla voit tallentaa ja jakaa valokuvasi haluamiesi henkilöiden kanssa muutamalla napautuksella.

Oletko kaivanut esiin hauskan kuvan sinusta ja sisarestasi tuijottamassa kameraan ensimmäisenä koulupäivänä tai ”auttamassa” isoäitiä pullan leipomisessa? Skannaa kuva, paranna sitä, palauta värit, lähetä se sisarellesi ja voitte nauraa muistolle yhdessä.

Löysitkö ihanan kuvan edesmenneestä tädistäsi hänen hääpäivänään? Animoi se ja näytä sitä sedällesi.

Valokuvat ovat tehokas tapa luoda yhteys rakkaisiin ihmisiin.

5. Mahdollistaa kodin järjestämisen hävittämättä tärkeitä muistoja

Minimalismista on tullut viime vuosina erittäin suosittua, ja monet ihmiset seuraavat Marie Kondon, Joshua Beckerin, Peter Walshin ja Flyladyn kaltaisten asiantuntijoiden neuvoja päästäkseen eroon epäjärjestyksestä ja tehdäkseen kodista siistimmän ja viihtyisämmän.

Vaikka emme koskaan suosittelekaan valokuva-albumien hävittämistä, antaa valokuvien digitointi paljon enemmän joustavuutta säilytyksen suhteen, koska alkuperäisten valokuvien ei tarvitse olla yhtä helposti saatavilla.

Suojellaksesi valokuvia ja varmistaaksesi niiden pitkäikäisyyden, sinun tulisi minimoida niiden altistuminen hapelle, kosteudelle ja äärimmäisille lämpötiloille. Kun valokuvasi on skannattu Reimaginen avulla, voit asettaa ne näytteille digitaalisessa valokuvakehyksessä ja siirtää albumit turvallisempaan paikkaan, jossa niitä ei käsitellä niin usein.

6. Järjestele kuvia räätälöityihin albumeihin ja kuvakokoelmiin

Vaikka löytäisitkin valokuva-albumin täynnä kuvia, jotka haluat säilyttää ikuisesti, on mahdollista, että jotkut niistä ovat sinulle tärkeämpiä kuin toiset.

Digitoimalla valokuvasi voit siirtää niitä ja muokata niitä uusilla tavoilla. Sen lisäksi, että voit tehdä räätälöityjä albumeita tai valokuvakirjoja tulostettavaksi, voit jopa luoda valokuva-albumin uudelleen käyttämällä alkuperäisten valokuvien väritettyjä ja paranneltuja versioita.

Terry Reynolds teki juuri niin juhlistaakseen vanhempiensa safiirihääpäivää.  ”He sanoivat, että albumi oli paras lahja, jonka he olivat koskaan saaneet – ja tietenkin kuningattarelta saatu kirje!” hän kertoi meille.

Terryn vanhemmat

Terryn vanhemmat James William Reynolds ja Kathleen Flood hääpäivänään

Terryn vanhemmat James William Reynolds ja Kathleen Flood hääpäivänään

Ja siitä pääsemme viimeiseen kohtaan:

7. Tee ainutlaatuisia lahjoja läheisillesi

Oletko nähnyt tämän viraalina levinneen videon II maailmansodan sankarista, joka saa lahjaksi edesmenneen vaimonsa kuvalla varustetun tyynyn.

Kuten olemme sanoneet, ovat valokuvat tehokas tapa luoda yhteys rakkaisiin ihmisiin – ja kun nämä ihmiset jättävät meidät, ovat valokuvat joskus kaikki, mitä meillä on.

Tyyny on täydellinen lahja, koska se on valokuva, jota voit halata! Kuvittele, että voit antaa isoäidillesi tyynyyn painetun, parannellun ja väritetyn valokuvan edesmenneestä isoisästäsi nuorena miehenä. Lahja, jota hän voi pitää sylissään, kun hän kaipaa isoisää, tai mukiin, jota hän voi katsella joka aamu juodessaan kahvia. Tällaista lahjaa hän arvostaa.

Reimaginen avulla tällaisen sydämellisen lahjan luominen onnistuu muutamalla napautuksella: skannaa valokuva, paranna sitä ja jaa se haluamasi painopalvelun kanssa.

Oletko edelleen varma, että et tarvitse Reimaginea? Kokeile sitä ilmaiseksi. Lataa se iOSille tai Androidille, tutustu AI-valokuvateknologian tehoon ja herätä suosikkimuistosi eloon.

Lataa Reimagine nyt

Tägit: